AvaFind dışında reklam gibi olmasın da EasyCleaner çok iyi... Dosyaları da, kayıt anahtarlarını da iyi temizler
çok sağol güzel çalışma.
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
Çok sağol, güzel çalışma ama..
AvaFind dışında reklam gibi olmasın da EasyCleaner çok iyi... Dosyaları da, kayıt anahtarlarını da iyi temizler
Deneyeceğim Easy Cleaner'ı da bakalım nasıl.
abim sagolasın. eline sağlık. büyük bi dertten kurtardın beni...
quote:
Orjinalden alıntı: hacibaba23
abim sagolasın. eline sağlık. büyük bi dertten kurtardın beni...
Sen de sağol kardeş
güzel çalışma, eline sağlık.. sayfayı kaydettim büyük ihtimal ilerde işime yarayacaktır..
güzel çalışmalarından biri daha teşekkürler
Rica ederim arkadaşlar
regeditten HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/ Microsoft/Windows/CurrentVersion/ Uninstall kaldıracağın programı silersen kalkar sorun kalmas
quote:
Orjinalden alıntı: uyusuk
regeditten HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/ Microsoft/Windows/CurrentVersion/ Uninstall kaldıracağın programı silersen kalkar sorun kalmas
Abi kusura bakma ama yazdığın şeye gülmekten başka yapacağım bir şey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: beytepe
quote:
Orjinalden alıntı: uyusuk
Abi kusura bakma ama yazdığın şeye gülmekten başka yapacağım bir şey yok.
sen kendine gül kardeş ben bir aydır ad awareyi kaldıramıyordum bugün burdan kaldırdım.niye gülüyon onuda anlamadım
Bana bak oraya saçma saçma ban koyma, önce benim yazdığım yazıyı oku bi teşekkür et. Çıkmışsın bir de yok regeditten şunu silersek şöyle olur diyorsun, ben senin o dediğini zaten yazdım. Ayrıca ben kendime niye güleyim onu çözemedim.
hojam gusel calısma tebrıkler yazıdada solemıssın fakat ben bıras daha degısıgı bır soru soracagım
1- bende mozıla vardı kaldırdım kaldıralı 1 ay olu ama hala regedıt de duruyor senın gosterdıgın yontem ıle baktım 2- ben bunları sıldım ve hıcbır sorunla karsılasmadım 3- ben sımdı eskıdende program sılmıstım fakat ısımlerını unuttum o yuzden regedıt e ne yazacagımı bılmıyorum programları hıc hatırlamıyorum bu Registry Mechanic dır benım tanımadıklarımıda sıler mı ?
tekraar tessekkurler
Yaw ben bu knight ın setup ını indiriyodum hata %100 doldu 333 Mb bitti bitecek hata verdi. Şimdide silinmiyor bunu da siler mi bu program?
Neyse güvenli moddan silindi!
Sana bir yol söyleyeceğim bunu yaparak önceden sisteminden kaldırmış olduğun programları hatırlayıp yazıda anlattığım şekilde kayıt defterinden silebilirsin.
Bu bölüm(ler)de sistemine kurmuş olduğun ya da halen kurulu olan yazılımların anahtarlarını görürsün.Bu anahtarlar ya programın adıdır ya da programı yapan şirketin.İşte sen bu Software'deki listeyi inceleyerek önceden kurupta hatırlamadığın programları hatırlayabilirsin.
saol beytepe!
Senin için bir şey yapmadımki yanıt yazacaktım tam baktım sorun kalkmış ortadan bir şey yazmadım. Yoksa sitem mi ediyorsun