Şimdi Ara

KALDIĞIM YURTTAN BIKTIM. NEREDE KALABİLİRİM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okullarin itiraf sayfasi oluyor yaz oraya ev arkadaşı arayan var mi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Eğer bunu yapan bir cemaatin yurdu ise ismini verin kimse gitmesin. Kimse kimseye zorla namaz kıldıramaz, ha yurdunda herkes namaz kılsın istiyorsa alırken soracak namaz kılıyor musun? Biz öğrencilerimizin namaz kılmasını istiyoruz diyecek. Senin aklın neredeydi peki? Böyle bir cemaatin yurduna bunları düşünmeden neden girdin? Şuan boş yeri olan birçok özel yurt var, ara ve pazarlık yap. Ciddi indirimler alabilirsin. Yurdun yaptığı yanlış ama insan bunları bilmeden hiç yurda girer mi? Bir sene burası senin evin gibi olacak, insan bir hesap kitap yapar. Bu hesabı yapamayacak adamın en başta il dışında üniversiteyi tercih etmemesi lazım.
    Yuh ne yazmışsın sen ya? Beni hiç tanımadan etmeden neler döktürmüşsün. Neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Okullarin itiraf sayfasi oluyor yaz oraya ev arkadaşı arayan var mi diye
    Yok hocam tanımadığım insanın yanında kalmam. 1+0 apartlar ne kadar Ankarada?

• Ya kusura bakma da girmeden önce bilmiyor muydun cemaat yurtlarının nasıl yerler olduklarını? Ben olsam gerekirse sokakta yatarım ama yine de girmem öyle yerlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Yok hocam tanımadığım insanın yanında kalmam. 1+0 apartlar ne kadar Ankarada?

Alıntıları Göster
    Gaziye yakin yerlerde 600 liraya bulamazsin maalesef

• Ankarada ev ucuz tek başına çık ne bilim aileni çağır olmadı 1 sene yurdun programına sabret sonra kaçarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi cemaat ?

• Sen kesin ya menzil ya süleymancılardan kalıyorsundur?

• 3 kisi eve cikarsaniz ancak uygun rakama mal olur ev.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Yurdun namaz saatleri var. Bu saatlerde namaz kılmak zorunlu. Ve namaz çok uzun sürüyo. Masaya en fazla 2 saat oturabiliyorum. Ders çalışacak vaktim yok. Namaz sonrası müdür tüm yurdu dolaşıyo. Eğer seni yakalarsa azarı yiyosun. Beni 3 defa ders çalışıken yakaladı. Kendime zaman ayıramıyorum. Sürekli sitres içindeyim. Dışarı akşam 7 den sonra çıkamıyosun. Çok sıkı denetim var. Boğuluyorum

Alıntıları Göster
    müdür nasıl azarlıyor? biraz daha açar mısın? Hangi cemaatin yurdunda kalıyorsun?

Cemaat yurdunda kalmış biri olarak söylüyorum , kılan kılar kılmayan kılmazdı , akşam 12 ye kadar da dışarı serbestti.
    Muhtemelen süleymancıların yurdundasın. Allah yardımcın olsun ben de ilk yılımda yurtta kaldım , benzer sıkıntılar yaşadım ve istanbula kaçtım sürekli .

Tavsiyem biraz daha sık dişini , en kötü dönem sonuna kadar. Sonrasında kyk ya tekrar başvur, yada en az 3 kişi ile eve çıkın. Ancak ev işi de öyle ucuz ve kolay değil bunu da unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: saulu

müdür nasıl azarlıyor? biraz daha açar mısın? Hangi cemaatin yurdunda kalıyorsun?

Cemaat yurdunda kalmış biri olarak söylüyorum , kılan kılar kılmayan kılmazdı , akşam 12 ye kadar da dışarı serbestti.
    Muhtemelen süleymancıların yurdundasın. Allah yardımcın olsun ben de ilk yılımda yurtta kaldım , benzer sıkıntılar yaşadım ve istanbula kaçtım sürekli .

Tavsiyem biraz daha sık dişini , en kötü dönem sonuna kadar. Sonrasında kyk ya tekrar başvur, yada en az 3 kişi ile eve çıkın. Ancak ev işi de öyle ucuz ve kolay değil bunu da unutma.

Alıntıları Göster
    Hangi cemaat olduğunu söylemek istemiyorum. Etik değil.Amacım herhangi bi kurum üzerinde algı yapmak değil. Bu yurtta kalma amacım sadece zorunluluk. Özel yurtta kalamıyorum gücümüz yok. Kyk da çıkmadı. Mecbur bura. Sadece fikir almsk istiyorum nerede kalabilirim diye.

Tavsiyeleriniz çok güzel ve büyük ihtimal öyle yapacağım. Seneye zaten eve çıkıcam. Yapacak bi şey yok. Sıkıcam dişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 21 Ekim 2018; 7:5:22 >

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Öyle bir yurda girmişsin ki bu yazdıklarım gayet yerinde. Ayrıca yurdun bağlı olduğu cemaatin ismini de vermedin. Kimse kimseye zorla namaz kıl diyemez. Namaz kılmak Allah ın emridir ve kulun bunun hesabını vereceği de ylne Allah tır. Bir insan başka bir insanın hesabına karışamaz. Eğer sana biz burada zorunlu namaz kıldırıyoruz dediyse sen de kabul ettiysen sen de hatalısın.

• normal human kullanıcısına yanıt
    Şuan da özel yurtları özellikle uzakta ama tek vasıta ile gidebileceklerini araştır. En uygun yurtlar vakıf yurtları. Devlet bu yurtlara destek veriyor. Bu yüzden uygun oluyorlar. Vakıf oldukları için daha iyi denetlendiklerinden de cemaat yurtlarına göre daha iyiler. Vakfını da bir araştır tabi önceden. Ankara vakıf yurtları diye araştırırsan bulursun.

• Nick ateş ediyor konu csb diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Nick ateş ediyor konu csb diye.
    Ne yapmamı istersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Şuan da özel yurtları özellikle uzakta ama tek vasıta ile gidebileceklerini araştır. En uygun yurtlar vakıf yurtları. Devlet bu yurtlara destek veriyor. Bu yüzden uygun oluyorlar. Vakıf oldukları için daha iyi denetlendiklerinden de cemaat yurtlarına göre daha iyiler. Vakfını da bir araştır tabi önceden. Ankara vakıf yurtları diye araştırırsan bulursun.
    Zaten vakıf yurdundayım. Ama vakıf mı cemaat mi belli değil içi. Ondan diyorum. Tanımadan etmeden hemen vurmayın.

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yurt ulus civarinda mi? Yurdun binasi eski tarihi bir bina mi

• quote:

Orijinalden alıntı: birhacettepeli

Hocam bu yurt ulus civarinda mi? Yurdun binasi eski tarihi bir bina mi
    Yok. Burada yurdu bulmaya çalışmayın lütfen söylemicem ne olduğunu. Tavsiye istiyorum. sadece tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 21 Ekim 2018; 11:29:7 >
  • Sülocuların yurdunda mısın hocam?Öyleyse geçmiş olsun.Herhalde yapacak bir şeyin kalmadığından son olarak oraya yerleştin.Aklı olan oralarda kalmaz.Onların yurdunda 2 ay kalmış biriyim.Neyse fazla uzatmayayım.

Sana tavsiyem derhal bir ev arkadaşı bulup eve çıkman.Yoksa hayattan soğursun.

Edit: Hangi okuldasın ve hangi fakülte?Sana öneri sunalım.Tek vesayit demiş arkadaşın biri.O mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 21 Ekim 2018; 12:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Sülocuların yurdunda mısın hocam?Öyleyse geçmiş olsun.Herhalde yapacak bir şeyin kalmadığından son olarak oraya yerleştin.Aklı olan oralarda kalmaz.Onların yurdunda 2 ay kalmış biriyim.Neyse fazla uzatmayayım.

Sana tavsiyem derhal bir ev arkadaşı bulup eve çıkman.Yoksa hayattan soğursun.

Edit: Hangi okuldasın ve hangi fakülte?Sana öneri sunalım.Tek vesayit demiş arkadaşın biri.O mantıklı olabilir.
    Aynen hocam yapacak bi şeyim kalmayınca mecbur buraya gittim. Bana 1+0 içinde tuvalet banyosu olan masası olan sıcak su ve Interneti olan küçük odaların kiralandığı yerler lazım. Ankarada biliyo musunuz bu tarz bi yer. Yemek sorun değil artık onu gözden çıkardım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.