deneme çözüyorum log dizi trigonometri çok çalıştığım için yapıyorum ama polinom fonksiyon ve ilk sayı soruları çok zor geliyor ne önerirsiniz
.
hocam 345 ayt matematiğin çözümleri izleyebilirsin bayağı ufkunu açar diye düşünüyorum sıkılabilirsin ama ösymlere kadar gelirsen seni ileri taşır peki sen log trigoyu nasıl hallettin acaba nereden ve nasıl benim de onlar boş geliyor
13trance
kullanıcısına yanıt
Hocam logaritmayi konu anlatimdan ziyade sorularla pekistirmeniz gerekiyor. Konusunda gercekren cok bir sey yok, gormussunuzdur. Bol bol soru cozmeniz gerekli. Trigonometri de ayni sekilde, toplam fark ve yarim aci var sadece ezberlemeniz gereken. Cilginlar gibi soru cozmeniz gerekiyor.
13trance
kullanıcısına yanıt
hocam fasikül bitirdim log-dizi acil trigonometri apotemi çözdüm konuyu kavrattı öncesinde karekök soru bankası ve acil soru bankası trigonun ortasına kadar çözdüm
sağolun kardeşlerim teşekkür ederim soru çözmek yerine soru çözüm videoları izlemenin yararının olacağını düşünüyor musunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme