< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (66. sayfa)
-
-
Hepsiburadada indirim vardı geçenlerde tekrardan indirin gelir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel fiyata almışsınız hocam ben 30 Kasım'da aldım o gün kampanya devam ediyor ise de kupon gözümden kaçmış sağlık olsun. 19.730'a aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12000 BTU luk olan dtxr35 i 25 Kasım da 19899 dan hepsiburada dan almıştık. Satıcı Kaira Türkiye idi. Şimdi incelediğim kadarıyla klima 29560 a nerdeyse 30 bine çıkmış. 1 ay olmadan bu kadar zam gelmesi gerçekten ilginç. İyi ki almışım diyorum fakat bu kadar zammın nedenini de anlayamıyorum gerçekten. Yine de çok memnunum tavsiye ederim. Ben belirttiğim fiyattan alırken 12000 btu ya satılan hemen hemen çok fazla klima yoktu.
-
Merhaba ben de 12.000 btu olandan aldım. Klimayı sıcak modda kullandığımızda çoğu kez df moduna giriyor ve yaklaşık 1 dk sonra falan tekrar çalışıyor. Yani örnek vermek gerekirse 16:00 - 23:00 arası çalıştırdığımızda bu süre zarfında en az 4-5 kez df moduna giriyor. Bu normal midir. Yoksa benim klimada mı bir problem var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
df dış ünite karlanmasıyla alakalı bir sorun. dış sıcaklık 3 derecenin altındaysa df girmesi gayet normal
-
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ama dış ünite sıcaklığı 5-15 derece aralığında olduğu zamanlarda bile df moduna giriyor mutlaka
kullandığınız sıcaklık değeri nedir acaba. eğer çok yüksek değerde kullanıyorsanız gaz verimliliği için df girmesi yine normal diyebiliriz. 24 derecelerde ve maksimum fanda kullanırsanız eğer 5 derecenin altına düşmüyorsa df girmez kolay kolay
-
Valla henüz doğalgaz bağlanmadığı için mecburen 30 derecede ve en yüksek fanda çalıştırıyorum :) o zaman 30 derecede ve yüksek fan ayarında çalıştırdığım için df moduna düşüyor
Hepsiburada üzerinde Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi model 21999TL yazıyor.
TCL T-Pro Tac-12CHSD/TPG11I A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima birde bu var 23000 TL.
Arasında 1000 tl fark var iki adet alacağım ama çok kararsız kaldım .
Dublex bir daire için altlı üstlü kullanacağım .
Konunun uzmanlarından yardım rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatk -- 24 Aralık 2024; 18:28:35 > -
Sıcak modda 27 derece ve yüksek fan ayarıyla çalıştırıyorum ama iç ünitede kesik kesik rüzgar sesi var. Bu normal mi yoksa servisi mi çağırayım
Edit: filtreleri temizleyince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalci35 -- 5 Ocak 2025; 20:55:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de aynı durum var. üstelik sıcak modda çalıştırınca iç ünitede arada çıt çıt ses geliyor. üfleme performansı güzel olduğu için çok dert etmiyorum.
-
Merhaba bilgili olanlardan bir bilgi rica edecektim. Ben istanbul atasehirde ikamet ediyorum. Klimayi yazin serinlemek icin kullaniyorum. Kisin evimde kombi yaniyor oldukca sicak bir eve sahibim . Fakat klimanin hic calismamasi acikcasi beni merak ettiriyor bir zarar olur mu diye. İsleyen demir isildar misali benim bu klimayi ara sira calistirmam gerekiyor gibi bi his var icimde 😂 bilgi sahibi degilim hic calistirmadan yazi mi beklemeliyim yada calistirmalimiyim ? Calistirirsam bunu sicak modda mi yoksa sogutma modunda mi calistirmam gerekiyor bilgilenmek istiyorum tesekkur ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis kurulum yaparken vakumlama yapılmadığı için Tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım. Bugün heyetin görevlendirdiği bilir kişiden biri aradı şikayetiniz devam ediyorsa cumartesi gelip inceleme yapacağım dedi. Bende gelin dedim. Bu gelen adama ben ne diyeceğim ki Bilgili arkadaşlar yardımcı olsun ne anlatayım adama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X