Şimdi Ara

Kahve Makinesi Önerisi maks. 2500-3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, son 2-3 aydır kahve makinesi alma arayışındayım. Lakin herkesin bildiği gibi bu arada fiyatlar neredeyse iki katına yükseldi.

Şu anda ise maksimum belirttiğim bütçeyle kahve makinesi arıyorum. En önemli özelliği latte gibi daha soft kahveleri en az emekle yapabilecek olmalı. Bunun için şu anda fakir babila var öğütülmüş kahve alıp yapabilirim diye düşündüm ama onun da yorumları beni biraz tedirgin etti ve yeni bir zam gelmeden de kahve makinesini almak istiyorum. Kahve makinesi konusunda da çok bilgim olmadığı için yardımınza ihtiyacım var. Teşekkürler ..

• Selamlar.
    Bosch tıs 30321 rw kahve makinesi için ;
    Tam otomatik makine olup çekirdek kahveyi ekspresso, Cafe crema, cappichino ve latte gibi kahveleri 3 dakikada yapabiliyorsun.
    Kalıcı bol köpük ve üstelik sütü buzdolabından henüz çıkartmış ol, kahven soğuk süte rağmen bardağa el değmiyor. Dolaptan soğuk sütü bardağa döküp makine ağzına yerleştir ve tek tuş ile sıcacık kahvenii iç.

Forumda, " Bosch tıs 30321 rw kahve makinesi" ni arayarak ayrıntılı kullanıcı deneyimine ve içecek görsellerine ulaşabileceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kahve Makinesi Önerisi maks. 2500-3000 Kahve Makinesi Önerisi maks. 2500-3000

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.