arkadaşlar dün aresteydim bende heveslendim lan yürü biraz kecoon warrior kes dedim kendime...gittim yaklaşık 15 dk kestim sonra ezikler geldi 2 tane aldım partime oturun kutuları açmayın dedim...böyle bi yarım saat kada kestim...dedim olmayacak son alanı atım ve çıktım gittim hemen eslanta geçtim...baktım bir private mesaj var bana aynen şöyle yazıyor"AGA KEKURY ÇIKTI" hay anasını avradını dedim...ulan sen uğraş didin çıkar çıkmaz onlara düşsün şansa bak kardeşim daha kasamda 5 milyon görmedim...adamdan istedim vermedi...sonra 300m ye satmış...kafayı yedim wallahi durum bu arkadaşlar...sadece sizlerle paylaşmak istedim
Şans işte geçmiş olsun kardeş kutuları keşke onlara açtırsaydın yazık olmuş
Kecoon warrior dan mı yoksa Keecon Captain danmı daha fazla düşüo?
valla ben master için uğraştım olmadı sonunda premium aldım rahatladım
Kardeş snde cok şansızmıssın be.Ama ben sana başımdan geçen olayı anlatıyım.Saat 11:00 akşam olmustu.Bende gidiyim dedim bi keconlara hazır moradondayken 1 saat kestim.Birisi gelsin sana party atsın tam o sırada bende kutuyu acıyım kekuri cıksın, ustunede pick up desin sonra alttan da adamın ismini geçip got kekuri ring desin gelde o adamı dovme ama neyse...He bişi daha dicektim bu arada kufur etmessen dahaa ii olur arkadaşım