malum indirim ayında 12 lik kuponlarla vs 18000 tl civarına 3 tane aldım. Adana ya eylül ortası taşındım yalıtımlı yeni ev ona rağmen çok sıcaktı ev sahibim yatak odası ve çocuk odasındaki eski demir döküm 12 ye 9 luk klimaları bırakmıştı 4+1 130 metrekare ev için bakalım yetecek mi ve ne kadar yakacak yazın göreceğiz |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (64. sayfa)
-
-
Soğutmadan çok memnunum ancak ısıtması beni tatmin etmedi açıkçası. 25 derecede ısıtmayı açıyorum. Uygulamada bakıyorum iç ünite 29 derece diyor ama oda sıcaklığı 22 derece anca. Hal böyle olunca bazen soğuk bile üflediği oluyor.
-
Bunun çözümü basit, geçmişte bu konu konuşulmuştu detaylı bilgiye ordan ulaşabilirsiniz. Klimada mevcut olan ama kumandada olmayan follow me özelliğini klima kumandasını değiştirerek aktif hale getirdiğimizde belirttiğiniz sorun çözülüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam. Belki milyon kez konuşulmuştur biliyorum ama yine de belki atladığım bir detay vardır diye sormak istiyorum. Geçen hafta Kaira DTXR35E 12000 BTU klima aldım. Bugün itibariyle geldi. Servis ise bir sonraki hafta geleceğini belirttiler. Benim burada dikkat etmem konular nelerdir?
Ben kuracak serviste şunlara dikkat etmem gerektiğini biliyorum.
1- Vakumlama kesinlikle yapılacak. Bu işlem vakum pompası haricinde bir işlem ile yapılmayacak.("süpürme" dedikleri yöntem kesinlikle kabul edilmeyecek.)
2- Kaçak testi yapılacak.
Başka dikkat etmem gereken detay var mıdır? Bir de vakumlama tam olarak kaç dakika yapılması gerekiyor. Sanıyorum izmir karşıyaka servisi gelecektir yakınlık olarak daha yakın olduğumuzdan dolayı. Dikkat etmem gereken husus bunların haricinde nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar,
Follow me özellikli kumandayi bulabileceğim bir yer var mıdır? Rica etsem model veya foto paylaşır mısınız.
Hangi model tam uyumlu bizim cihazlara.
Merhaba. Ben de Bosch klimanın kumandası var onu kullanıyorum bu işlem için ama piyasada yok o kumanda. Geçmişte konu konuşulduğunda bu özelliğe sahip kumanda alıp kullananlar vardı hangi modeldi hatırlamıyorum ama genelde midea cihazlarının kumandası uyum sağlıyor.
Suan isitmada actim ayni durum bende de var. Oda 21 derece klimayi actiktan 3-5 dk sonra ic unite sicakligi 21 dereceden 30 a cikiyor. programda. Boyle olunca isitma duruyor soguk ufleyemeye basliyor. Klimayi kapattim 2 dk sonra ic sicaklik 38 derece gosteriyor. Acikcasi beni pisman etti klima kullanimi hic konforlu degil isitmada. follow mw ozelligine gerek duymadan cozulmesi gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Ben 3 kış dönemi klimalarla evi ısıttım ve bahsettiğiniz konular o kadar önemli bir sorun değil aslında. Follow me’yi neredeyse hiç kullanmaya ihtiyaç duymadım. Klimayı kapatınca ısının yükselmesi normal, iç ünitedeki serpantin ısısını dışarı veriyor ve fan çalışmıyor, iç sıcaklığı da serpantin üzerindeki plastik hortum içindeki sensör ölçüyor sonuçta. Çalışma esnasında iç sıcaklığın yükselmesi ise fan hızını arttırarak çözebilirsiniz.
Ben şu an doğalgaz ile ısınıyorum klima ile ısınma daha konforlu geliyor bana, tek dezavantajı alt katımda boş olduğu için zemin çok soğuk oluyor onun dışında klimalar doğrudan havayı ısıttığı için daha hızlı ve konforlu bir ısıtma sağlıyor.
Bahsettiğiniz hususlar ise klimanın konumlandırmasında hata yok ise kumanda üzerinden yapılacak ufak ayarlar ile çözülecek konular.
-
Bu klimanın garantisi 2 yıl mıydı önceden?
Şu an 3 yıl garantili satılıyor ama servis sizin klima 2 yıl garantili diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hatırlamıyorum. 444 9990 iletişim numarasını arayıp sordunuz mu?
evet hocam, sordum, onlar da servis sizin klimanın garantisini 2 yıl girmiş dedi.
servis de o zaman kampanya 2 yıldır herlade diyor. kesin bişey diyen yok. 2 yıldan sonra garantisiz sayıyorlar şu an. gelip bakmaya bile 800 lira ücret alırız diyor servis.
-
Klimaya ait kurulumda fiş tarzı bir şey veriyorlardı sanki orda belirtiliyor olabilir mi? Ya da kullanma klavuzuda. Ben faturaya baktım 2022 de aldığım klimanın ama garanti için bir ibare yoktu. Nasıl bir arıza oluştu klimada?
çok ses yapıyor ara ara, sonra geçiyor ses, birkaç dk sonra yine başlıyor. duvar titriyor resmen. komşular rahatsız olacak diye yaptırmak istitoyorum, yoksa çalışmasında ısıtmasında problem yok.
evraklarını bulmaya çalışırım dediğiniz gibi. teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Kasım 2024; 16:9:1 > -
12000 btu DTXR35E bugün montaj yapıldı. 18890 Lira Hepsiburada Worldkarta 9 taksit
https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr35e-a-12000-btu-wifi-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR2VZ?magaza=Kaira%20T%C3%BCrkiye
-
Ben de buna takıldım. Servis 2 yıl dedi. Hepsiburada 3 yıl garanti yazıyor. Kendi sitesinde 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi yazıyor.
-
Ürün 2 yıl garantili. 3 yıl garantili dediği kompresör garantisi. Hepsiburada da soru kısmında soranlara da Kaira Türkiyenin cevabı 2 yıl cihaz, 3 yıl kompresör garantisi mevcuttur şeklinde. Yani bu cihaz 3 yıl garantili değil.
slm arkadaşlar multi klima lamak isterim
1.ad 9.btu
1 ad.18 btu
sanırım dış ünütede 20.28. btu arası olacak
multi kulann varmı ben sorun yaşarmıyım
-
Arkadaşlar bu klima da uzaktan kontrol var mı? Yani demek istediğim diyelim evde değiliz. Eve gitmeden yarım saat önceden klimayı uygulamadan açabiliyor muyuz? Wifi var anladım kontrol sağlayabiliyorsunuz. Fakat merak ettiğim uzaktan kontrol edebiliyor muyuz? Eğer varsa çok iyi olur.
Wifi olmasının amacı o zaten hocam. Tabiki kontrol edebiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X