Şimdi Ara

Kahve dünyası ücretsiz kahve 31 ocak son (Vodafonelular gelin) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
16
Favori
18.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dün kahve dünyasındaki kasiyere sordum 31/04/2016 ya kadar geçerli dedi.
    Bu arada kod vermeye tekrar baslamis
  • Hocam dün kahve dünyasyndaki kasiyere sordum 31/04/2016 ya kadar geçerli dedi.
    Bu arada kod vermeye tekrar baslamis
  • Hocam daha öncede bir kaç kişi yazmıştı bende dün kahve dünyasındakikasiyere sordum bir dakika bekleyin dedi ve kodlar 31/05/2016 ya kadar geçerli dedi.
    ( tabi bedavacilardan sıkılıpta zaman var diye düşünsünler de gelmesinler artık diye böyle birşey yapmış ta olabililir :) )

Bu arada vodafone kod vermeye tekrar baslamis
  • Hocam daha öncede bir kaç kişi yazmıştı bende dün kahve dünyasındakikasiyere sordum bir dakika bekleyin dedi ve kodlar 31/05/2016 ya kadar geçerli dedi.
    ( tabi bedavacilardan sıkılıpta zaman var diye düşünsünler de gelmesinler artık diye böyle birşey yapmış ta olabililir :)

• Hocam daha öncede bir kaç ki?i yazmy?ty bende dün kahve dünyasyndakikasiyere sordum bir dakika bekleyin dedi ve kodlar 31/05/2016 ya kadar geçerli dedi.
    ( tabi bedavacilardan sykylypta zaman var diye dü?ünsünler de gelmesinler artyk diye böyle bir?ey yapmy? ta olabililir )

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Hocam daha öncede bir kaç kişi yazmıştı bende dün kahve dünyasındakikasiyere sordum bir dakika bekleyin dedi ve kodlar 31/05/2016 ya kadar geçerli dedi.
    ( tabi bedavacilardan sıkılıpta zaman var diye düşünsünler de gelmesinler artık diye böyle birşey yapmış ta olabililir )

kahve dunyasindaki kasa ekraninda 31 mayis 2016 yaziyor kendi gozumle gordum
    kahve kodlarinizi iyi saklayin bu ayin sonunda kod verme sonlanacak fakat elimizdeki kodlar 4 ay gecerli olacak afiyet olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güne iyi haberlerle başladık :)
    ( tabi bedavacilardan sıkılıpta zaman var diye düşünsünler de gelmesinler artık diye böyle birşey yapmış ta olabililir )

• Arkadaşlar bu kadar kirlilik için özür dilerim akşam yazmaya çalıştığındasorun vvardı yüklenmesi tekrar tekrar demedim daha sonra hepsini eklemiş silmeye çalışıyorum bilinmiyorsa afedersiniZ
  • Vodafone uygulamasinda 31 ocak 2016 ya kadar gecerli dedigi surece hak iddia edemeyiz. Hala bu sekilde yaziyor. Kod vermeye basladi. Neden bitenlerde hala bu konu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajimi alintilayip sonra da pm den yazanlara kod vereyim

• Yok mu kod isteyen?

• Kod verecegim
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    hocam bi kere yaz biraz sakin yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Kod verecegim

Benim vodafone vinn hattim var ve gecte olsa kod almayi ogrendim. Kod verecek birini bulamiyorsan bana verebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Kod verecegim

Benim vodafone vinn hattim var ve gecte olsa kod almayi ogrendim. Kod verecek birini bulamiyorsan bana verebilirsin

Pm den gonderiyim 3-4 adet

• quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

hocam bi kere yaz biraz sakin yaw

Konu biten firsatlarda oldugu icin gormuyorlar. Yoksa cok isteyen oluyordu. 31 ocak son. Yanmasin kodlar

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Su konuda uyarayimda bilginiz olsun. Bugun kkasiyer dedi ki kodlarin son kullanim tarihi 31 ocak degilmis. Nisan mayis gibi bir sey dedi. Bence kodlar dursun sizde nisana mayisa kadar siz tuketirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Su konuda uyarayimda bilginiz olsun. Bugun kkasiyer dedi ki kodlarin son kullanim tarihi 31 ocak degilmis. Nisan mayis gibi bir sey dedi. Bence kodlar dursun sizde nisana mayisa kadar siz tuketirsiniz

Vodafone uygulamada hala 31 ocak gozukuyor. Yeni kod vermese de epey kod stokladim. Kendim zaten haftada bir zor gidiyorum. Vakit olmuyor ve her yerde yok.

• Bugün ankara bahçelievler şubesine birkaç arkadaş gittik kodu gösterdim çalışanlar onayladı ama adamın teki gelip telefonlarfan uygulamalarınıza bakıcam dedi kahve vermiyeceksiniz dedi çalışana uygulamayı gösterdim ama hepinizden görcem dedi tartışmaya girdi bizle buna hakkı var mı bu adamın

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.