Şimdi Ara

''kahramanca'' (heroic)taglı eşyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir sürü kahramanca eşyam var bunları satmak için sahiplerine pm atmalımıyım. öyleyse 'hele bak bi bu senin eşyan kaça alın bunu sen? ' ingilizcesini çevireceğm.
    şakaydı :l fakat dendinin spectre donu var para edermi yoksa satmalımıyım sizce .

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

bir sürü kahramanca eşyam var bunları satmak için sahiplerine pm atmalımıyım. öyleyse 'hele bak bi bu senin eşyan kaça alın bunu sen? ' ingilizcesini çevireceğm.
    şakaydı :l fakat dendinin spectre donu var para edermi yoksa satmalımıyım sizce .

Dendi vb oyuncuların tagli oldugu heroic itemlar para edebilir , normalden bir farkı yok ama kolleksiyonerler topluyorlar sanırım

bir de ig de bir oyuncunun iteminde vardı kendisnin heroic gemli itemi de oyuncuya ulaşabilirsen belki alabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La onlar çok değerli oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

La onlar çok değerli oluyo

Sana arti veriyorum guzel konustun kardesim.

• Redditte satmayi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Redditte satmayi dene

sağol kardeşim kalsın araştırdım şimdilik takas/satmak mantıklı olmuyor. şahsen ismime özel itemleri toplamak isterdim ayrı konu. reddit meselesine gelince çok karışık bir site kafam bulandı o yüzden sana eksi veriyorum kardeşim . kib cevaplar/ilgi için tşkler
  • G Man kullanıcısına yanıt
    Ben özür dilerim troll olduğunu bilmeyip ciddi bir cevap vermişim. İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.