Şimdi Ara

KALDIĞIM YURTTAN BIKTIM. NEREDE KALABİLİRİM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tanımadığın biriyle ev paylaşmak bile yurtta kalmaktan iyidir şu anki durum dolayısı ile. Karışanın olmaz. Eline bir kalem kağıt al. Yapacağın seçimleri eksileri artıları ile ayır, zaten göreceksin sonucu. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

Tanımadığın biriyle ev paylaşmak bile yurtta kalmaktan iyidir şu anki durum dolayısı ile. Karışanın olmaz. Eline bir kalem kağıt al. Yapacağın seçimleri eksileri artıları ile ayır, zaten göreceksin sonucu. Geçmiş olsun.
    Normal insan için belki ama arkadaş seçme konusunda çok seçiciyim. Zayen konuştuğum topu topu 3-4 kişi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2018 hala cemaat yurduna giden yobazlar mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojman

sene 2018 hala cemaat yurduna giden yobazlar mı var ?
    Sanki severek gittik? Devlet bizi buna mecbur ediyo!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bişi yapamaz. böyle üstünlük kuruyorlar milletin üstünde. biraz sert yap, ne zaman namaz kılıp ne zaman ders calısacağıma siz karar veremezsinize getir. 2 sert yapıp güzelce ağzının payını verdiğin zaman, ugrasmayı keserler
    Sen kimin yerinde kime ağzının payını veriyorsun bir şamara adam olursun sen.
  • Hocam Gazi Üninin hangi yerleşkesi gazi mahallesindeyse orda çok fazla özel yurt seçeneği var
  • vakıf yurtları oluyor araştır kyk destekli

200-300 liraya, ama bu saatte bulamassın
    ilim yayma tügva tdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 21 Ekim 2018; 19:58:13 >
  • Geçmiş olsun, durumuna üzüldüm umarım iyi bir yer bulursun Ankara'da yaşamıyorum orada olsam tavsiyede bulunmak isterdim umarım çözersin

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Sen ben ders yaparken beni gördü neden namaz kılmıyorsun diye tepki gösterdi demedin mi? Benim tepkim en çok buna.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Sen ben ders yaparken beni gördü neden namaz kılmıyorsun diye tepki gösterdi demedin mi? Benim tepkim en çok buna.
    Evet aynen öyle dedi. Ben anlamadım bura vakıf yurdu. Tamam dini yurt ama bu kadar da baskı olmaz. Arkadaşımın saçıyla uğraştı müdür iki gün önce. Neymiş uzunmuş. Adamın istediği saç stili sanırım subay tıraşı. Çünkü arkadşımın saçı normal saç uzunluğundaydı. Abartılacak bi tarafı yoktu. Büyük ihtimal bu aralar bana da takar bu saç mevzusu yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

.
    Yok süleymancılar değil. Vakıf yurdu görünümlü. Ama bildiğin baskıcı cemaat yurdu.

• Okulun kendi yurdunda yer boş yer vardır belki, araştırdınız mı?

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Ben o müdürü döverim

Allah un zorlamadığı namaz İbadetini bir başka insan zorlayamaz bu şirktir

Anayasa daki haklarından bahsetmelisin mütabakat sağalanamaz ise müdürü fetö propagandası yapıyor diye şikayet et

• Yönetim mışıl kıyafet e karışamaz müdürü uyar üniversite çağındaki bir genç artık yetişkindir kendi ailesi bile karışamaz

Yasal haklarından bahset olmazsa ilgili birine mobing e uğradığını belirt

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Yurdun namaz saatleri var. Bu saatlerde namaz kılmak zorunlu. Ve namaz çok uzun sürüyo. Masaya en fazla 2 saat oturabiliyorum. Ders çalışacak vaktim yok. Namaz sonrası müdür tüm yurdu dolaşıyo. Eğer seni yakalarsa azarı yiyosun. Beni 3 defa ders çalışıken yakaladı. Kendime zaman ayıramıyorum. Sürekli sitres içindeyim. Dışarı akşam 7 den sonra çıkamıyosun. Çok sıkı denetim var. Boğuluyorum

Alıntıları Göster
    Yurdun şartları zaten baştan bellidir. Baştan kendin açısından yanlış bir tercihte bulunmuşsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.