Şimdi Ara

KAHVE + KOLA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptım hayatımdaki en berbat tat böyle sacma sapan yok portakal-süt yok kahve kola sacma sapan formüller gidip aliyorsunuz cafe crown action yanınada kola olur içersiniz eğer para varsa burn alınması daha mantıklı kola yerine
  • Nescafe express black istediğin kadar ayakta tutar 6 saat gecmeden 2. yi devirirsen aşırı çarpıntı yapar 6 saat araliklarla içerek 3 gün 2 gece uyumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin001

Nescafe express black istediğin kadar ayakta tutar 6 saat gecmeden 2. yi devirirsen aşırı çarpıntı yapar 6 saat araliklarla içerek 3 gün 2 gece uyumadım

Peki o 3 gün 2 geceden sonra yatıp kaç saat uyudunuz ?
  • Çok içmedigin sürece çarpıntı yapmaz ve işe yarar

• dostum karisim yapmana felan gerek yok. al bakkaldan 1 litre pepsi. bide 2-3 paket nescafe. canin bisey cektigi zaman once nescafe ic ustune pepsi. fakat bunyen alisik degilse carpinti yapabilir birer bardaktan fazla icme. alisirsan bu sekilde normalden 2-3 saat fazla ayakta durabilirsin.

• Elma ye meyve suyu iç daha temiz

• Yıllık kahve kola konusu :D

• krdşsnne kullanıcısına yanıt
    12 veya 16 saat gibi uyumus olabilirim zaten bu tür davranışlardaki temel olay acil durumlarda yapılmasi sürekli yapmak bünyeye telafisi olmayan zararlar veriyor.

• Kupa bardakla sıfır şeker bir Türk kahvesi içebiliyorsan yeterlidir bence.Tecrübeyle sabittir kola işi sıkıntılıdır ve işe yaramaz zaten
  • Türk kahvesi , nescafe vs. denedim yoksa böyle bir yol sormam zaten. Max. 1,5-2 saat duruyorum sonra uykum geliyor çalışmak için kafamı da toplayamıyorum uykum gelince.
  • Elma da büyük kurtarıcıdır.Eğer çok uykun gelirse çık dışarı 5 dk bekle ve derin nefes al bak sonra uykun geliyor mu
  • Sınavlar bitip artık kitaplardan uzaklaşıp insan içine karışmaya başlayınca.. " ya noptom bon o noscofo&kolo ocmocoktom hooff şoşko oldoom" depiklemelik kişiler.

• deniycem bunu ya. bi şey olmaz herhald bünyem saçma baya sabah kalkınca kola içmekten bi de ilaçlar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

Gece gece ciğköfte göm ama öyle varoş ciğköftesi değil böyle harbi acı acı

Zaten mide krampından uykun gelmez spazm geçirirsin

Yanında ekstra cin biber turşusu ve bira olmalı
    Tam etki için

Aynen bu yöntemle beynini ve vücudunu hoşaf edebilirsin
  • and_soo A kullanıcısına yanıt
    Elektron yükünü bulmak

• Kahve ve kola karışımını tıpçı bi tanıdığım da sınav dönemi yaptgını söyledi. Ama kalp rahatsızlıgın olmaması gerekir. Ben yaptıgımda kalp sorunum olmamasına rağmen çarpıntı yapmıştı biraz, far görmüş tavşana dönüyosun. Ama tek sıkıntı kalp değil bağırsaklara da dikkat yani

• uzun bir gece
  • Churchill deneyin gençler. Soğuk bi sade soda üstüne azıcık limon damlatin bi tutamda tuz oh mis valla serin serin 2-3 saat gider

• Lykke.. kullanıcısına yanıt
    Ertesi sabah bir işiniz yoksa yapın onu, yoksa sıçmaktan vakit kalmıyor.
  • O acı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.