Şimdi Ara

KAHRAMAN KONSOL DOLANDIRICIDIR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
14.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murukoruko

Edit: beyler herkez bi up ceksinde herkez gorsun.

Beyler kk'ye iyi falan diyorsunuzda bence 2. El oyunlari ambalajlayip satiyorlar bugun gtaV almistim. Elime ulasti haritasi falan cikmadi icinden vede ps4 guvenlik bandrolude yoktu. Daha inceden aldigim fc4tede yoktu siz ne dersiniz?

2.el oldugunu nerden anladın adamlar ınternetten turkıyenın her yerıne satıyorlar kamyon kamyon oyun gelıyor
    adamların hergun 10 dan fazla konsol sattıgını bılıyorum kadıkoyde oturuyorum yurtıcı kargoya el arabasında getırıyorlar

belkı sana ıade edılen ambalajı acılmıs urun denk gelmıstır

dıger fırmalarda cıkmayacagı ne malum bende ınternetten urun satıyorum urun ıade olunca gerı almasak bır dert alsak ne yapıcagım

600tlye sattıgım urunu evımde kullancak halım yok degılmı adamları cadı gb gostermek neyın kafası

tuketıcı haklarına gıdıp hakkını araman daha ıyıdır burda fırmayı kotulemek yanlıs yok ne mal olduklarını anlasınlar demek yanlıs

su yasadıgını gold vatandan alsanda yasayabılırdın degılmı
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    kahramandan ps3 konsol aldım ayrıca yıllardır sıfır veya 2.el oyun alıp kullandım hıc bır sorun yasamadım

ps3 konsolu multıman yaptırdım oyun bıle hedıye ettıler

sımdıde ps4 aldım sorunsuz kullanıyorum kendı teknık servısı olan bır fırma

kadıkoyde 3 dukkanları var 20 tane elemanı var bır oyunu vatandan alsam 200tl 2.el 100tl nıye fazla para vereyım bandrol tıtızlıgımde yok

ayrıca konu kahramandan cıkmıs nette yasadıkları sorunları dokenlere gecmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: elysiummm

quote:

Orijinalden alıntı: murukoruko

Edit: beyler herkez bi up ceksinde herkez gorsun.

Beyler kk'ye iyi falan diyorsunuzda bence 2. El oyunlari ambalajlayip satiyorlar bugun gtaV almistim. Elime ulasti haritasi falan cikmadi icinden vede ps4 guvenlik bandrolude yoktu. Daha inceden aldigim fc4tede yoktu siz ne dersiniz?

2.el oldugunu nerden anladın adamlar ınternetten turkıyenın her yerıne satıyorlar kamyon kamyon oyun gelıyor
    adamların hergun 10 dan fazla konsol sattıgını bılıyorum kadıkoyde oturuyorum yurtıcı kargoya el arabasında getırıyorlar

belkı sana ıade edılen ambalajı acılmıs urun denk gelmıstır

dıger fırmalarda cıkmayacagı ne malum bende ınternetten urun satıyorum urun ıade olunca gerı almasak bır dert alsak ne yapıcagım

600tlye sattıgım urunu evımde kullancak halım yok degılmı adamları cadı gb gostermek neyın kafası

tuketıcı haklarına gıdıp hakkını araman daha ıyıdır burda fırmayı kotulemek yanlıs yok ne mal olduklarını anlasınlar demek yanlıs

su yasadıgını gold vatandan alsanda yasayabılırdın degılmı
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    kahramandan ps3 konsol aldım ayrıca yıllardır sıfır veya 2.el oyun alıp kullandım hıc bır sorun yasamadım

ps3 konsolu multıman yaptırdım oyun bıle hedıye ettıler

sımdıde ps4 aldım sorunsuz kullanıyorum kendı teknık servısı olan bır fırma

kadıkoyde 3 dukkanları var 20 tane elemanı var bır oyunu vatandan alsam 200tl 2.el 100tl nıye fazla para vereyım bandrol tıtızlıgımde yok

ayrıca konu kahramandan cıkmıs nette yasadıkları sorunları dokenlere gecmıs
    Jelatin yapması çok kolay.500-1000 tl'ye karaköyden bir makine alırsın ambalajını ayarlarsın cart cart üzerini kapla soran olursa sıfır oyun dersin.

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Zamaninda oyun takas ederken verdikleri oyunun kutusunun kapagi kirikti. Degistirmesini kabul ettim Bana " Ne gerek var senin icin Cd nin temiz olmasi onemli " dedi .
    Ben de arsiv yapiyorum dedim. Saygisiz bir sekilde vermiyorum sana oyun moyun dedi . Ciktim gittim.

Benim icin spotcudan oyun almak, sokak ortasinda kacak sigara almak gibi birsey . O gunden sonra zaten spotcudan birsey almiyorum.
    Fis yok fatura yok. Vergi vermiyorlar. Paralarimiz kim bilir hangi kara para isine gidiyordur.
    -TUM SPOTCULARA HAYIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elysiummm kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Amaç kaçak oyunu ucuza almaksa oradan ucuza da alınır. Mesele sıfır diye parası alınıp ikinci el oyunu insanlara kakalanmasi. Bu size normal geliyorsa siz de aynı şeyleri yapıyorsunuz demek..

• Bu yüzden dijital candır

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Yav he he. Amaç kaçak oyunu ucuza almaksa oradan ucuza da alınır. Mesele sıfır diye parası alınıp ikinci el oyunu insanlara kakalanmasi. Bu size normal geliyorsa siz de aynı şeyleri yapıyorsunuz demek..
    Barzolardan ne bekliyorsunuz günaydın....
  • quote:

ben boyle bırsey demedım yanlıs anlamısın konuyu nerden nereye getırıyorsun
    benım demek ıstedıgım 1 oyun boyle cıkmıs arkadasa gecmıs olsun

her sattıgı urun oyun herneyse boyle cıkacak demek degıldır
    her sorun yasadıgınız fırmayı burda asıp kesersenız ortalık
    buyuk basların ınsafına kalır

bence fırmayla gorusup sorunu halletmesı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysiummm

quote:

ben boyle bırsey demedım yanlıs anlamısın konuyu nerden nereye getırıyorsun
    benım demek ıstedıgım 1 oyun boyle cıkmıs arkadasa gecmıs olsun

her sattıgı urun oyun herneyse boyle cıkacak demek degıldır
    her sorun yasadıgınız fırmayı burda asıp kesersenız ortalık
    buyuk basların ınsafına kalır

bence fırmayla gorusup sorunu halletmesı lazım

Alıntıları Göster
    1 seneden fazladır oyunlarımı digital olarak alıyorum kafam rahat sizde öyle yapın ne barzolarla uğraşıyorsunuz selam verdiğinize değmez... :D

• elysiummm kullanıcısına yanıt
    Benim de demek istediğim bu olay adamların ilk vukuatı değil. Ki bunların amacı da rekabet ortamı oluşturmak değil, nasıl kolay yoldan cebimizi doldururuz onun derdindeler. Büyük başlardan kastınız Aral ise bugün en çok şikayeti Aral alıyordur herhalde ama 1 kere bile açılmış oyun sattığını ne duydum ne gördüm. Rekabet yapacaklarsa Aral'dan 20 lira ucuza satsınlar, ikinci el satıyorlarsa da ikinci el satıyoruz desinler. Hiç boşuna savunmayın hocam böyle 3 kuruşluk adamlarla muhattap olmadan anlayamazsınız ne demek istediğimi.
  • quote:

Benim de demek istediğim bu olay adamların ilk vukuatı değil. Ki bunların amacı da rekabet ortamı oluşturmak değil, nasıl kolay yoldan cebimizi doldururuz onun derdindeler. Büyük başlardan kastınız Aral ise bugün en çok şikayeti Aral alıyordur herhalde ama 1 kere bile açılmış oyun sattığını ne duydum ne gördüm. Rekabet yapacaklarsa Aral'dan 20 lira ucuza satsınlar, ikinci el satıyorlarsa da ikinci el satıyoruz desinler. Hiç boşuna savunmayın hocam böyle 3 kuruşluk adamlarla muhattap olmadan anlayamazsınız ne demek istediğimi.
    Bende ilk aldığımda aynı hataya düştüm 2. el oyunu yüksek fiyata almıştım bilmeden.Aldığım konsolda kulaklıkta çıkmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Bende ilk aldığımda aynı hataya düştüm 2. el oyunu yüksek fiyata almıştım bilmeden.Aldığım konsolda kulaklıkta çıkmamıştı

Alıntıları Göster
    2. el diye damga vurmak kolay, bazen oyunların diskleri ile kutuları ayrı gelebiliyor d¨¹kkanlara. Kutuya diski koyup paketliyorlar. Genel için böyle bir durum olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

2. el diye damga vurmak kolay, bazen oyunların diskleri ile kutuları ayrı gelebiliyor d¨¹kkanlara. Kutuya diski koyup paketliyorlar. Genel için böyle bir durum olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Biraz bekleyin,psn'den indirime girince alın böyle insanlara fırsat vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

Biraz bekleyin,psn'den indirime girince alın böyle insanlara fırsat vermeyin

Alıntıları Göster
    Bilmediğiniz spotçudan bir şeyler almayın
  • Ahlak diye bisey kalmamis uzun yillar oldu spot isini birakali o kadar cok seye sahit olunca sifir alisveris sifir sorun

• N11 de x box controlleri almak için geziyorum bu kahramanın ürünlerine bir bakayım dedim bir çok şikayeti görünce Vazgeçtim. Almayın aldırmayın böylelerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahraman zaten en uc kagitcisi

• Ben sirkeci falan bıraktım sadece kegames kardeslerden alısveris yapıyorum en azından sistemde ne fiyat cıkarsa o
    Oraya gidince yok oyun satmıyor o yüzden alamayız yok vardı kalmadı falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorosman

Ben sirkeci falan bıraktım sadece kegames kardeslerden alısveris yapıyorum en azından sistemde ne fiyat cıkarsa o
    Oraya gidince yok oyun satmıyor o yüzden alamayız yok vardı kalmadı falan yok.
    Kahraman Konsol'dan daha önce xbox360'a oyunlar alıyordum. Geçen gün de 2. el Last of Us aldım. Her yer 70-75-80-85 TL gibi fiyatlar verirken, Kahramandan 60 TL'ye aldım. Hiç bir sorun yaşamadım önceden. Enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Kahraman Konsol'dan daha önce xbox360'a oyunlar alıyordum. Geçen gün de 2. el Last of Us aldım. Her yer 70-75-80-85 TL gibi fiyatlar verirken, Kahramandan 60 TL'ye aldım. Hiç bir sorun yaşamadım önceden. Enteresan

Alıntıları Göster
    Doğubank'taki worldbazaar da ikinci el oyunları ambalajlayıp satıyor bilginiz olsun. Güvenlik şeridi olmuyor.

• Bu işi yapan bir spotçuyu daha söylemiştim de buralarda ıskembeden sallayıp durmuştu. Bunu hepsi yapıyor diyemem ama çoğu yapıyor. Spotçulardan bu zamana kadar sadece konsoloyun'dan memnun kaldım o kadar. Zaten sonra da digital oyuna kaydım...

Spotçuların artistlikleriyle uğraşmayın. Vergi yok fatura yok bir şey yok. Fiyatlar da cabası... Digital alın,rahatlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 22 Şubat 2016; 21:41:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.