Şimdi Ara

Kalan Zamanda Ayt Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, umarım çalışmalarınız iyi gidiyordur. Benzer sıkıntıları yaşayan biri varsa belki yardımcı olur diye düşünerek buraya yazayım dedim.

Sorun şu ki matematiğin ayt kısmını gerçekten yapamıyorum. Diğer derslerdeki netlerim beni tatmin ediyor şu an için, tyt matematik ortalama 20 civarı belki sizler için düşüktür ama hedefim için bana yettiğini söyleyebilirim. Ayt kısmına gelince ise birkaç deneme çözdüm son zamanlarda ve matematik 5 netin üzerine çıkmadı. Bu arada matematiğim hep kötüydü ama en azından tyt için taktiğin matematiğin iyi olmasından ziyade bazı soru tiplerini ezberleme olduğunu fark ederek belli kalıplar üzerinde çalıştım ve öyle yükselttim diyebilirim. Ayt için ise bu maalesef işe yaramıyor ve özellikle herkesin kek olarak gördüğü ilk 10 soruda bile kalem oynatamıyorum. Kalan süre de yavaştan beni endişelendirmeye başladı ve bu süre zarfında ayt matematikte 20 civarı netleri görür müyüm kaygısı içerisindeyim. Verebileceğiniz tavsiyeler varsa yazarsanız çok mutlu olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl soru tipi ezberleme işi ayt'de tutar. taktik soru çözmek

• javad marroufi kullanıcısına yanıt

Acaba ben yeterince soru görmediğim için mi soru ezberleme olayını kavrayamadım ayt kısmı için, siz neler çözdünüz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sassypatsyy

Acaba ben yeterince soru görmediğim için mi soru ezberleme olayını kavrayamadım ayt kısmı için, siz neler çözdünüz acaba?

3d 345 karekök. ayt için yaratıcı soru yazmak daha zor ama cok soru tipi var onları öğrenmeden denemeye gecmemeliydin. karekökü kavramaya bak ama zor gelecektir önce youtube sart

• Sml hocadan konu dinleyip karekök ayt den soru çözebilirsin tyt matematik 20 ney yapıyorsan tamamen sıfır değilsin hocam ben şahsen belirttiğim taktiği uyguluyorum
  • Ayt matematik konularını bitirdim hepsini ama soru çözemiyorum olmazsa bir daha konu çalışacağım. Elimde 345 ve karekök var çözemiyorum maalesef dediğiniz gibi :(

• önce 3d çözümlerini izleyebilirsin Eyüp b hocadan. sonra istersen ikinci kaynağın da çözümlerini izle ama karekok için ciddili uğraş vermek zorundasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.