Bildirim
kahverengi bmw alınır mı f30 (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok şık bir renk. Genç için değil de 40 yaş üstü iş adamı rengi gibi geliyor bana. Bir de Luxury Line olursa çok güzel olur. -
Ben alacaktım, ancak sağ arka kapısı değişmiş ve 20 bin küsür hasar kaydı olduğu için vazgeçmiştim, yoksa çok şık bir renk -
Araba yakışıklı olunca her kıyafet yakışıyor ama estroil mavi ve m paket çok hoş geliyor göze alp beyazı ve kırmızı dakato deride güzel bi kombin oluyor ama tavsiyem siyah almayın arabayı hiç göstermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lansman rengidir bu , bmw ye yakışan en iyi üçüncü renktir.
1-Estoril mavi
2-Bulut mavi
3-Bu kahverengi -
Senin tarzına göre uygunsa alınır. Renk konusunda karşı komşum kahve rengi 5 serisi aldı geçenlerde. Yanında duran beyaz renkteki 5 serisinden çok daha şık duruyor. -
Beyaz olmasında ne olursa olsun. Tiksinmeye başladım beyaz bmwden. Buzdolabı gibi her yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
Ancak çok zevkli bir insan, havana kahve dış, bej iç döşemeli modernline paket bir f30 alır.
Bir başka zevk sahibi insansa estoril mavi dış, kırmızı dakato iç mekan seçebilir.
Her ikiside bana göre haklı sebeplerle seçilir.
Estoril mavi ve dokata kırmızı döşeme biraz ciyak duruyor sanki bence m sport döşemesi ismini unuttum şimdi ya da siyah deri döşeme
bal köpüğü dış , açık kahve iç -
imperial blue da tavsiye ederim.. yalniz bu kahve de hos gorunuyor.. -
2 yil siyah arac kullandikm su an beyaz f 30 var..Beyaz en garanti renk temiz kalır çizik vs daha az belli eder..yalnız beyaz dışında bir renk düşünsem şüphesiz estoril mavi olurdu.. Eğer karadeniz bölgesinde değilseniz kahverengi gayet de alınabilir onun havasi da bir baska..Burada yağıştan ötürü sıkıntı oluyor aracın temizligi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkifKarabulut -- 16 Ekim 2015; 15:11:36 >
BMW nin o kahvesi harika bi renk -
Bu kahverengi siyah gbi arabanın hatlarını kapatır mı acaba ondan suphelym
sahibinden kodu nedir? -
Kırmızı al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X