< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 6 Mart 2019; 21:42:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 6 Mart 2019; 21:42:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Olay gercek beyler, ben hattiyim.
|
Vodafone denen ecnebi firması benim hattımdaki liralara haksız ve hukuksuzca el koymuştu.. Ama şikayetim sonuçlandı ve Hakem heyeti kararıyla kuzu kuzu ödedi bana...
Ne zaman böyle beleş kampanyalar yapsa, numaramı hemen vodafone taşıyorum, sapına kadar sömürüyorum..Asla tl yüklemiyorum, hiçbir hizmetini kullanmıyorum, sadece sömürüyorum.. işim bittikten sonra hattımı bir önceki operatöre taşıyorum tekrar... Sonraki vodafone kampanyalarına kadar pusuya yatıyorum.. Bu şekilde az ekmeğini yemedim bunların |
Utanir insan bunu istemeye hocam
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet2626 -- 2 Mart 2019; 22:23:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Mart 2019; 23:27:3 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 3 Mart 2019; 20:10:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |