< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kahve dünyası tüm ürünlerde %35 indirim sabah 09.00 kadar (2. sayfa)
-
-
afiyet olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler
-
yeni hesap açtım ama yeni üyelik için kod görünmüyor promosyonlar kısmında. kod kişiye özel mi oluyor?
-
maile özel kod geliyor. üye olurken sms - mail reklamına da onay vermek gerekiyor.
-
148+19 lira kargo oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%10 kupon kodu gelmedi, ne zaman geliyor üye olduktan sonra?
çekirdek kahveler çok pahallı, indirimle bile piyasa fiyatının üstünde. Ama türk kahvesi alırım.
-
Aşırı pahallılar, diğer firmalara baktınız mı? sanalbaharat vs
-
Bana da kod gelmedi oluşturmadım sipariş bugün devam edecekse müşteri hizmetlerini arayıp Kodu verin diyecem
bugün 23:59a kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir hesapta gelmedi, bir hesapta anında geldi.
Sepette indirim olmuyor artık bugünü dahil etmemişler sanırım
devam etmiyor demi ? :( ilk konu açıldığında akşam bakarım dedim öyle unuttum gitti,şimdi aklıma geldi gronabarı ekliyor ama diğer indirimler gelmiyor.
-
kahvedunyasında ındıırm varsa bılınkı skt urunler raflardan toplanıp yenıden paketlenıp satışa hazır duruma getırılmıstır. bim a101 marketlerın kahve zıncırı versıyonu gıbı dusunun. gercı trendyoldan bılen bılır markanın satıs/ındıırm polıtıkasını :)
-
Yeniden paketleme ile uğraşacaklarını sanmıyorum ama burası Türkiye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gofrik almıştım, skt 18.10.2023
yüzde 35+yüzde 10 yeni üyelik indirimi ile tanesi 5 tl civarına geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Mayıs 2023; 11:27:33 >
Bende bayram çikolatası almıştım içinde kurt çıkmışti ;) çoğunun yağı dışarı vermişti
Benim ürünler geldi lavinin son tüketim tarihi 2023 Aralık bontelerin ise 2024ün ortası.
benim siparişlerden hala ses seda yok. arıyorum ürünleri temin ediyoruz diyorlar. bir daha alır mıyım şüpheli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X