Şimdi Ara

KAHVE + KOLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç denemedim merak ediyorum.
    Sınav haftası uğruna 2 gün ayakta kalmak için ölüme gitmeyelim.
    Deneyen varsa dozu vs yazarsa sevinirim Türk Kahvesi, Nescafe vs nasıl yapıcam karışımı

Edit : portakal suyu + süt denedim zerre etkilemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krdşsnne -- 23 Mart 2016; 12:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma bence,kalbine falan zarar verir.Süt portakal suyu da dinç tutuyormus 15 dk ara ile iç daha masum

• Dostum acaip çarpinti yapiyor.insan ölüyormuş hissine kapiliyor.

• Süt + portakal olayını denediniz mi ?

• Denediniz mi siz ne kadar ayakta tutar ?
    Biri bedenen ayakta olursun ama zihin çöker vs dedi. Doğru mu bu böyleyse zaten gerek yok çünkü ?

• krdşsnne kullanıcısına yanıt
    Hocam ben denemedim ama googlea yazarsan deneyenler vardı araştırmadan yapma ama kola kahveden iyidir

• Kullandığınızda zaten hissedeceksiniz hadi bir şey olmadı diyelim ileride sağlık sorunu olur. Sağlık her şeyden önemli beyler, dikkat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kakaolu filtre kahve yaptım
    6 gün önce açıldı
    STARBUCKS KAHVE TARİFİ
    14 yıl önce açıldı
    ESPRESSOLAB KAHVE 50&amp;#8378;
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben tarih sinavina calisirken yapmistim 60 saat filan ayakta durdum senin isteğine bağli tabi ki biraz da , surasi da var uyanik oldugun vakti zaten ders calisarak degerlendirmiyosan uykundan çalmanin da bi anlami olmaz + çarpinti yapar 1 saat boyunca falan sonra geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-522C9CF03

Kullandığınızda zaten hissedeceksiniz hadi bir şey olmadı diyelim ileride sağlık sorunu olur. Sağlık her şeyden önemli beyler, dikkat.
    geberecen yapma
    Dostun benim bir arkadaş çok samimi valla belki o biraz kahveyi abartili ićip sonra kola içmişti.yemin gece aradi çarpinti.olmuştu.ama miktarini abartmasan belki zarari olmaz yaw.ama deneme bencede nedeni hiçbirşey sagliktan degeeli olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sebastian2121

Dostun benim bir arkadaş çok samimi valla belki o biraz kahveyi abartili ićip sonra kola içmişti.yemin gece aradi çarpinti.olmuştu.ama miktarini abartmasan belki zarari olmaz yaw.ama deneme bencede nedeni hiçbirşey sagliktan degeeli olamaz
    boza+şalgam
  • Genelde kupa bardakla Türk kahvesini içerim o kadar alistimki nescafenin içine ister istemez atıyorum cok sekerli mide bulandirici geliyor :( cokta aman aman bisey olmuyor enerji içeceği felan içiyorsan ama vücuda güm diyede yükleme bir anda kola kahve nedir ya :D yüzünü bolca yıka ondan daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce fizik ve geo dan sorumluluk sınavına kalmıştım. Bir gün uyumadım geometri sınavına girdim. Çıktığım gibi fiziğe başladım ertesi günde onun sınavı vardı. 2 gün uyumayacaktım yani. Ama geodan çıktım metroda bile kafam kendi kendine düşüyordu o derece uykum var. Gittim marketten büyük bir tane red bull aldım akşamında da kahve ve kola içtim. Gece 3 te duş alıp yattım. Bir başladım zangır zangır titremeye nasıl titriyorum. Titre allah titre dedim böyle olmayacak gittim acile. Denemryin asla.

• bunu bana arkadaş önerdi.kolanın içine bir kaşık kahve attım biraz köpürdü ama köpüğü gitmedi.sonra bi yudum aldım ve ciddiyim hayatımda tattığım en iğrenç şeydi bok yesen daha iyi

• Nerde benim mandalina kabuğunu sobanın üstüne koyup, kokusuyla sarhoş olan canım neslim...

Zamanında çalışmayıp saçma sapan işlere girmeyin. Klişe olacak ama o sağlığı kaybedince üniversite neymiş dünyayı verseler yapmam diyeceğiniz günleri deneyimlemeye gerek kalmadan şimdiden kendinize iyi davranın.

Kalp krizi falan geçirirsin cidden yapma o işi. Bali çek daha az zararlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4BAE130DE

bunu bana arkadaş önerdi.kolanın içine bir kaşık kahve attım biraz köpürdü ama köpüğü gitmedi.sonra bi yudum aldım ve ciddiyim hayatımda tattığım en iğrenç şeydi bok yesen daha iyi
    Ölmedim daha durun

Denemedim daha , açıkçası gözümü korkuttunuz. Ygs açıklanmadan gidicem size göre
    Portakal + süt deneyeyim güzel bir sonuç alırsam yazarım
  • Gece gece ciğköfte göm ama öyle varoş ciğköftesi değil böyle harbi acı acı

Zaten mide krampından uykun gelmez spazm geçirirsin

Yanında ekstra cin biber turşusu ve bira olmalı
    Tam etki için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 22 Mart 2016; 23:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykke..

Gece gece ciğköfte göm ama öyle varoş ciğköftesi değil böyle harbi acı acı

Zaten mide krampından uykun gelmez spazm geçirirsin

Yanında ekstra cin biber turşusu ve bira olmalı
    Tam etki için
    Geçen 2 - 3 bardak içtim hiç bi şey olmadı
  • Mideni bozuyor en iyisi elma ye

• Millikan kullanıcısına yanıt
    Hocam belki yeri degil ama yag damlasi deneyini yapmakla ne amacladiniz???

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.