Şimdi Ara

Kahve dünyası ücretsiz kahve 31 ocak son (Vodafonelular gelin) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
630
Cevap
16
Favori
18.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rica ederim ama arkadaşlar önce kasaya yönelmeyin diyordu iyi muamele için :D

evet hergün ayrı kod veriyor istersen biriktir toptan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 21 Aralık 2015; 19:09:36 >
  • Şuan kahve dünyasındayım. Kod ile Mocha alabilir miyim diye sordum. Kasiyer evet dedi.Mocha mı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westblood

kod isteyen varsa pm atsın, birikmiş kod var toplamda 19 kod kullandık ama bitmiyor bir türlü, burada kodu olmayanlara da vereyim bari boşa gitmesin kodlar, güzel güzel için isterseniz al götür şeklinde alabilirsiniz, isterseniz masaya sipariş verebilirsiniz, ayrıca birden fazla kodu aynı anda kullanabilirsiniz, sorun olmuyor. Kodlar 31 Aralık'a kadar geçerli. Yani verdiğim kodu o gün kullanmanız şart değil. Bilmeyenler için kısa bilgi geçtim. Şimdi kod isteyenler pm atsın

kodlar 31 araliktan sonra da gecerli olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: westblood

kod isteyen varsa pm atsın, birikmiş kod var toplamda 19 kod kullandık ama bitmiyor bir türlü, burada kodu olmayanlara da vereyim bari boşa gitmesin kodlar, güzel güzel için isterseniz al götür şeklinde alabilirsiniz, isterseniz masaya sipariş verebilirsiniz, ayrıca birden fazla kodu aynı anda kullanabilirsiniz, sorun olmuyor. Kodlar 31 Aralık'a kadar geçerli. Yani verdiğim kodu o gün kullanmanız şart değil. Bilmeyenler için kısa bilgi geçtim. Şimdi kod isteyenler pm atsın

hocam ben bugun 1 adet kullandım acaba hergunmu kullanabılıyoruz yoksa belırlı mıktarda kod var onlarımı kullanıyoruz?

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Elinizde olan tüm kodları aynı gün veya farklı günler kullanabilirsiniz. 24 saat geçince uygulama yeni kod veriyor, ekran görüntüsü alarak kodu kayıt edebilirsiniz, eğer günlük verilen kodu bir yere not almazsanız 24 saat sonra o kod yenileniyor, yani kullanmadığınız halde kod yanmış oluyor. Bu şekilde kodları not alarak biriktirip istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 22 Aralık 2015; 21:20:36 >
  • Latte ve Filtre Amerikano...
    Cappi kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalderons

Şuan kahve dünyasındayım. Kod ile Mocha alabilir miyim diye sordum. Kasiyer evet dedi.Mocha mı bekliyorum.

Mocha vermiyor normalde :)
    Açıklamalarda 3 ürün Latte-Amerikano-Cappi...
  • Nisana kadar uzar umarım kod kullanım süresi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Şuan kahve dünyasındayım. Kod ile Mocha alabilir miyim diye sordum. Kasiyer evet dedi.Mocha mı bekliyorum.

ne salep bile içtim ya, ilkin dahil fln değil dediler ama sonrasında kabul ettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Nisana kadar uzar umarım kod kullanım süresi...

biteceği görünmüyorda kahve dünyası az her taraf kahve diyarı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

quote:

ne salep bile içtim ya, ilkin dahil fln değil dediler ama sonrasında kabul ettiler.

Benim daha da ileri bir görüşüm var.Sanırım kod 10 tl ye kadar düşüyor ne alırsan al.
    Sandviç almayı deneyeceğim :)olmadı soğuk kahve çeşitleri...

• 31 Ocak'a kadar uzamış. 1 ay daha beleş kahveye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 22 Aralık 2015; 22:08:21 >
  • westblood kullanıcısına yanıt
    valahi yalancıcıyım kahve dünyasındaki yetkili kişi bu kampanya 2 sene gider dedi bence şifrelerinizi saklayın, örneğin ben şifreler telefonun içinde canım kahve istedi veya yoruldum internete girmeme lazım çıkarıyorum bir şifre işlem tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

quote:

quote:

quote:

Benim daha da ileri bir görüşüm var.Sanırım kod 10 tl ye kadar düşüyor ne alırsan al.
    Sandviç almayı deneyeceğim :)olmadı soğuk kahve çeşitleri...

yemin ediorm bnm aklıma daha önce gelmişti, yokmu aramızda bi kahve dünyası çalışanı acep..?

• westblood kullanıcısına yanıt
    harika haber sağolsun vodafone..kışın olması ayrı bir güzellik.soğukda iyi gidiyor
  • quote:

quote:

quote:

Şansımı deneyim dedim Mocha ile geçerli alabilirsiniz dedi kasiyer. Afiyetle içtim bende

• Arkadaşlar iyi akşamlar kahve kodu olup kullanmayacak arkadaşlar varsa alabilirmiyim

• Yerine göre cevapları değişiyor demek ki. Bana mocha geçmiyor dediler, kimisine geçiyor deyip vermişler. Ne saçmalık anlamadım. Gerçi bben istanbul-bostancı'daki yere gitmiştim bana yakın diye ve oradan zerre kadar haz etmiyordum önceden beri, demek ki yanılmamışım, sıkıntı sahibinde...
  • 31 Ocak'a kadar uzatılmışsa yıkarlar orayı.

Evde 5 tane Vodafone hat var.170 kahve falan ediyor.
  • Bugün de soğukta latte çok iyi gitti

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.