Şimdi Ara

kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli_0300 -- 28 Mart 2018; 14:54:4 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güvenilir satıcı hayırlı işler veliabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli_0300

Arkadaşalar Cihaz Verizon dur. Sim Kart Yuvası Yok.
    Türkiyede İpod Touch Niyetine Kullanılabilir.
    Kozmetik Olarak iyi Durumdadır.
    Cihazın Herşeyi 4 4lük Çalışıyor Sadece Telefon Özelliği Türkiyede Yoktur.
    Amerika,İngiltere,Fransa ve Almanyada Kullanılabilir.
    Kamera,Video,Mp3,Kitap,Wireless Yani Kısacası Telefon Özelliği Hariç Herşeyi Full Çalışıyor.

iOs 7.0.4 Yüklüdür.
    Fiyat 400 TL.

Hocam satisi baltalamak gibi olmasin da, 4s olduguna emin misiniz? Su anda elimde Verizon 4s tutuyorum ve sim yuvasi var. CDMA olup da sim yuvasi olmayan cihazlar Iphone4 ile sona erdi diye biliyorum. Hatta surada konu ile ilgili bilgi var:https://community.verizonwireless.com/message/768928

surada da bilgi bulunabilir:https://discussions.apple.com/thread/4332788

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeBaNi_

quote:

Arkadaşalar Cihaz Verizon dur. Sim Kart Yuvası Yok.
    Türkiyede İpod Touch Niyetine Kullanılabilir.
    Kozmetik Olarak iyi Durumdadır.
    Cihazın Herşeyi 4 4lük Çalışıyor Sadece Telefon Özelliği Türkiyede Yoktur.
    Amerika,İngiltere,Fransa ve Almanyada Kullanılabilir.
    Kamera,Video,Mp3,Kitap,Wireless Yani Kısacası Telefon Özelliği Hariç Herşeyi Full Çalışıyor.

iOs 7.0.4 Yüklüdür.
    Fiyat 400 TL.

Hocam satisi baltalamak gibi olmasin da, 4s olduguna emin misiniz? Su anda elimde Verizon 4s tutuyorum ve sim yuvasi var. CDMA olup da sim yuvasi olmayan cihazlar Iphone4 ile sona erdi diye biliyorum. Hatta surada konu ile ilgili bilgi var:https://community.verizonwireless.com/message/768928

surada da bilgi bulunabilir:https://discussions.apple.com/thread/4332788

Katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ana Kart 4s Arkadaşlar. Kasada 4s 8 mpx Kamera Var. iTunes de 4s Olarak Görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrıca araştırdım sim kart takılabiliyormuş.

• quote:

ayrıca araştırdım sim kart takılabiliyormuş.

Hocam sim kart yuvasi yoksa, sim kart takamazsiniz. Iphone 4s'lerde sim kart yuvasi telefonun sag tarafindadir. Su arastirdiginiz linki verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Kaldırıldı]
    18 yıl önce açıldı
    Satildı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • If you followed all instructions properly on our website and your Verizon iPhone 4S still does not unlock, please delete the FuriousMod package first and then delete the Source for FuriousMod from Cydia and reinstall using the following steps:

Open Cydia → Manage → Source → FuriousMod.com → FuriousMod for 4S CDMA 5.1.1 → Modify → Remove → Confirm -- > Return to Cydia → Click on Home Button on iPhone
    Open Cydia → Manage → Sources → Edit → Delete FuriousMod.com → Click on Home Button on iPhone
    Reboot your iPhone - Hold down the Lock Button and Home Button together until you see a Silver Apple Logo then release the buttons.
    Open Cydia (Allow the reload to finish) → Manage → Sources → Edit → Add →http://cydia.furiousmod.com → Add Source → Return to Cydia → FuriousMod.com → FuriousMod-iPhone4S For CDMA 5.1.1 → Install → Confirm → Return to Cydia
    Insert both the Carrier SIM you like to use and the GEVEY Ultra S CDMA into the iPhone 4S.
    Reboot
    Once your iPhone restarts, the Unlock Success reminder message will pop up with a License Code. Copy down the License Code. Then press "Accept".
    Select FuriousMod4S application from your iPhone Home Screen.
    Enter the license code and select Register.
    Wait 2-5 minutes and your phone will be unlocked.
    If this method does not work, please move on to Method 2.

If your Verizon CDMA iPhone 4S still does not unlock, please reprogram the GEVEY Ultra S turbo SIM using the white reset SIM to US Verizon and repeat all the above steps. If you need help with reprogramming the GEVEY Ultra S turbo SIM, please click here and follow steps A, B and C.

If you would like to update to Apple iOS to version 5.1.1, or if your Verizon iPhone 4S is Jailbroken, first backup your iPhone with iTunes, and then perform a factory reset from iTunes using your computer. Do not restore your data to avoid re-installing a corrupted file to your iPhone. Also note that performing a factory reset will erase the jailbreak software from your iPhone.

If all methods fail to unlock your Verizon CDMA iPhone 4S, either your chosen carrier SIM card is too old, your files on your CDMA iPhone 4S have been corrupted, or you have received a defected GEVEY turbo SIM. Before calling for support, you should request a new micro SIM from your preferred carrier. A new micro SIM solves over half of all GEVEY unlock problems.

• http://www.gevey.com/unlock-verizon-cdma-iphone-4s/

• veli_0300 kullanıcısına yanıt
    Hocam, sim karti nereye takacaksiniz sormasi ayip? Sizin cihazda sim kart yuvasi yok. Verdiginiz bilgi Verizon sim kilidi olan 4S ler icin gecerlidir ve size verdigim linke bakarsaniz Apple ve Verizon forumlarinda bu konunun cevaplandigini gorebilirsiniz.
  • quote:

http://www.gevey.com/unlock-verizon-cdma-iphone-4s/

Allah'in askina verdiginiz linke tiklayip baktiniz mi? Sayfadaki ilk fotograf su:http://www.gevey.com/media/instructions/gevey-cdma-instructions-verizon-iphone-4s-step-1.jpg

Sim yuvasi bulunan bir Iphone 4s Insanlari kandirmaya calistiginizi ve bu konuda israr ettiginizi dusunuyorum.

• Dostum Simini mimini bilmem geveyin sitesinde bile 4s in cdma modelelrinden bahsediyorlar zaten ipod niyetine satıyorum sim kart takılır makılır beni ilgilendirmez alıcaksan 400 lira kardeş.

• dostum insanları neden kandırmaya çalışayım bu forumdan bir çok cihaz alıp sattım. zaten sim yuvası olan cihazı bu fiyatı vereni gördünmü. ben burda ipod niyetine satıyorum sim yuvası olur olmaz. anakart 4s diyorum anlamanda bir sıkıntı var ?

• quote:

dostum insanları neden kandırmaya çalışayım bu forumdan bir çok cihaz alıp sattım. zaten sim yuvası olan cihazı bu fiyatı vereni gördünmü. ben burda ipod niyetine satıyorum sim yuvası olur olmaz. anakart 4s diyorum anlamanda bir sıkıntı var ?

"Ipod niyeyine Iphone satiyorum" demeniz hic birsey ifade etmiyor. Camasir ipi bile satsaniz once durust olacaksiniz. Size hayirli satislar. Allah size sizin gibi musteri versin.
  • dostum dürüst olmadığım neresi var ? çapınca konuşup durma bişey almazsın bişey satmazsın kalabalık bari etme ...

• arkadaşlar adama saçma sapan yorumlar yazmayın ipad i almaya gittiyimde kendim gördüm cihazı cihaz 4s kimsenin şüphesi olmasın içinede açıp baktım anakart 4s anakartı hatta kendim almaya bile niyetlenmiştim fakat üzerimd fazla nakit yoktu
    not:hat takılır takılmaz bilmem o kouda fikrim yok ama cihaz 4s üstelik adam üzerine basa basa ipod niyetine diye belirtmiş görmeden bakmadan gereksiz yere ilanı kirletmeyin imkanı olan gider makinayı görür öğle yorum yazar
  • Itunes bağladığınızda cihaz bilgisi zaten gösteriyor hocam. Ekran görüntüsü alın ve ilanınıza ekleyin. Atıyorum Iphone 4S 16Gb vs... yazan ilk ekran var. Neyin nesi olduğunu herkes görmüş olur. Boşuna polemik yapmaya gerek yok.

Adam ipod niyetine satıyor zaten. 400TL demiş.
  • Dangerousx Tarih 4 Aralık 2013; 12:14:10
    Itunes bağladığınızda cihaz bilgisi zaten gösteriyor hocam. Ekran görüntüsü alın ve ilanınıza ekleyin. Atıyorum Iphone 4S 16Gb vs... yazan ilk ekran var. Neyin nesi olduğunu herkes görmüş olur. Boşuna polemik yapmaya gerek yok.

Adam ipod niyetine satıyor zaten. 400TL demiş.

aynen doğru söğlüyorsun dostum veli abi arkadaşın dediyi gibi görüntü eklesene sen ozaman boş boş konuşanlar haddini bilir ve susar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.