Şimdi Ara

Kahve dünyası ücretsiz kahve 31 ocak son (Vodafonelular gelin) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
16
Favori
18.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mayısa kkadardevam eedeceğini nerden ogrendiniz birisi daha yazmıştı kahve dünyasınınsitesinde 31 mmayısa kadar yyazıyor diye fakat ne vodafone da nede kahve dünyasının sitesinde böyle biryyazıya rastlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod ihtiyacı olan yazsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

quote:

Orijinalden alıntı: tlgs_1905

Yok hocam aynı şifreye vermezler şifreyi aldıktan sonra 24 saatin geçmesi lazım farklı şifre vermesi için

Arkadaslar kodu nasil kullaniyoruz dukkanda.siparisimizi masaya soyleyip ictikten sonra kasada hesap odemekbyerine kodu mu soyluyoruz

Once kasaya gidip kod kullanacahinizi soyleyin. Sonra sıkınti olabiliyor

• Birkaç kez metroportta içtikten sonra dün leventte latte içtim ve metroporttaki herifin resmen nescafe verdiğini farkettim. Muhtemelen ücretsiz olduğu için yapıyorlar bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Birkaç kez metroportta içtikten sonra dün leventte latte içtim ve metroporttaki herifin resmen nescafe verdiğini farkettim. Muhtemelen ücretsiz olduğu için yapıyorlar bunu

Barista mi diyorlar hazirlayana? İste baristadan baristaya degisiyor kimi ozenirken kimi de sisiriyor. Beles diye de olabilir

• Arkadaslar kasiyer sistemimiz daha kurulmadigi icin kodla veremuoruz dedi kahveyi

• Avantaj cepte ekranı komple değişen ve kahve dünyası promosyonu kaybolan bir ben miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Avantaj cepte ekranı komple değişen ve kahve dünyası promosyonu kaybolan bir ben miyim?

Gozukuyor bende. Tarife nedir?

• quote:

Arkadaslar kasiyer sistemimiz daha kurulmadigi icin kodla veremuoruz dedi kahveyi

Neresi? Kahve dunyasi musteri hizmetlerini arayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 21 Ocak 2016; 11:23:33 >
  • Kod verebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Kod verebilecek var mı?

p.mden atıyorm
  • quote:

Arkadaslar kasiyer sistemimiz daha kurulmadigi icin kodla veremuoruz dedi kahveyi

Bu terbiyesize kod falan vermeyin.

• Katılım limiti dolmuştur dedi kod vermedi.Her ay olduğu gibi uzar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Bu terbiyesize kod falan vermeyin.

Hocam ben epey kod dagittim yine de dagitacagim. Boyle tesekkur etmeyenler cikti ustunde durmadim. Cogu tesekkur etti ama. Vodafone abonesi oldugu halde defalarca kod isteyen acgozlulerde oldu.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Şirket hattı bendeki, tarifesi nedir bilmiyorum. Siz sorana kadar hiç merak etmemiştim Nasıl öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Şirket hattı bendeki, tarifesi nedir bilmiyorum. Siz sorana kadar hiç merak etmemiştim Nasıl öğrenebilirim?

Musteri hizmetlerini arayin. Sirket yetkilisi arasin diyeceklerdir. Siz sadece tarifenin adini sorucam diyin soylerler

• kod verebilecek bir arkadaşımız varsa sevinirim ben kodu yazdığım ekranı silmisim:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada da dün sordum kasiyer e ve kahve kodları 31/05 e kadar geçerli dedi bilginize

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Eminmisin hocam?

Bu kampanya 31 Ocak 2016 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında Vodafone abonesi Avantaj Cepte kullanıcısına 1 kahve hediye edilecektir. Kampanya şifreleri 1 adet kahve için geçerlidir. Kampanyaya katılmak için Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak gerekir. Alınan şifre Kahve Dünyası mağazalarındaki satış yetkilisine ibraz edilerek kampanyadan faydalanılabilir. Kampanyadan 24 saatte bir şifre alınabılir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: risus_185

Eminmisin hocam?

Bu kampanya 31 Ocak 2016 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya kapsamında Vodafone abonesi Avantaj Cepte kullanıcısına 1 kahve hediye edilecektir. Kampanya şifreleri 1 adet kahve için geçerlidir. Kampanyaya katılmak için Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak gerekir. Alınan şifre Kahve Dünyası mağazalarındaki satış yetkilisine ibraz edilerek kampanyadan faydalanılabilir. Kampanyadan 24 saatte bir şifre alınabılir

kahve dünyasının kodları 31 mayisa kadar gecerli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.