Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
70
Favori
105.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet elektrik bağlantısını yeni yaptık ve biraz önce çalıştırdım. Dışarıdaykende kontrol edebiliyorsunuz. Google Home entegreli olmasına şaşırdım beklemiyordum. Enerji sarfiyatını göremiyoruz net home plus da. Home asistant da gösteriyormuş fakat kurulumunu tam anlayamadım. Sunucu seçin diyor. Url girmemi istiyor tam anlayamadım orayı biraz kurcalayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12lik isitmada kullanan var mi. Minumum kac watt a dusuyor bilgisi olan var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ama kaç watt’a düştüğünü ölçmedim hiç, teknik broşüründe ısıtma için 100 W bilgisi var min değer olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

benim kullandıgım midea 120 diyor ama 310un altına indirmiyor. Aslında kaira da midea o da ortalama 300 civarı çalışır diye düşünüyorum. Dükkana 2. klimayı koyacağım üzmez muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 25 Kasım 2024; 12:42:44 >
  • https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr50e-a-18000-btu-wifi-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR3CS?magaza=Kaira+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail

Bu klimayı almayı düşünüyorum. Önerir misiniz, 30 35 m2 alan, akdeniz iklimi için.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Bende 12'lik var geçen evin elektirik tesisatını yenilemiştim test için açtığımda wattmetreyide taktım on dakika kadar 29 derecede çalıştırdım ilk dakikaları bu
    Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları
    Sonrasına dikkat etmedim nereye düştüğüne. Fırsat bulursam uzun test yaparım buraya atarım.

• Hilas28 kullanıcısına yanıt

sipariş verdim gelsin bakalım. umarım düşer 300lere :) teşekkürler bilgilendirme için

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt

Merhaba ben 1 saat önce sipariş verdim salon + mutfak 35 metre kare bir alanda soğutma amaçlı ara ara kullanılacak 32 civarına geldi Fiyat performans ürünü olduğunu düşünüuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskoc O kullanıcısına yanıt
    Isıtma konusunda deneyimlerinizi yazar mısınız sonrasında

• Şöyle bir fırsat varmış değerlendirmek isteyen hepsiburadaya bakabilir.
    Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Merhaba.

Daikin'in alt markası. Yani bu markanın sahibi de bir marka ve bu Daikin.

Ama Daikin üretimi değil. Midea markası tarafından üretiliyor. Bosch vb. risk almayacak markaların da klima ürettirdiği,üretim hacmi çok yüksek olan 3 büyük ana üretici markadan biridir. Fiyatına göre iyi performans sunan verimli cihazlar üretmektedir. Üretici firma olarak kendisinden ürün talep eden firmanın istediği özelliklerde cihaz üretebilmektedir.

Yani Midea'ya 500 dolarlık klima da ürettirebilirsiniz,5000 dolarlık da. Yani üretim hacmi ve ürün gamı çok geniş. Uzun süre giriş sınıfının dışında kendi markası için ürün üretmedi ama All Easy Pro , Xtreme Save gibi girişin üstü modellerini de piyasaya sürdü ve ülkemizde de bu cihazlar bulunabiliyor. Genel anlamda taleplerinizi karşılık verebilecek,ısıtma için tercih edilebilir bir üründür.

Airfel ile kıyaslarsak Kaira daha iyi. Çünkü R32 gazlı daha güncel bir cihaz. Airfel de R32 gazlı cihazları piyasaya sunarak güncellemesini yaptı ama şu an fiyatları belirli değil. Kaira'dan da yüksek olacağına %90 eminim çünkü Airfel daha çok tanınan bir marka olması sebebiyle marka da fiyata artış yönünde katkı sağlar.

Baymak AUX markasının üretimi. Midea'nın da altında bulunan bir cihaz.

AUX,TCL,Chigo bu markalar Çin piyasasında alt sınıf ürünleri temsil eden markalardır.

Alınmaz demiyorum ama Kaira Midea üretimi iken bu üçlü daha sonraki sırada tercih edilebilir.

LG'ye gelince Kore menşeili bir firma. Isıtma amacı varsa Midea vb. üretim cihazlar ısıtmada daha başarılıdır. Ege ve Akdeniz'de (özellikle Akdeniz'de) LG ve üretimi cihazlar ısıtma için tercih edilebilir. Ama Marmara vb. bölgelerde LG sadece soğutmaya yönelik veya soğutma ağırlıklı uygulamalara daha çok hitap eder. 0'ın altında sıcaklıklarda LG'nin defrost sıklığı daha fazla olacaktır.

Saygılarımla...

Aux firmasını midea dan altta demişsiniz. Baymak 5 yıl garanti verirken Airfel, karia 3 yıl garanti veriyor. Baymak güvenmese 5 yıl neden versin.

Karia nın kullanım kılavuzunda üretici firma midea diye yazıyor, ithalatçı Daikin yazıyor.

Airfel de yazmıyor. Ben Airfel i Daikin üretiyor diye düşünüyordum, değilmiş.

Vaillant, Demirdöküm gree üretiyormuş.

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

bende o klimayı alacaktım, yeni pahalanmıştı. nerede fırsat ? hangi grup o ?

edit: hb da visa indirimini yakaladım. 2 bin kupon nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 27 Kasım 2024; 23:3:10 >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Ürünü sayfasında hemen alt tarafta kuponlar var görürsünüz. Sepete ekledikten sonra sepete girince üstte kuponlarınız görünüyor. 2000 indirimi seçip ilerleyip ödeme ekranında visa kart bilgilerinizi girince 2000 daha düşüyor. Ben de 12 Lik olanı aldım bakalım 18.170 TL ye geldi 6 taksit. Umarım pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhasanx -- 27 Kasım 2024; 23:25:12 >
  • xhasanx kullanıcısına yanıt

bende visa kart kuponu girince olmuyor ?

Visa kart indirimi ödeme adımında düşüyor

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Klimayı babamlar kullanacak doğalgaz olduğu için ısıtmada pek kullanmazlar ağırlıklı olarak yaz sezonu kullanılır

• oskoc O kullanıcısına yanıt

hata vardı, ödeme sayfasına visa kart seçili girilirse düşmüyordu. önce mastercard seçip çıktım, sonra ödemeye girip visa kart seçince oldu. teşekkür ederim mesajınız için. sayenizde indirimli aldım. bu klimayı takip ediyordum birkaç gündür.

bu klimayı burdan 3. kez alıyorum. tam bir f/p ürünü. ben soğutma için alıyorum. 26 derecede üşüyorum, 27-28 civarında kullanıyorum, güzel soğutuyor. bu aldığımı 21 m2 odaya aldım bu sefer. aslında 18000 btu olanı almam lazımdı ama çok fiyat farkı var ve devamlı oturacağım bir oda değil. bakalım o oda da nasıl performans göstericek.

Kupon sepete eklediğimde üstte çıkıyordu. Ben ürünü almadım WhatsApp fırsat grubunda görünce almak isteyen olabilir diye gönderdim.

• Merhabalar, 12000 lik olanını yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, performansından oldukça memnunum ama aldığımdan beri dikkatimi çeken bir şey var; klimayı kapatınca dış üniteden güm diye bir ses geliyor, sanki bir valf kapanıyor da akış durup çekiç darbesi etkisi yaratıyor. Kullanıma engel olmadığı ve herhangi bir arıza kodu vermediği için çok önemsemedim. Konu denk gelince sizlere de bir sorayım dedim.

• Kaira DTXR50E 18000 almıştım geçen sene bu zamanlar. Ancak daha yeni başladım kullanmaya. Bu klimalar sıcak üfürmüyor mu :) Yoksa bir ayarı mı var? ara ara tak tık diye de sesler geliyor. Sıcaklık ayarı için bir tavsiyeniz varsa lütfen bildirin

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.