Şimdi Ara

KAHRAMAN KONSOL DOLANDIRICIDIR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
14.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2010 yılında araldan şu iki oyunu almıştım. Mailimde hala bilgileri duruyor; iki oyun da kullanılmış çıkmıştı. Balık baştan kokar yani.

Alışverişinizde bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş etmiş olduğunuz ürün/ürünleriniz sisteme girilmiştir. Sipariş no 18223
    Sipariş tarihi : 30.06.2010

Ürün kodu Ürün tanımı Miktar Toplam
    00.6006 HEAVENLY SWORD
    38,13 TL + KDV Kur : 1,0000 1 Adet 44,99 TL
    00.6009 FOLKLORE
    38,13 TL + KDV Kur : 1,0000 1 Adet 44,99 TL

Sepet Toplamı : 89,98 TL
    Ara Toplam : 89,98 TL
  • Spotculardan internet uzerinden alisveris yaparken dikkatli olun bende n11'den worldbazaar diye satan magazadan iki oyun aldim iki oyunda sifir deniliyordu ama guvenlik seridi yoktu ve oyunun icindeki kod kullanilmisti ikinci eldi yani belli bu magazayada sifir oyun diye guvenmeyin herkesin bilgisi olsun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanların alayı keko alışveriş yapmayın, en güzeli dijital almak
  • Dijital en iyis artık, kutulu oyunu bu gibi firmalar yüzünden terk ettim.
    Madem kullanılmış oyun bari yeni deme kullanılmış de alanda bilsin ne aldığını.
    Sıfır oyun diyorlar beklentiyi arttırıyorlar sonrada gümmmm.
  • Ben kahraman dan hiç oyun almadım ama bugüne kadar spotçulardan aldığım oyunların hiçbirinde PS4 ün güvenlik bandrolü yoktu. Özellikle Rainbow u aldıgım zaman Ankara' dan gidip bir spotçu dükkanından almıştım oyunu, dükkanda 20 adet Rainbow vardı ve hiçbirinin jelatininde güvenlik bandrolü yoktu. Bu güvenlik bandrolü olayı biraz kafamı karıştırıyor. Daha oyun ilk çıktığı dönemlerde dükkandaki bütün Rainbow oyunları mı 2. el?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 23 Şubat 2016; 9:32:42 >
  • bu zaten olmasi gereken durum degilmi? bende gecenlerde pes2016 alacaktim belli basli 5-6 magaza var zaten (teknosa,bimeks vs) sansima istanbulda hic bir magazada kalmamis butun magazalara girip stok sordurttum cunku hatta ertesi gun toplu sevkiyat varmis ama su yazicioglu denen ilginc yerde her dukkanda en az 100 er tane pes2016 vardi. Orjinal 160 lira diye satiyor adamlar. Kutu ayni ama icerik sadece cd birtanede kapak resmi cok ilginctirki kenara koseyede bandrol ilistirmisler ama oyun beni alma diye bagiriyor resmen : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 23 Şubat 2016; 9:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman iyidir.yaklaşık ps3 ten beri ordan oyun alırım ve hiç sorun olmadı.İlgililerdir bide madem böyle birşey oldu git değiştir hayır demezler
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Bazı ülkelerden gelen ürünler güvenlik şeritsiz oluyor. Bana da denk geldi zaten 2. El olup jelatinlediklerinde anlaşılıyor. Sıfır ürün kusursuz olur sonradan paketlenmiş olanlarda parmak izi falan oluyor. Şerit olayı avrupa kaynaklı oyunlarda var.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim oyunların arkasında Arapça yazılar vardı zaten. Sağ olun hocam bilgilendirme için.
  • Gidip teknosadan ve dnr dan almak lazım dimi arkadaslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından daha ucuza almak varken spotculardan alınmaz.Normalde yurtdışından alırım hep oyunları bazen digital, 1-2 kere de spotcudan aldim fifa lar erken geliyor diye fakat jelatinsiz satıyorlardi ilk gün.Sabahtan adama soruyorum kart geçiyormu tek çekim evet diyor gidiyorum tek cekim diyorum kart gecmez cektirirsemde fis kesmek zorundayim komisyonu koyarim diyor ürün ne zaman gelecek diyorum geldi bile diyor bir gidiyorsun kapıda 10-20 kisi ürün yok, yok yoldaymis trafik var kaza olmuş vs gibi bir ton yalan uydururlar ilk çıkış günlerindeArtık fiyatları da uçuk olduğu için albenileri kalmadı 250 liraya oyun satıyorlar bide dediğiniz gibi 2.elleri jelatinleyip sıfır diye yutturabildiklerine yutturuyorlar Kısaca gidin digital alın veya yurtdisindan daha ucuza alın.

• kahramandan bişey almadım daha. zaten bu haberden sonrada almam
  • almayın böyle yerlerden kardeşim ya
  • Müslüman ülkedeyiz dostum olur öyle şeyler

• En güzeli genç, bende dijital alıyorum ama elde Last Of Us var onu takas için bir uğrayacağım spotcuya
  • SYD Bilgisayar dışında spotçudan alışveriş yapmıyorum, ps4 aldım 2 kol 4 oyun hiçbir sorun yaşamadım faturalı 0 ürün gönderiyolar.
  • Seneler evvel spottan aldığım 3 oyunu sıfır diye gönderdiler. Bandrolsüz ve diskler çizik içindeydi. İlk ve son alışverişim oldu. Tavsiye etmem a, b firma fark etmez almayın.

• up!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

SYD Bilgisayar dışında spotçudan alışveriş yapmıyorum, ps4 aldım 2 kol 4 oyun hiçbir sorun yaşamadım faturalı 0 ürün gönderiyolar.

Bende bunu yazmak icin girmiştim , syd bu konuda cok başarılı 2012 de ps3 aldığım zamandan beri alışverişim var , faturalı ve jelatinli bir şekilde geliyor.

• leonheart07 kullanıcısına yanıt
    2.el degıl paralel ıthalat yapıyorlar avrupadan yanı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.