Merhabalar bu iki klima arasında kaldım. Tavsiye konusunda yardımcı olur musunuz? Ankara Mamak'da ikamet ediyorum. İki senedir yazları 1 buçuk ay gibi bir süre aşırı sıcak oluyor tatil bölgelerini aratmıyor. İzninizle link paylaşıyorum: (Kaira bu arada indirime girmiş kendi web sitesinde ürün çok daha pahalı arada baya fark var. Normalde bu fiyata satılan bir ürün değil gibi geldi bana. Fark olarak ikisinin arasında gözle görülen Wifi farkı var Kaira'nın wi-fi özelliği var) E.C.A. Spylos: www.n11.com ECA Spylos ESA1318A100 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/eca-spylos-esa1318a100-18000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-1599281?magaza=emirgroup&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel |
Kaira DTXR50E 18000 BTU WiFi A++ vs E.C.A. Spylos ESA1318A100 R32 A++ 18000 BTU
-
-
18.000 lik Kaira kullanıcısıyım hocam Daiikin Yetkili servis tarafından satılıyor ve gelip kurulumu yapılıyor. Yaklaşık 8 aydır ürünü kullanıyoruz soğutması inanılmaz iyi cihaz iç ve dış ünite fan turbo açılmazsa gayet sessiz wifi ile kolay kullanım inanılmaz güzel ayrıca ürün Midea üretimi. Şahsi fikrim Kaira olur fakat fiyat sürekli oynuyor ben 17.100 e almıştım arkadaşıma çnerdiğimde 3 ay sonra fiyat 15.000 di. 2 Ay önce başka arkadaşıma 20.000 e aldık, şu an 25.000 olması lazım fiyatı. Şimdi alırsınız bir süre sonra 20 bine düşebilir fiyat beşkide hiç düşmez bu riske girerim derseniz alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam bir müddet araştırdım Kaira'da karar kıldım. Bir müddet almayacağım yeni tv aldığım için fiyatı takip ediyorum Kaira alacağım
-
şimdi 33.000 tl, bir yılda 2 katına cıkmıs resmen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X