Bildirim
kahve dünyası tüm ürünlerde %35 indirim sabah 09.00 kadar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yalan indiriim. Önce kaldırım yapmışlar sonra indirim. Aynı ürün hepsiburadada daha ucuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emin misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bedava verse almam buradan bişey
-
-
Bonte 3 al 2 öde ile %35 indirim birlesmiyor . Birleşse iyi fırsattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fırsat bitmiş, bedava verse almam diyen "kaçın ben mühendisim" , fındık ezmesinden bi kaşık verseler, alırdın üç beş kavanoz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son gün 30 nisan diyor. Bu akşam değerlendireceğim kaçırdım diye üzülmüştüm kahvesini sık tüketiyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bontelerle birlesti benkm siparisimde
Sepette düşmüyor maalesef hocam. Üye olmadan düşmüyor sanırım deyip üye olayım dedim kişisel verilerin yabancı kaynaklarla paylaşılması vs deyince işkillendim bakmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saati var hocam akşam deneyin
adamlar kargodan iade olan ürünün parasının üstüne yattılar. 20iş günü dolmasını bekliyorum. bu saatten sonra bedava bişey verseler eve sokmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 29 Nisan 2023; 19:40:14 > -
Yazın Adana'ya çikolatasından sipariş verdim. 1 tane soğutucu kasetle kargoda 3 gün idare edeceğini sanacak kadar naif, eriyip yapışarak bir baton çikolata haline geleceğini düşünemeyecek kadar akılsızlardı.
Kargoyu çok geç göndermişlerdi bana da...
-
Bonte ile birlesmedi bende sizde nedir durumlar
12’li orta kavrulmuş türk kahvesi yeni üyelik kodu ile beraber 148 liraya geldi bu fiyata bedava. Haber verene teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 29 Nisan 2023; 22:15:43 >
yeni üyelik kodu nedir ? 20 lira kargo çıkıyor şimdi 350₺ üstü ücretsizmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 29 Nisan 2023; 22:32:7 > -
3 paket aldım hocam biri eve ikisini iş yerine sık tükettiğimiz için bana uygun geldi
evet hocam %10 da indirim veriyormuş hesabım/promosyon kısmında kod var onu da kargoya saydırıp ben de 10 lu kahve aldım. normalde de tüketiriz hakkaten iyi fiyata geldi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
fırsat bitmiş, bedava verse almam diyen "kaçın ben mühendisim" , fındık ezmesinden bi kaşık verseler, alırdın üç beş kavanoz.
|
Benzer içerikler
- vodafone premium nedir
- modanisa migros kodu
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- 5 kg şeker - a101
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X