Şimdi Ara

Kalan tl ve mesaj bildirimini kapatmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
34.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takıntı yaptım mesaj attıktan sonra görmek istemiyorum artık

kalan smsi gösteren aramadan sonra ki kalan tl yi gösteren bilgilendirme mesajlarını engellemenin bir yolu var mı ?

• Bildigim kadarı ile yok fakat müşteri hizmetlerine sormanızı tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Bildigim kadarı ile yok fakat müşteri hizmetlerine sormanızı tavsiye edebilirim

Sağolasın dostum, hallettim benim gibi sinir olan arkadaşlarda faydalasın diye nasıl yaptığımı da yazıyım

İptal etmek için ; İPTAL yazıp 2142 ye gönderiyoruz.
    Aktif etmek için ; AKTİF yazıp 2142 ye gönderiyoruz.

Yalnız mesaj ve çağrı ücret bildirimi ayrı ayrı kapatılmıyor, ya ikiside aktif olacak yada ikiside iptal olacak.
  • güzel bir konu sağol arkadasım
  • Gerçekten çok işe yaradı teşekkür ederim. Deli ediodu o bakiye gösterm msj'ı beni :):):):)
  • Tesekkurler zirt pirt bildirim grliyordu kurtuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten sistemi sorunlu angara'dan sonra memlekette sivas'ta ıphone 7 de bildirim geldiğinde şebeke kafayı yiyor

4g deb önce 3g ye geçiyor sonra mobil veriyo kesiyor sonra bildirim geliyor bu böyle devam ediyor ya uçak moduna alacaksın yada telefonu kapatıp açacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden kapatıyorsunuz ki?Yararlı bir özellik bence.Ne kadar konuştuğunu ve ne ödediğini anında ekranda gösteriyor.Tercih meselesi tabi siz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.