Şimdi Ara

Vodafone-Kahve dünyası bedava 4 kahve (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
7.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Big chefs kampanyasida guzel bu vodafone un tatli ikram ediyorlar gunde 1 kere. Konusu acildi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın Kulüp'e Özel Kahve Dünyası'ndan Ücretsiz Kahve!

Kampanyadan faydalanmak için Fırsatı Kullan tuşuna basarak ekranda çıkacak olan QR kodunu Kahve Dünyası yetkilisine göstermeniz yeterlidir. QR kod tek kullanımlıktır ve kullanım süresi 48 saattir. Kullanılmayan kodlar abonelerin haklarından düşülmez

Bir müşteri kampanyadan kampanya süresi boyunca dört kez faydalanabilir.

Kampanya Kahve Dünyası Ankara Ekonomi Bakanlığı Mağazası, Kahve Dünyası Eminönü Mağazası, Havaalanı Mağazaları ve satış noktaları, Kiosk/Corner Mağazalar, Metro İstasyonları ve Kahve Dünyası Al-Götür Mağazaları ile internet satış mağazası haricindeki tüm Kahve Dünyası mağazalarında geçerli olacaktır.

Kampanya 19 Mart 2019 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanyadan faydalanamak için mutlaka Altın Kulüp üyesi olmanız gerekmektedir. Altın Kulüp’e üye olmak için ALTIN KULÜP yazıp 7000’e ücretsiz sms göndermeniz yeterlidir.
    Kampanya kapsamında, aktif Vodafone Altın Kulüp abonelerine Kahve Dünyası şubelerinde bir adet kahve çeşidi hediye edilecektir.
    Kampanya şifresi, Vodafone Yanımda veya Avantaj Cepte uygulaması üzerindeki kampanya sayfasından “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayarak veya KAHVE DÜNYASI yazıp 6666’ya ücretsiz SMS göndererek alınabilir.
    Vodafone Altın Kulüp aboneleri aldıkları kampanya şifresini Kahve Dünyası şubelerinde kasa görevlisine ileterek kampanyadan faydalanabilir.
    Kampanya, FİRMA mağazalarında satışa sunulan masaya servis ve Al-Götür ile tüm boylardaki sıcak ve soğuk içecek ürünlerinde geçerlidir. Frappe, Frozen, Milkshake, Limonata, Portakal Suyu, yüksek proteinli içecekler ve No1-6 serisi Draft içecekler kampanya kapsamı dışındadır.
    Sıcak ve soğuk kahve ürünlerinde kullanılan aroma ve şurup gibi ek lezzetler, Kampanya kapsamına dahil olmayıp, ayrıca ücrete tabidir.
    QR Kodlar, Kahve Dünyası mağazalarında geçerli olan “6+1 Kampanyası” da dahil olmak üzere, diğer kampanya ve/veya promosyonlar ile birleştirilemez, birlikte kullanılamaz.
    Kampanya, Kahve Dünyası Ankara Ekonomi Bakanlığı Mağazası, Kahve Dünyası Eminönü Mağazası, Havaalanı Mağazaları ve satış noktaları, Kiosk/Corner Mağazalar, Metro İstasyonları ve Kahve Dünyası Al-Götür Mağazaları ile internet satış mağazasında geçerli değildir.
    Şifreler tek kullanımlıktır.
    Bir müşteri kampanyadan kampanya süresi boyunca dörtkez faydalanabilir.
    Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır.
    Şifreler, kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir.
    Kampanya şifreleri para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
    Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir.
    Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Kahve Dünyası ve Vodafone'da saklıdır.
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki gizlilik politikamıza ulaşabilirsiniz.

• KAHVE DÜNYASI yazıp 6666’ya gönderince sadece altın kulüp üyeleri yararlanabilir diyor, üyeydim ama tekrar üye oldum, yine de aynı msj geliyor, bu sorunu yaşayan var mı?
  • can | aky C kullanıcısına yanıt
    tüm aboneler faydalanabiliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProfessionalDoctor P kullanıcısına yanıt
    Tum red aboneleri faydalaniyor ilgili ekran goruntusunu atiyorum.
    Vodafone-Kahve dünyası bedava 4 kahve
    Vodafone-Kahve dünyası bedava 4 kahve

• Kahve alim sayisini 2 taneye indirmisler.

• Kampanya patladı 2 ay önceki kampanyada aldığım hesaba bu kampanyada vermiyor

• Vodafone, kampanyaların süresini kısaltmada, promosyonlarının sayısında kısıtlama yapan firmaların başında gelir... Kampanya şartlarıyla abone aleyhine çok sık oynar.. çoğu kampanya, şartlarda bahsedilen son geçerlilik tarihinden daha önce son bulur..

O yüzde böyle beleş kampanyalarda hızlı hareket eden, ilk gün çabuk davrananlar avantajlı olurlar
  • Bugün denedim ben de 2 kahve hakkinizi kullandiniz uyarisi verdi kasada. Daha önce kullananlar denemesin.

• Big chefs bedava tatli sizlerde gorunuyor mu?

• MaMi63 kullanıcısına yanıt
    Bana bayan vs demediler daha zaten calisanda benim yaslarimda unili bir arkadas hemen hallediyor

Bir kere bir bayan vardi Eskişehir'de bana sordu red kampanyasi demisdim

• quote:

Orijinalden alıntı: can | aky

Big chefs bedava tatli sizlerde gorunuyor mu?
    O sadece Red olana çıkıyor.

Eskişehir deki bütün mağazalarından aldım hiçbiri sorun çıkarmadı direkt Vodafone kampanyası diyorum tamam diyor @cronaldo2

• Aralık ayında bir kahve almıştım şimdi bir tane daha aldım hakkınız doldu dedi

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Kahve dunyasina gitmeden once deneseydiniz ya nasil olsa kullanilmayan kod yanmiyor

• Kampanya tekrar 2 kahveye düşmüş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: poet2626

Aralık ayında bir kahve almıştım şimdi bir tane daha aldım hakkınız doldu dedi
    İyi de 2 hakkiniz olmasi lazim degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Vodafone denen ecnebi firması benim hattımdaki liralara haksız ve hukuksuzca el koymuştu.. Ama şikayetim sonuçlandı ve Hakem heyeti kararıyla kuzu kuzu ödedi bana...

Ne zaman böyle beleş kampanyalar yapsa, numaramı hemen vodafone taşıyorum, sapına kadar sömürüyorum..Asla tl yüklemiyorum, hiçbir hizmetini kullanmıyorum, sadece sömürüyorum.. işim bittikten sonra hattımı bir önceki operatöre taşıyorum tekrar... Sonraki vodafone kampanyalarına kadar pusuya yatıyorum.. Bu şekilde az ekmeğini yemedim bunların
    hocam hat taşımak için 1 sene beklemek gerekmiyor mu? sürekli taşıyabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

hocam hat taşımak için 1 sene beklemek gerekmiyor mu? sürekli taşıyabiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    tabiki b.konu çıkarmamak şartıyla taşıyabilirsin
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü vardı zaten kasada kod okunduktan sonra hata verdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.