Şimdi Ara

Kahve dünyası ücretsiz kahve 31 ocak son (Vodafonelular gelin) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
16
Favori
18.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sabah halen kod veriyordu uygulama. Bugün kod alanlar kullanamadı yani, saçma olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide simdi yaktilar. Erken bitirmisler simdi sikayet etsen degisiklik hakki vardir falan diyecekler. Neyse baya ictik kahvesini helal olsun. Birdaha gidermiyim zor tabiki.

• Cumartesi günü gittim bi arkadasla birlkte. Şifredi vardı, dedik kullanalım bari. İçtik kahveleri. Kasa da kampanya bitti dediler. Dedim ocağın sonuna kadar geçerli. Bi kagit gosterdiler, vodafone den mail geldi diye. Bugun itibari ile bitti falan dediler. Baktım kağıtda da bugun itibari ile bitmiştir falan yazıyor. Neyse, baya ugrastim kasa da. Dedim siz daha kodu girip denemeden olmaz diyorsunuz. Mudur geldi, kodlari girin eger sistem kabul ederse tmm dedi. Girdiler ve kasada ki sistem kabul etti kodlari. Kasada ki sistem hâlâ açık, kod alımı yapıyor. Ama kendilerini guvene almak için ugraşmıyorlar. Hesap onlarda kalmasın diye.
    Yani adamlar denemeye bile calismiyo. Ezber cevap

• Bunu yapmasalardı iyiydi. Neyse diyorum bende o kadar bedava içtik buda bizden olsun. Ama kim yaptıysa bu işi ayıp etti. Kasada salak gibi bıraktılar. Bende çok uğraştım ama adam kağıdı çıkarınca birşey diyemedim..

neyse kahvaleri güzel olmasada güzel kampanyaydı. Tşk yinede vodafone
  • Sistem aktif ama mail yolladiklari icin alamiyoruz.Belki devam ettirirler

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_128

Benide simdi yaktilar. Erken bitirmisler simdi sikayet etsen degisiklik hakki vardir falan diyecekler. Neyse baya ictik kahvesini helal olsun. Birdaha gidermiyim zor tabiki.

Degisiklik haklari var da bunu bildirmeleri gerskirdi. Boyle cok ayip ettiler. Bircok insan kasada ogrendi

• Hani kodlar 31 mayısa kadar geçerliydi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Hani kodlar 31 mayısa kadar geçerliydi...

31 mayıs son kullanım tarihidi ama kahve dünyası bitirdi ...
    vodafone kahve diyarı ile anlaşsa ve yahut başka kahvecilerle devam etse süper olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral kampanyaydi. Tekrari olsa keske

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Kral kampanyaydi. Tekrari olsa keske

Vodafone red için kampanya devam ediyor avantaj cepte uygulamasında.30.09 a kadar.Bu kodları kullanirken nasıl yapıyoruz kahveyi icip kasada oderken mi veriyoruz kodlari veya al git yaparken de oluyor mu illa oturmamiz gerekiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.