Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.305
Cevap
71
Favori
103.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

27, yeterli gelmezse 26 diye sırayla deneyerek kendi ideal sıcaklığınızı bulabilirsiniz. Genelde 26 yeterli gelir, çok nemli değilse şehriniz 25e gerek olmaz. Haftaici eve gelip ilk çalıştırdığınızda veya uygulamadan eve gelmeden önce çalıştırdığınızda yüksek fanla başlatıp ortam soğuyunca otomatik fana alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli bölgesindeyim Antalya, Adana gibi bir nem yok. Yorumunuz içinde teşekkür ederim.

• Beyler bizim Kaira Klima battı mı noldu? Hiçbir yerde satışı kalmadı, N11, hepsi burada, Trendyol vb. N11 de dükkanda ürün yok Hepsiburada satıcı bulunamadı diyor. Malzeme yolda henüz teslim almadım, napsak yahu geri mi göndersek ne oluyor bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt

Pazar günü almıştım bugün kargoya verilmiş hepsijet ile servise değil eve gönderecekler sanırım.

ben de 3 tane almışım bir haftadır, cumaya montaj dediler.. koskoca daikin arkasında hocam,

ne anlamda dediniz

• a z i z kullanıcısına yanıt
    Daikin arkasında ama neden online Pazaryerlerinde mağazaları kapattı. Bi araştırın bak hiçbir yerde satışı kalmadı. Ya ürün bitti yada artık çekilecek herhalde. Direk müşteri hizmetlerini arayacağım yarın. Kafam karıştı iyice Sigma mı alsaydım acaba. Gree üretimi daha sessiz görünüyor uygulama desteği var hem çift yönlü salınım. Ne bileyim ya neyse Klima klimadir

yarın görüşurseniz yine burdan yazarsınız size zahmet hocam .. teşekkürler

Unutmam inşallah. Çok garip yani

• kaira'da wifi özelliği görünüyor hocam, onda da uygulama özelliği yok mu, uzayktan erişim var diye biliyorum

şimdi baktım da kaira uygulaması yok ama markette görünen nethome uygulaması var, konunun başında da yazılmış önceden dikkat etmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 24 Temmuz 2024; 20:31:16 >
    Var var. Kaira da uygulama desteği var uzaktan. Salınım sağa sola yokmuş sadece aşağı yukarı. Çokta takılmamak lazım,

teşekkürler

Stok yenileyecekleri zaman öyle yapıyorlar. Geçmişte de oldu. Sıkıntı yapacak bir durum değil. Zaten aldıktan sonra senin muhatabın daikin. Kaira diye bir servis ağları yok.

• ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Gün içinde arayacağım bakalım nedir durum.

• Az önce ürünü hepsijet teslim etti.Ancak yorumlarda ürün servise teslim edilip montaj için gelirken ürünüde getiriyorlar gibi okumuştum.daikin sitesinden montaj talebi oluşturdum.serviside aramak gerekir mi?

• Arkadaşlar Merhaba, klima kuruldu herşey sorunsuz çok güzel çalışıyor ama tek sıkıntı kapattığımda kapak böyle kalıyor. Farklı bir şey mi yapmam lazım Kumandada kapattığım halde hala açık gibi gözüküyor kumandanın üstündeki yazılar gitmiyor.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 25 Temmuz 2024; 10:57:35 >
  • Rizacan67 R kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Sigortadan kapat/aç yaparsanız kanat konumları resetlenir. Resetten sonra manuel olarak kanatlarla oynamayın :)

montaj için beklemedeyim bende kurulumu yapılacak öncesinde bilmemiz gereken neler var hocam elektrik montajı ve vakum yapılması gibi ?

• Balliba kullanıcısına yanıt

Öncelikle çok teşekkür ederim. Söyle aslımda ilk yetkili servis geldi kurdu kendileri prize takarak çalıştırdılar falan sonra kapattığında sorun olmadı daha sonrasında ben elektirikçi çağırıp kurulumu yaptım sonra yatarken kapattığımda bu şekilde kaldı yani aslında hiç manuel olarak dokunmadık o yüzden süpheye düştüm problem mı var acaba diye. Eve gidince dediğinizi deniyeceğim.

• katakulli_35 K kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben kocaeli körfez bölgesindeyim oradaki servis sağolsun güzel bir kurulum yaptı ben gene beni aradıklarında işte kurulum için geleceğiz falan diye vakum getirmelerini söyledim onlarda zaten bütün klimalara yapıyoruz problem yok dediler sizin gene hatırlatmanızda fayda var. Elektrik için herhangi bir elektrikçi ile görüştüm BTU değerini ve ne kadar kablo gerektiğini söyledim onlar geldiler direk elektrik işini halletiler çok problem olacak bir durum yok.

tamam hocam teşekkür ederim 🙏

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.