Şimdi Ara

Kafede gördüğüm kızı nasıl bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
23.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtimal dahilinde midir gençler bulabilmem ? Arkadaşla Real-Atletico maçını izleyelim diye bir kafeye gittik.Çapraz masamda 2 kız oturuyordu bir tanesine kafayı taktım resmen.Bembeyaz tenli,çok tatlı suratlı,hafiften etine dolgun bir kızdı.Aklım takıldı resmen.Salak arkadaşımın lafını dinledim ve kızla tanışamadım,dedi ki boşver bilader tersler falan adımız sapığa çıkar dayak yeriz bi de durduk yere.O olmasa bi yolunu bulur tanışırdım ama neden bilmiyom boşver olur mu olur şimdi bi de adımız çıkar diye vazgeçtim.Swarm'dan o kafede check-in yapanlara baktım çıkmadı.Instagramda kafenin konumunu arattim belki foto paylaşmıştır diye yine yok.Ben bu kıza cidden kafayı taktım bulmak ve tanışmak istiyorum.Bu arada sevgilim var ama ilişkim sallantı da.Bu kız olursa şimdikine tekmeyi basarım direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Mekanda Gördüğün Kişiyi Nasıl Bulursun?

Bir mekanda hoşlandığın veya ilgini çeken birini gördüğünde, onunla temasa geçmek isteyebilirsin. Ancak bunu yapmanın en iyi yolu nedir? İşte bir mekanda gördüğün birini bulmanın bazı yolları:

• Sosyal Medya: Günümüzde çoğu insanın sosyal medya hesapları vardır. Mekanda gördüğün kişinin sosyal medya platformlarını kontrol etmeyi dene. Fotoğraflarına veya gönderilerine yorum yaparak iletişime geçebilirsin.
    • Ortak Arkadaşlar: Mekanda gördüğün kişiyle ortak arkadaşların varsa, onlardan bilgi isteyebilirsin. Arkadaşların kişiyi tanıyor olabilir ve iletişim bilgilerini sağlayabilir.
    • Mekan Personeli: Mekan personeli, müşterileri hakkında bilgiye sahip olabilir. Gördüğün kişinin adını veya iletişim bilgilerini sormaktan çekinme.
    • İsim Kartı: Bazı kişiler, iş veya sosyal etkinliklerde isim kartı taşır. Gördüğün kişi bir isim kartı verdiyse, iletişim bilgilerini kaydet.
    • Facebook Grupları: Yerel Facebook grupları, bölgendeki insanlarla bağlantı kurmanı sağlar. Gruba bir mesaj göndererek gördüğün kişiyi aradığını belirtebilirsin.
    • Yerel İşletmeler: Gördüğün kişi sık sık belirli bir kafe, bar veya restorana gidiyorsa, o işletmeyi ziyaret ederek bilgi sorabilirsin.

Bir mekanda gördüğün birini bulmak zordur, ancak yukarıdaki yöntemleri uygulayarak şansını artırabilirsin. Kişisel görüşlerini belirtmekten ve öznel ifadeler kullanmaktan kaçınmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Swarm , happn

• quote:

Orijinalden alıntı: Bagimli Adam

Swarm , happn

Yok aga baktım swarma çıkmadı.Hergün aynı kafede pusuya yatmaktan başka bir yol herhalde
  • Abi kız işi gelip geçici geleceğe bak sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bagimli Adam

Abi kız işi gelip geçici geleceğe bak sen.

Gelecek mi kaldı anasını satayım yaş oldu 30
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Hocam istemezsen geliyorlar emin olabilirsin. Şuanda 3 kişiden teklif aldım. Ama güzel mi değil bana göre.

• Yenilere yer aç,hadi göreyim seni...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilişkin sallantıdaysa devir öyle ava çık.
    kız adınada sevindim, tekinsizin birinden kurtulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

ilişkin sallantıdaysa devir öyle ava çık.
    kız adınada sevindim, tekinsizin birinden kurtulmuş

Kız benden bile tekinsiz valla Bir kız arkadaşımın seni artık birine yamayalım diyip tanıştırdığı bir kızdı,sırf toplum baskısından ve saplık canıma tak ettiğinden dolayı çıkıyorum.Pek anlaşamadık zaten
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    doğrudur, yaş ilerleyince oluyor öyle şeyler ama genede umut vermemek, kalp kırmamak gerek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.