Teşekkürler.. Yalnız aynı model(fotoğraftaki) orijinal midea kumandasının farklı serileri var. RG35A10BGEF , RG36A/BGEF , RG36F5/BGEF gibi .. Bunlardan çalışmayan var mı ? Bilemiyoruz.. |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (71. sayfa)

-
-
Self clean modunda tam olarak ne yapıyor klima?
Bir de kumandaları ne kadara aldınız?
-
-
Bursa dan kullanan var mı hangi servise kurulum yaptırdı .
-
Self Clean modu soğutma sonrasında nemli kalan klima iç yüzeyinin kurutularak koku yapmasını engellemek için kullanılır. Bu mod aktif edildiğinde bir süre klima fan modunda çalışıyor, en sonunda ise ısıtma yaparak tamamen kurutuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
trendyol.com
wiisat Midea Rg36f2/bgef Klima Kumandası - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/pd/wiisat/midea-rg36f2-bgef-klima-kumandasi-p-251791755?merchantId=125710&utm_source=emailTrendyolda bu var siz nereden aldınız ve ne kadara acaba link atabilir misiniz ? teşekkürler
-
Merhaba, Visa kart ile 2000 TL indirime dair bir detay bulamadım. Bunu ayrıca bir yerden kod ile mi sağladınız? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim :)
-
O güne özel kampanya vardı .Visa kart ile aldığımda düştü
Arada yine yapıyor takip edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kumanda hakkında model no ve orjinal nereden buluruz yazan olursa sevinirim midea kumandasını?
-
Sahibinden de bir satıcıdan. Linki ne yazık ki yok.
-
-
fiyat neydi hocam
-
500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de 12binlik modelini aldım. 29m2 salonum için. salon biraz üst sınırda m2 olarak ama 18binliğe çıkmaya da bütçe ayırmak istemedim.
tüketim konusunda en son kw/h miktarı nedir hesaplandı mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterloo -- 25 Nisan 2025; 11:24:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X