Şimdi Ara

Kahve hazırlamasını bilenler bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renk kat anlarını bir türlü yapamadım, siz nasıl yapıyorsunuz? Kahve hazırlamasını bilenler bir bakabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Süt fazla kahve az olmus herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HALO kullanıcısına yanıt
    2.yapışım hocam 1.de de olmadı kahveyi de hem moka ile hem filtre olarak makinede yaptım, sütü azaltsam da çokta olsa böyle oluyor.

• Hocam ne uğraşıyorsun bakkaldan 1 TL lik Nescafe lerden al. Nescafe yi boşalt üzerine sıcak su koy bu kadar.

• Moredecai kullanıcısına yanıt
    Nescafe içmiyorum hocam,filtre ve moka varken kahve olarak bile değerlendiremiyorum.

• Moredecai kullanıcısına yanıt
    Nescafeye kahve diyenler hala var mı :) çay için daha iyi nescafe neymiş.
  • Braun un kahve demleme makinasini aliosun sonrada starbucks pike yada kicking horse kahve aliosun kafana gore takiliyosun

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Hocam makine vs var, ya süt ya da kahve az/fazla oluyor galiba, çekirdek,filtre,moka vs var evde

• Açılın ben baristayım.

Hocam katman yapmak istiyorsan bir kahveyi kıvamlı bir şekilde hazırlamış olacaksın. Nescafeye bile azıcık su dökerek espresso kıvamına getirebilirsin. Daha sonra soğuk kahve yapacaksan buz ekleyip süt dökeceksin. Süt ve süt köpüğü ayrı şeyler. French press ile sütü köpürtebilirsin çok rahat, biraz köpürtüp dökersen kremamsı bir kıvam alır, biraz daha köpürtürsen iyice köpük hale gelir. Kahve-süt-süt köpüğü ile katman yapabilirsin. Cafelerde yapılan mochalar, latteler öyle yapılıyor.

Edit: Ayrıca önce süt köpüğünü, sonra sütü, en sonda yavaş bir şekilde kahveyi dökmelisin. Öyle yaparsan kahve yukarıdan aşağıya yavaşça süzülmeye başlar, görsel bir şölen olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 4 Mayıs 2021; 21:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.