Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
70
Favori
99.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malum indirim ayında 12 lik kuponlarla vs 18000 tl civarına 3 tane aldım. Adana ya eylül ortası taşındım yalıtımlı yeni ev ona rağmen çok sıcaktı ev sahibim yatak odası ve çocuk odasındaki eski demir döküm 12 ye 9 luk klimaları bırakmıştı 4+1 130 metrekare ev için bakalım yetecek mi ve ne kadar yakacak yazın göreceğiz

• Soğutmadan çok memnunum ancak ısıtması beni tatmin etmedi açıkçası. 25 derecede ısıtmayı açıyorum. Uygulamada bakıyorum iç ünite 29 derece diyor ama oda sıcaklığı 22 derece anca. Hal böyle olunca bazen soğuk bile üflediği oluyor.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Bunun çözümü basit, geçmişte bu konu konuşulmuştu detaylı bilgiye ordan ulaşabilirsiniz. Klimada mevcut olan ama kumandada olmayan follow me özelliğini klima kumandasını değiştirerek aktif hale getirdiğimizde belirttiğiniz sorun çözülüyor.
  • Arkadaşlar selam. Belki milyon kez konuşulmuştur biliyorum ama yine de belki atladığım bir detay vardır diye sormak istiyorum. Geçen hafta Kaira DTXR35E 12000 BTU klima aldım. Bugün itibariyle geldi. Servis ise bir sonraki hafta geleceğini belirttiler. Benim burada dikkat etmem konular nelerdir?
    Ben kuracak serviste şunlara dikkat etmem gerektiğini biliyorum.

1- Vakumlama kesinlikle yapılacak. Bu işlem vakum pompası haricinde bir işlem ile yapılmayacak.("süpürme" dedikleri yöntem kesinlikle kabul edilmeyecek.)

2- Kaçak testi yapılacak.

Başka dikkat etmem gereken detay var mıdır? Bir de vakumlama tam olarak kaç dakika yapılması gerekiyor. Sanıyorum izmir karşıyaka servisi gelecektir yakınlık olarak daha yakın olduğumuzdan dolayı. Dikkat etmem gereken husus bunların haricinde nedir?
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Follow me özellikli kumandayi bulabileceğim bir yer var mıdır? Rica etsem model veya foto paylaşır mısınız.
    Hangi model tam uyumlu bizim cihazlara.
  • cchacalls kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de Bosch klimanın kumandası var onu kullanıyorum bu işlem için ama piyasada yok o kumanda. Geçmişte konu konuşulduğunda bu özelliğe sahip kumanda alıp kullananlar vardı hangi modeldi hatırlamıyorum ama genelde midea cihazlarının kumandası uyum sağlıyor.
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

Suan isitmada actim ayni durum bende de var. Oda 21 derece klimayi actiktan 3-5 dk sonra ic unite sicakligi 21 dereceden 30 a cikiyor. programda. Boyle olunca isitma duruyor soguk ufleyemeye basliyor. Klimayi kapattim 2 dk sonra ic sicaklik 38 derece gosteriyor. Acikcasi beni pisman etti klima kullanimi hic konforlu degil isitmada. follow mw ozelligine gerek duymadan cozulmesi gerekiyor.

• kiyok K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben 3 kış dönemi klimalarla evi ısıttım ve bahsettiğiniz konular o kadar önemli bir sorun değil aslında. Follow me’yi neredeyse hiç kullanmaya ihtiyaç duymadım. Klimayı kapatınca ısının yükselmesi normal, iç ünitedeki serpantin ısısını dışarı veriyor ve fan çalışmıyor, iç sıcaklığı da serpantin üzerindeki plastik hortum içindeki sensör ölçüyor sonuçta. Çalışma esnasında iç sıcaklığın yükselmesi ise fan hızını arttırarak çözebilirsiniz.
    Ben şu an doğalgaz ile ısınıyorum klima ile ısınma daha konforlu geliyor bana, tek dezavantajı alt katımda boş olduğu için zemin çok soğuk oluyor onun dışında klimalar doğrudan havayı ısıttığı için daha hızlı ve konforlu bir ısıtma sağlıyor.
    Bahsettiğiniz hususlar ise klimanın konumlandırmasında hata yok ise kumanda üzerinden yapılacak ufak ayarlar ile çözülecek konular.
  • Bu klimanın garantisi 2 yıl mıydı önceden?
    Şu an 3 yıl garantili satılıyor ama servis sizin klima 2 yıl garantili diyor
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.