Şimdi Ara

kaldırılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
8
Favori
12.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• xbrainx kullanıcısına yanıt
    Böyle indirimleri nereden takip ediyorsunuz? Tüm ülkelerin Amazon sitelerini tek tek okuyor musunuz?
  • Konuyu görünce sahibinden'e girip baktım 1080ti'ler ne olmuş diye, bu fiyatlara göre artmıştır diye düşündüm ama düşmüş bayağı. Buradan arttırılan parayla atıyorum 1500TL'lik monitör değilde 3000TL'lik monitör alırsınız oyun keyfiniz artar.

kaldırılabilir
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    O ilanlarda çoğu kişi mining kartı satıyor hatta sırf mining için kurulan facebook gruplarında bu kartları çok daha ucuza alıp sahibinden de orada burada vs. oyuncu kartı diye üstüne kar koyup satanlar var dikkatli olun. Ben de satıyorum normalde ama bu 2.el sahibinden fiyatlarını görünce herhalde artık satmam 1-2 yıl daha kullanırım RTX 2080 ayarında kartın bu fiyata satılıyor olmasının tek açıklaması yukarıda saydığım sebeptir onun haricinde bu insanların bu fiyata GTX 1080 Ti'lerini satıp 2 katından bile fazla fiyata üstüne para ekleyip RTX 2080 Ti alacak halleri yok herhalde. Selamlar..
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Sırf bu yüzden ikinci el ekran kartı bakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerMeister_

sıfır 1080 2200 tl olan ilanı paylasır mısın ? 2625 ten daha aşağısını bulamadımda ben
    akakce.com
    Zotac Zt P10800d 10b Gtx 1080 Ddr5 256 Bit 8gb Ekran Kart� Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-zotac-zt-p10800d-10b-gtx-1080-ddr5-256-bit-8gb-fiyati,438464317.html

Şu model 2200 civarındaydı geçtiğimiz hafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3550 TL'ye geliyor
  • Asus tuf marka 1 aylik ekrankartimi baya zararla 1500 tl ye sattim isi degerlerinden dolayi.2 gundur ekrankarti bakiyorum,sansimiza kurda yukseldi. Yaz kis 70 dereceyi gecmeyecek tercihen 3 fanli 3 yil garantiki 2300 tl butcr ne onerirsiniz?

• Yurtdışından 200-300 falan mı fark ediyor? Yuh yauv

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lublinox L kullanıcısına yanıt
    Galax eskiden Galaxy olarak bilinen firmanın bir markası. Avrupa'da KFA2 ve kalan yerlerde Galax ismini kullanıyorlar.

Hall of Fame (HOF) modeline mutlaka denk gelmişsindir. K|NGP|N modelini bile ezdiler GTX1080Ti ile. Yurtdışında çokça bilinen ve gayet de sağlam çip ve PCB üreten bir firma. Teknobiyotik kendi getirttiği için ve marka az bilindiği için mantıklı bir pazarlama stratejisi ile piyasaya veriyor kartları.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Bence temiz kart bulunduktan sonra fiyatına göre hala en iyi 2-3 karttan birisi GTX1080Ti. Hele de zırt pırt kart değiştirmiyorsa insanlar uzun vadede 11GB VRAM faydasını bile görebilirler. Üstelik kartın overclock potansiyeli de yüksek. 1.5 sene içerisinde 1 tane GTX1070 ve 2 tane GTX1080 alıp satmış birisi olarak GTX1080Ti aldıktan sonra kartın yerine yeni nesilden hiçbir şey koyamadım. Ancak 5800XT durumu değiştirebilir o da fiyatına göre.

Not: Düzgün mining yapılmışsa bence çok da büyük problem çıkmayacaktır kartta.
    560 euro liste fiyatı, ama kargo ve vergilerle Türkiye'ye ne kadara geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

560 euro liste fiyatı, ama kargo ve vergilerle Türkiye'ye ne kadara geliyor?
    560 euro italyaya göre kargo ücreti ve kdv si eklenmiş hali. Yani kdv siz değil. Resimdede gözüküyor 459 euro kdvsiz hali.

kaldırılabilir

Eğer Türkiyeden almak istersen 564 Euro oluyor ama ben linki atarken ürün stokta vardı. Şuan sömürmüşler 1-3 ay arası teslim süresi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrainx -- 21 Ağustos 2019; 12:2:19 >

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    3500
  • keşke rx 5700 xt bu fiyata olsa TR'de :)
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Galaxy firmasını daha önce duymuştum hatta Galax markasını ilk gördüğüm zaman aklıma Galaxy gelmişti demek ki yanılmamışım. Bilgi için teşekkürler.
  • İkinci ele şans vermek lazım diyorum. 2060 a 2600 liravermektense garantili 1070 - 1070ti - 1080 bulup 1700- 2000 den almak daha mantıklı geliyor uzun süredir. Doların bu kadar hızlı artışı sıfır parça alımını törpüledi açıkçası.
    Yazık ya, Amazon'dan alışverişten anlamadığım ve İtalyanca bilmediğim için kaçırdım. Temiz temiz alırdım 2070 Super'i, custom 5700 XT beklemekten kurtulurdum.
  • Fırsatmıdır bilemedimde yinede paylaşayım, bu 2080'lerin piyasadan kalkıp 2080s'lerin yerlerini almalarını ve fiyat düşürmelerini bekleyeceğim ama bi 6ay bi sene beklerim bu gidişle, bi sene sonrada yeni seri çıkar aynı kısırdöngü devam eder.

MSI Gaming X Trio 2080 : 4.785TL

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.