Bildirim
STARBUCKS KAHVE TARİFİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tarifi bilinse starbucks'a gitmeye gerek kalır mı? hayır.
Coca-cola'nın kola özütünü neyden yaptığını açıklamaması gibi birşey bu -
quote:
Orijinalden alıntı: ~TheHBO~
tarifi bilinse starbucks'a gitmeye gerek kalır mı? hayır.
Coca-cola'nın kola özütünü neyden yaptığını açıklamaması gibi birşey bu
aksine aYNI sb daki gibi oluyor kahveler , forumdan bi arkadaş tarifini yapmıştı resimli anlatım.. -
Kahve tarifi lazım gerçekten ya. -
Milyonlarca tarifi yabancı sitelerde bulabilirsiniz ancak aynı tadı almanız İMKÂNSIZ!
Kahveye tadını vere kahve çekirdeğidir. Starbucks kendi özel tedarikçilerinden bu kahveyi alır.
Ayrıca cafelerde içtikleriniz instant kahve değildir. Suya atıp karıştırarak yapılmaz.
Filtre kahvedir. Bunun da özel makinesi vardır. Pahalı bir şey değildir ama Türkiye'de yaygın olarak kullanıldığını görmedim. -
Bizde Filtre Kahve Makinesi var kaç sene önce Almanyadan almış dayım, ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Kahveyi de epey severim Bu meret nasıl kullanılıyor bilen var mı? -
Zaten aynı tadı yakalamamızın imkansız olduğunu biliyorum. En azından içtiğimde macchiatoyu anımsatıyor diyebileceğim tarifler istemiştim. Hangi malzemelerin hangi oranlarda karıştırılacağı bilgileri lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Milyonlarca tarifi yabancı sitelerde bulabilirsiniz ancak aynı tadı almanız İMKÂNSIZ!
Kahveye tadını vere kahve çekirdeğidir. Starbucks kendi özel tedarikçilerinden bu kahveyi alır.
Ayrıca cafelerde içtikleriniz instant kahve değildir. Suya atıp karıştırarak yapılmaz.
Filtre kahvedir. Bunun da özel makinesi vardır. Pahalı bir şey değildir ama Türkiye'de yaygın olarak kullanıldığını görmedim.
aynı tad zaten hiçbir yerde tutturamayız. Yakın anımsatacak tad arıyoruz. -
Nescafe 3ü1 aradayı starbucks bardağına dökün annenize 10tl verin. Aynı tada ulaşılacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Nescafe 3ü1 aradayı starbucks bardağına dökün annenize 10tl verin. Aynı tada ulaşılacaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
Bizde Filtre Kahve Makinesi var kaç sene önce Almanyadan almış dayım, ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Kahveyi de epey severim Bu meret nasıl kullanılıyor bilen var mı?
O makine ile öğütülmüş kahve çekirdeği ve filtre lazım. Filtre kağıdını yerleştiriyorsun. Üstüne kahveyi koyuyorsun. Makine üstten sıcak suyu döküyor. Kahve bu şekilde hazırlanıyor. Altta biriken kahveyi alıp içiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Nescafe 3ü1 aradayı starbucks bardağına dökün annenize 10tl verin. Aynı tada ulaşılacaktır.
Kardeşim kusura bakma ama Starbucks'a gidip kahveye 10 TL veriyorsan enayinin önde gidenisin.
Nescafe ile Starbucks kahvesi aynıdır demiyorum. Ben bir kahvenin 10 TL olmasına karşıyım.
Türkiye'de Starbucks'a hiç gitmedim. Amerika'da 1-2 kere gitmek zorunda kaldım fakat kahvesini de hiç beğenmedim.
Orda da Starbucks biraz daha pahalı oluyor ancak normal fiyatın %30-40 daha üstüne çıkmaz.
Burda resmen 2 katı fiyat çekiyorlar.
-
pahalı olabilir . ama . nescafe yle aynı diyenlere ben Tamam Sizin Köy Daha Büyük Diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
Bizde Filtre Kahve Makinesi var kaç sene önce Almanyadan almış dayım, ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Kahveyi de epey severim Bu meret nasıl kullanılıyor bilen var mı?
O makine ile öğütülmüş kahve çekirdeği ve filtre lazım. Filtre kağıdını yerleştiriyorsun. Üstüne kahveyi koyuyorsun. Makine üstten sıcak suyu döküyor. Kahve bu şekilde hazırlanıyor. Altta biriken kahveyi alıp içiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
quote:
Kardeşim kusura bakma ama Starbucks'a gidip kahveye 10 TL veriyorsan enayinin önde gidenisin.
Nescafe ile Starbucks kahvesi aynıdır demiyorum. Ben bir kahvenin 10 TL olmasına karşıyım.
Türkiye'de Starbucks'a hiç gitmedim. Amerika'da 1-2 kere gitmek zorunda kaldım fakat kahvesini de hiç beğenmedim.
Orda da Starbucks biraz daha pahalı oluyor ancak normal fiyatın %30-40 daha üstüne çıkmaz.
Burda resmen 2 katı fiyat çekiyorlar.
İsteyen 10 verir isteyen 100... Parası olupda harcamak isteyenlere kimse birşey diyemez. Zevk içinde gidilir ihtiyaç içinde. Ama şu bir gerçektirki bi kahve 10 tl etmez orası tartışılmaz
-
quote:
İsteyen 10 verir isteyen 100... Parası olupda harcamak isteyenlere kimse birşey diyemez. Zevk içinde gidilir ihtiyaç içinde. Ama şu bir gerçektirki bi kahve 10 tl etmez orası tartışılmaz
Zaten kimin ne verdiğine karışmadım ki. Sadece enayilik dedim. -
Kahve makinesiyle yapılan kahve ile normal yapılan kahve arasında çok fark var mı ?
NESCAFÉ® Mycafé® Kahve Makinesi satılıyor veya başka markaların makineleri...
Beyaz çikolatalı kahve süper..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X