Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.305
Cevap
71
Favori
103.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez 30 gün boyunca aktif kullandım klimayı ve faturam geldi. 33 günlük fatura 890 lira geldi.

Ortalama 400-450 lira geliyordu fatura.

Günde 15-18 saat arası çalışıyor. 27 ya da 26 derecede soğutma modunda ve tüketim bu şekilde.

Günlük olarak 15 lira fark koymuş. Konforu için verilir o para ama çok mu yakmış, ideal mi bilemedim.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

benim ev dublex ve 2 adet kaira 12btu mevcut, gece gündüz neredeyse full kullanıldı, İstanbuldayım ve ev komple güney cephe , 1800tl fatura geldi tam 2 katı aslında.

burada sorun şu kademeli fatura, tek klima ile bir nebze kurtarırsınız fakat çift klima ya da multi sistem ile günlük kw limitini çok rahat aşıyorsunuz ve çarpan artıyor.

düşük kademe-yüksek kademe durumunu inceleyin faturanızda, güzel bir kullanma alışkanlığı oluşturup düşük kademeden öderseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt

11.5 kwh günlük tüketim var hocam.Her türlü yüksek dilimdeyiz. Evde 2 bilgisayar 10 saat aktif çalışıyor. Onun dışında 5 kişilik aileyiz.TÜketim yüksek haliyle

• Bu seri çok mu yakıyor çoğu mesajda kW hesaplaması var anlayamadım.

Hepsiburada da gözüme çarptı fiyatıda uygun geldi almayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Daikin'in alt markası fena değildir.PErformansından şikayetçi değilim. Benimkisi 32 günde 870 lira yaktı işte. Günde ortalama 15 lira yakmış oluyor. Konforuna değer bana kalırsa.

• Arkadaşlar selamlar.

Forumda birçok mesajı okudum.

12.000 btu klimam dün montajı yapıldı.

prizden elektrik çekeceğim.

3x1.5 mm NYM kablo

16A C Tipi sigorta

2 klemens

sigorta kutusu

bunlar işimi görecek sanırım.

servis 3x2.5 kablo dedi ama broşürde de 1.5 yazıyor. siz ne düşünüyorsunuz ? 3x2.5 mi alayım?

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    3x2.5 kablo alın
    Sigorta B tipi tercih edin.

Üstad şimdi malzemeleri aldım. Klima tarafındaki montajı L faz N nötr olacak şekilde yaptım. Toprağını da bağladım. Sigortayı da araya bağladım.

Tek soracağım şey şu. Ben prizden besleme yapacağım. Fiş kafası yapacağım. Prizdeki faza faz gelecek şekilde fişe gireceğim.

Diyelim oldu ki hanım bu fişi ters taktı. O zaman bir sıkıntı olur mu? Diğer elektrikli aletler gibi fişi ters taksa da klima çalışmaya devam eder mi?

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Prizin içinden alın hocam fiş yapmayın .
    Viko prizler giriş çıkış alabileceğiniz şekilde tasarlanmış Viko ile sağlıklı olur ya da prizin arkası müsait ise klemes ile birleştirip prize tek çıkış verin.

Cevap için teşekkür ederim üstad. Viko priz dediğin gibi içinden almak için yeri vardı. Şahane oldu. Sorunsuz kullanıyorum şuan.

• Merhaba iyi akşamlar, kaira marka 12. 000 BTU klimam var, klimanın dış ünite fanı, oda sıcaklığı istenilen dereceye gelince duruyor, inverter klimanın dış ünitenin fanı, oda sıcaklığı istenilen dereceye geldiği zaman durmak yerine daha yavaş bir hızda sürekli çalışması gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• Merhaba iyi günler, kaira marka 12. 000 BTU klimam var, klimanın dış ünite fanı, oda sıcaklığı istenilen dereceye gelince duruyor, inverter klimanın dış ünitenin fanı, oda sıcaklığı istenilen dereceye geldiği zaman durmak yerine daha yavaş bir hızda sürekli çalışması gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.

• alfa09 A kullanıcısına yanıt

m2 kucukse termostat yapıyordur o yüzden duruyordur.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Odanın içi 25 - 26 metre kare, tavan yüksekliği en az 2.5 metre, apartmanın en üst katı ve çatı yok üstü teras gibi, apartmanda veya çatıda yalıtım yok, dış ünite motor fanının durması bana garip geldi açıkçası, inverter klimanın dış ünitenin motor fanı durmaz sadece yavaşlar diye biliyorum.

• alfa09 A kullanıcısına yanıt

1 senedir kullanıyorum. Dış ünite arada duruyor.

Dur kalk yapmaması için ya daha düşük sıcaklıklar deneyin ya da mobil uygulamalar aracılığıyla eco modunu açın orada hiç kapanmıyor.Minimum seviyede çalışmaya devam ediyor ama soğutma performansı azalıyor haliyle.

• 22000tl bu klima icin iyi bir fiyatmidir acaba? 12btu icin soruyorum.

• 12binligi 22bine aldim ama servisten cok sikayet edilmis. Bu hepsiburadadan alinan urun banami gelicek servisemi gidicek acaba? Cok kotu derseniz iptal edebilirim henuz cikmadi.

• mboyaci kullanıcısına yanıt

Bende kargo evime getirmişti. Ardından servis randevusu oluşturdum. Hayırlı olsun bu arada

• Klimayi taktilar fakat klima kapali icin kumanda acik duruyor ekrani. Normalmi acaba?

• mboyaci kullanıcısına yanıt
    Evet normal.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.