Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.305
Cevap
71
Favori
103.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün akşam HB 19.999.00₺ fiyatı vardı bu cihazın çok iyi fiyata düşmüştü ama almadım belki daha iyisi denk gelir diye önümüz kış acelesi de yok biraz daha bekliyeyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu alette nem alma modunda sicaklik derecesi degistiremiyorum. Normalmi acaba? Kumandada kac yazarsa yazsin makinada ,26-27 falan yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mboyaci kullanıcısına yanıt
    Evet normal. Ekranda gösterilen ortamın sıcaklığı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

Peki hocam benim kumandadan ayarladigim derecenin bir onemi varmi nem alma modunda? Yoksa bir hukmu yokmu?

Aynı soruyu neden 2 kere sordunuz anlamadım. ÜStteki mesajda cevabını vermiş zaten arkadaş.

Nem alma modunda sabit ayarlarda çalışıyor fan ayarı yapamazsınız ve ayarlanan derecenin bir anlamı yok. Bu modun amacı ortamdaki nemi almak, ortam sıcaklığını ayarlamak değil.

Eyvallah hocam tesekkurler..

• Kaira 12000btu olanını aldım dün gece. Umarım sorunsuz gelir bu aralar aldığım herşeyde bir sorun çıkıyor.

Arçelik buzdolabı aldım kapağı yamuk motoru patlak geldi, Baymak kombi aldım bu ay içinde kablosu yanık geldi. Bakalım bu nasıl bir dert ile gelecek :))

Üreticiler artık kalite kontrol işini son kullanıcıya bırakmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilas28 -- 28 Eylül 2024; 14:22:46 >
  • Merhaba malum havalar serinliyor. Yazin surekli 26-27 derecelerde serinlemek icin calistirdigimiz klimalari simdi serinde kaloriferleri acsak terleriz acmasak cocuklar usur modunda hangi derecelerde calistirip evin serinligini kirmak gerekir ? Sizin ayarlariniz nasil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawruaslan -- 16 Ekim 2024; 14:51:15 >
  • yawruaslan kullanıcısına yanıt
    Ben daha ısıtma modunda açmadım ama belirli bir ayar yok bizde, üşürsek dereceyi arttırıyoruz sıcak olduğunda düşürüyoruz. Güney cephedeki oda için daha düşük dereceler yeterli iken kuzeybatıdaki oda daha yüksek derecede ayarlı oluyor.

Isıtma modunda dış panel duruyor mu sizde de. Biraz ısıtma yaptıktan sonra iç panelde dış panelde duruyor.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Tam emin olmamakla beraber duruyor. Bu akşam açarsam takip ederim.

Evet duruyor.

• Teşekkür ederim. Çalışma prensibi bu şekil demek. Sorun mu var acaba demiştim.

@Hilas28

Sorun yok, ayarladığınız sıcaklık değerine yaklaştıkça klima kendisini kısıyor, ayarladığınız değere geldiğinde ise kendisini kapatıyor.

• Isıtması iyimidir , 35 m2 icin İzmir de ısıtma icin kullanılacak. Tüm klimalar sogutuyır ama ısıtmaya gelince hepsi verimli olmuyor

Kaira DTXR50E A++ 18000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)

• unpop kullanıcısına yanıt
    Ben ısıtma için 2 kış kullandım bir sorun ile karşılaşmadım. Isıtma performansından memnunum. Isıtmada şu ana kadar en kötü performans Vestel klimalarda gözlemledim.

• bu kaira klimanın dış ünitesi Airfel ile aynı değil mi acaba? ikisi de daikin garantili ürünler!

8 yıldır airfel 12 lik klima kullanıyorum, iki üç defa taşındı, 5 yıldır airfel 9 luk var evde. onlarda bir sorun yaşamadım pek, çok şükür.

2 senedir de 12 lik kaira kullanıyorum diğer odada ama dış ünite aşırı sesli çalışmaya başladı. servisten kayıt açtırdım şimdi, etiketin fotoğrafını istediler.

telefonda servisten garantisi 2 yıl dediler ama hb sitesinde bilgilerinde 3 yıl görünüyor, genelde dış ünite 3 iç ünite 2 yıl olur ama bunda direkt 3 yıl yazıyor.

öyle mi denk geldi yoksa kaira airfel e göre daha mı kalitesiz acaba?  

• Merhaba şuan 12000 lik kaira klima 18900 liraya geliyor, kullanan arkadaşlar memnun mu yoksa üstüne para ekleyip baymak mı almalıyım acaba?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.