Şimdi Ara

Kalbimin çarpması vücudumu sallandırıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bir nevi alıştım ,her gün erken kalktığımda uykulu kalmamak için kafeine başlamıştım bir süre sonra etki etmemeye başlamıştı ama alışkanlık haline geldiğinden tadını seviyorum diye içiyordum. İçmeyince gün içinde eksiklik hissediyordum ,öyle devam ediyor yani... Azaltacağım o halde çok kötü etkiliyorsa kilo kaybettiriyorsa

Gündelik olarak esneme ve kısa kısa dediğiniz gibi kas çalıştıracak egzersizler yaparım, sağolun hocam tüm bilgiler için
  • tanks55 kullanıcısına yanıt
    Gideceğim hocam doktora, sağolun
    Siz de esen kalın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullSpeedAhead

Hocam bir nevi alıştım ,her gün erken kalktığımda uykulu kalmamak için kafeine başlamıştım bir süre sonra etki etmemeye başlamıştı ama alışkanlık haline geldiğinden tadını seviyorum diye içiyordum. İçmeyince gün içinde eksiklik hissediyordum ,öyle devam ediyor yani... Azaltacağım o halde çok kötü etkiliyorsa kilo kaybettiriyorsa

Gündelik olarak esneme ve kısa kısa dediğiniz gibi kas çalıştıracak egzersizler yaparım, sağolun hocam tüm bilgiler için

"Hocam bir nevi alıştım ,her gün erken kalktığımda uykulu kalmamak için kafeine başlamıştım bir süre sonra etki etmemeye başlamıştı ama alışkanlık haline geldiğinden tadını seviyorum diye içiyordum. İçmeyince gün içinde eksiklik hissediyordum ,öyle devam ediyor yani... Azaltacağım o halde çok kötü etkiliyorsa kilo kaybettiriyorsa"

Oh, erken saatlerde kafein tüketmeniz kortizol seviyesi zaten yüksek olduğu için sizde daha fazla kafein toleransı oluşturur ve biyolojik saatinizi bozar = (.

"Gündelik olarak esneme ve kısa kısa dediğiniz gibi kas çalıştıracak egzersizler yaparım, sağolun hocam tüm bilgiler için ."

Rica ederim, 8 saat ders çalıştıktan sonra bilgi paylaşmak zihnimi dinlendiriyor. Beni mutlu ettiniz = ).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederim hiper tansiyon hastası olmuşsunuz. Bir ömür boyu tansiyonu düzenlemesi için ilaç kullanmanız gerekecek alternatif olrak sarımsak tuzlu ayran da kullanıla bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

quote:

Orijinalden alıntı: FullSpeedAhead

Hocam bir nevi alıştım ,her gün erken kalktığımda uykulu kalmamak için kafeine başlamıştım bir süre sonra etki etmemeye başlamıştı ama alışkanlık haline geldiğinden tadını seviyorum diye içiyordum. İçmeyince gün içinde eksiklik hissediyordum ,öyle devam ediyor yani... Azaltacağım o halde çok kötü etkiliyorsa kilo kaybettiriyorsa

"Hocam bir nevi alıştım ,her gün erken kalktığımda uykulu kalmamak için kafeine başlamıştım bir süre sonra etki etmemeye başlamıştı ama alışkanlık haline geldiğinden tadını seviyorum diye içiyordum. İçmeyince gün içinde eksiklik hissediyordum ,öyle devam ediyor yani... Azaltacağım o halde çok kötü etkiliyorsa kilo kaybettiriyorsa"

Oh, erken saatlerde kafein tüketmeniz kortizol seviyesi zaten yüksek olduğu için sizde daha fazla kafein toleransı oluşturur ve biyolojik saatinizi bozar = (.

"Gündelik olarak esneme ve kısa kısa dediğiniz gibi kas çalıştıracak egzersizler yaparım, sağolun hocam tüm bilgiler için ."

Rica ederim, 8 saat ders çalıştıktan sonra bilgi paylaşmak zihnimi dinlendiriyor. Beni mutlu ettiniz = ).

Sağolun tekrardan ve başarılar hocam :)

• Ben geçen kardiyolga gittim 2 yıl öncede gitmiştim hızlı attığını biliyordu doktorum ama genç adamım çok sorun değildi bu sefer holter takıldı 24 saat'lik ekg demek bu.Doktorun bana dediği önemli bir şeyin yok ama senin yaşındaki biri için bu sayı 60 70'lere düşmeli.Benim 87'di ortalamam kalp ritmim.100'e kadar normal kabul ediliyormuş bu ritim.
    Ayrıca önerdikleri kafein yok zaten tüketmiyorum normalde de, uyku çok önemli dedi uyku sorunum var baya bu sebeptir belki birazda ve spor yapmıyorum.Sporda çok önemli ama düzenli olması gerekiyor şimdi başlasan 30'larını rahat geçirirsin dedi doktor 21 yaşındayım la ben kalp ritmimi 60-70'lere düşürmek için 10 yıl düzenli spor yapmam mı gerekiyor :D rakamlar önemsizde kalp önemli yaptıklarımıza dikkat etmek lazım uzun süreli düşünüp öyle yaşamak gerekiyor.Daha kötüye gitmemesi için çalışabilirsin bir kardiyolaga görün en iyisi.

• Bremen Bv-244 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, dediklerinizi dikkate alacağım :)
    Gideceğim doktora da..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.