Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.416
Cevap
71
Favori
114.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ürün adresinize geliyor daha sonra servis çağırıyorsunuz. Garantisi zaten Daikin servisleri o yüzden problem yaşamazsınız.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ..Önceki sayfalarda servis getiriyor denmiş , endişelenmiştim..

2 yıl evvel Dayrelax 9000 lik almıştık, çok memnundum , artık üretilmiyor dediler.. Umarım Kaira dan da memnun kalırım..

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt

Hocam fiyat dün 25.007₺ idi bugün 26.604 olmuş. zam gelmiş bile yani. Sen umarım ucuzdan almışsındır ben kaçırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omaTR kullanıcısına yanıt

Son anda almıştım da.. Henüz kargolanmadı.. Sensira ile arasında kararsız kalmıştım.. Salonda kullanacağım, gerekirse uyku modunda misafir ağırlayacak.. Sıkıntı olur mu hala emin değilim..

Fiatlar Daylux vs birden artmış durumda..

sensira ile arasında kalmak büyük uçurum(fiyat bakımından performans çok farketmez). midea extreme save alabilirdiniz aslında. Isıtmada kullanmayacaksanız soğutmada enerji verimliliği bakımından üzmez aldığınız klima. fiyat performans diyebilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Mart 2025; 14:40:10 >
    Hocam Midea’ya niyetlendim ancak 6 bin ₺ kurulum ücreti istiyorlarmış. Pahalıya geliyor öyle olunca. Vazgeçtim. Bosch 3000i için güzel fiyat bekliyorum bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler .. Midea evet servis olayını bende duydum .. Bosch 3000 demi kaira ,daylux, airfelle aynı?

Bosch 3000i teknik verilerde iç ünite daha sessiz görünüyor.. 20/22/......db farketseydim değerlendirebilirdim.. Bakır boru mu kullanıyorlar bilmiyorum da..

Bu Epey sitesi verilerin tamamını vermiyor .. Kasıtlı gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 15 Mart 2025; 17:50:12 >

Midea extrem ile kaira arasında fiyat farkı malum Bursada en az 35 e bulabildim extremi vermeye değer mi sence

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt

ısıtmada kullanacaksanız değer. sadece soğutma kullanacaksanız değmez.

• Bakır borudur muhtemelen e - ticaret satış sitelerinden bakabilirsiniz. Fiyat aynıysa xtreme alın geçin çünkü midea alt markalara verdiği ürünlerde %100 aynı kalitede olmuyor midea kompresörü kısabilirken alt markalar kısamıyor bilginiz olsun.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

@omaTR

Mideada servis olayı karmaşası var fg-europe dışında satın almayın aldırmayın. bayilerine bakın oradan alabiliyorsanız internete nazaran daha uygun fiyat alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Mart 2025; 19:33:58 >

• FG-Europe güvencesiyle alınca montaj ücretsiz mi oluyor? Midea Kaira yı solladı.. Bosch 3000i nin verileri de güzelmiş.. Hep şu Epey sitesindeki karşılaştırmalara takıldım.. Valla Kaira yı iptal ettiresim bile var.. Henüz kargolamadılar. Bir de iade ürünleri daha uyguna veriyorlar diye söylemler var. M_aTRa_X arkadaşım teşekkürler..

Saçma sapan Sensira yı filan inceledim hep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 15 Mart 2025; 20:22:53 >

Diğer odalara da verim konusunda karidadanda verim alırmıyız

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt

diğer odalara hiçbir klimayla etki edemezsiniz malesef. belki ufak bi serinlik verir başka artısı olmaz. odanızın m2sine göre btu seçimi yapın küçük odaya 24lük vs almaya kalkmayın pişman olursunuz

evet fg-europede montaj ücretsiz. Siz sadece soğutmada kullanacaksanız kaira her türlü işinizi görür. bende Midea All easy pro ve Kaira var ikiside 12binlik. Aep üst sınıf bir klima ona rağmen kendini ısıtmada 300watt a kadar kısabiliyor kaira 430 wattın altına inmiyor. Soğutmada aep 90wattlarda takılıyor kairayı daha denemedim onu da bu yaz deneyeceğim.

Fiyat farkına değer mi değmez mi siz hesaplayacaksınız sensira daikinin en alt ürünü bu fiyatlara değmez shira vs olsa amenna :) Bahsettiğim gibi sadece soğutmada kullanacaksanız kaira her türlü memnun eder (ısıtma yapmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın kendini kısamadığı için yüksek faturalarla karşılaşırsınız. Ben ısınmayı klimayla yapıyorum aylık son 4 ay harcamam 2.885 kwh Yer ankara olunca üst kat boş olunca böyle oluyor :)). Montajda vakuma kesinlikle önem verin gerisi teferruat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Mart 2025; 21:14:55 >

Evet soğutmada kullanacağım.. Uyku modu da önemli , bulunduğu ortamda rahat uyunur mu ? Bosch 3000i 12000 için düşünceniz.. Çok sessiz verilere göre...

Serinlik yeter tabiki ya azcık ucundanda olsa salona koymak ıstıyoruz 27 28 m2 cıvarında 2 tane cam var balkon camı var salon cift cephe güneş gün boyu vuruyor gıbı bir durum var ortada .

Fatura konusunda bizi cok yorar mı Yüzde 85 90 sogutma ıcın yüzde 10 filanda ısınma ıcın kullanbilme durumu olacak gibi

• dün 26 bin tl olan klima bugün 34 bin olmuş Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

• nobidik kullanıcısına yanıt
    Onun öyle git gelleri var, yarın bakmışsın 26 bin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satın aldığım kaira klimanın hepsiburadada hiç hareketi yok, hazırlanıyor diyor.. Fakat tsmart.tlslojistikcom dan mesaj var klima teslim edilmek üzere yola çıktı diyor.. Servise gitmez umarım.. Çünkü kurulum için başka bir ile götüreceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 17 Mart 2025; 18:34:18 >
  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

Kaira Türkiye satıcısından bahsediyorsunuz değil mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.