Şimdi Ara

Kaldırıma Park Cezası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kaldırımı kullanmak zorunda olan engelliler, yaşlılar var
  • bir daha kaldırıma park etmezsiniz olur biter bu size ders olsun.
  • Türkiyedeki sıkıntı var olan bir kuralın bir uygulanıp on uygulanmaması. Bu kural her daim uygulansa kimse aracını kaldırıma park etmez.

Bazen insanların özellikle aracını o yere park etmesi bekleniliyor, yoğunluk olunca da 20 araca aynı cezayı yapıştır geç durumu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 28 Haziran 2020; 7:9:24 >
  • Konuyu açan arkadaş bu konuda ne denilmesini bekliyordu acaba

Ne olursa olsun ister tek teker olsun kaldırıma park etmek yasaktır bu kadar basit.

Trafik polisi adamın evinde garaj yok,ha tamam buralar kalabalık park yeri bulamaz, zaten 2 teker kaldırımda yola geçişe engel olmuyor demesinimi bekliyordunuz siz kaldırıma park edilmeyeceğini düşünmüyorsunuz, polisten bu düşünceyi bekliyorsunuz
    Şaka gibi konu ülkenin geldiği malesef bu

Herkes her konuda kendini haklı buluyor hep boş konuşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Türkiyedeki sıkıntı var olan bir kuralın bir uygulanıp on uygulanmaması. Bu kural her daim uygulansa kimse aracını kaldırıma park etmez.

Bazen insanların özellikle aracını o yere park etmesi bekleniliyor, yoğunluk olunca da 20 araca aynı cezayı yapıştır geç durumu oluyor.
    Düşünceniz saçma nedenmi, kuralsızlığı savunuyorsunuz. Güvenlik bu şekilde sağlanır yoksa herkese 1 güvenlik gücü sağlanması gerekli. Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Tek kural kurallara uymaktır. Yakalanınca daha önce ben çok kez bunu yapmak sonucu değiştirmez.

• ...Yolu engelleyecek olsa ve trafik olan bir sokak olsa anlayacağım ama hiçbir kimseyi rahatsız etmeyecek durumdaydı...

peki yaya yolunu engellediğinizi düşünmediniz mi .
    trafik sadece araçlar için değilki, trafikde yayalarda var .
  • Kaldırıma kesinlikle park edemezsin
    Net olarak haksızsın
    Park yeri bırakmayan her yeri binaya boğan otoparkı mecbur kılmak yerine imara açan devlet / belediyeler de net olarak suçludur
    Adam arabasını eve götürecek değil

Yani basit bir olayda vatandaş hem haklı hem haksız
    Bu çarpık düzen de düzen beklemek hayal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz boşuna gece vakti 45 dk müsait yer arıyormuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Düşünceniz saçma nedenmi, kuralsızlığı savunuyorsunuz. Güvenlik bu şekilde sağlanır yoksa herkese 1 güvenlik gücü sağlanması gerekli. Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Tek kural kurallara uymaktır. Yakalanınca daha önce ben çok kez bunu yapmak sonucu değiştirmez.

Alıntıları Göster
    Anlayarak okursan bana hak vereceksin, anlayarak okumanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Anlayarak okursan bana hak vereceksin, anlayarak okumanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Sizde benim cevabımı anlayarak okursanız tamda sizin yazdığınız yoruma denk geldiğini anlarsınız. Bu her konu için geçerli suç işleyebilirsiniz ama yakalanmamak şartı ile. Ama yakalanınca daha önce ben yaptım yakalanmadım olmuyor. Yada burada çok fazla kişiye ceza yazmakta sizin kuralsız yaptığınızı kurallara uygun yapmıyor. Hala aynı şeyleri söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Sizde benim cevabımı anlayarak okursanız tamda sizin yazdığınız yoruma denk geldiğini anlarsınız. Bu her konu için geçerli suç işleyebilirsiniz ama yakalanmamak şartı ile. Ama yakalanınca daha önce ben yaptım yakalanmadım olmuyor. Yada burada çok fazla kişiye ceza yazmakta sizin kuralsız yaptığınızı kurallara uygun yapmıyor. Hala aynı şeyleri söylüyorum

Alıntıları Göster
    Kardeş, anlamamissin, yakalanmamaktan bahsetmiyorum.

• Birde düzeltme yapmışsınız. Neyi savunuyorsunuz tam olarak?
    “Kanun bana uygulanmasın” ımı...

• Valla Nasrettin Hoca'nın dediği gibi...Park eden de haklı,ceza yazan da...
    Bu ülkenin sorunları hiçbir zaman düzelmez...
  • Bu forumda ciddi anlamda okuduğunu anlama sorunu var, empati sıfır, sorgulama yok, düşünme yok, olaylara farklı bakış açısıyla bakma yok.
    Arkadaşlar düşünen bireyler olun, sorgulayın, adaletli olun, zayıfı koruyun, hakkın, haklının yaninda olun. Bu kadar sosyal mesaj yeter.
    Arkadaşlar, ilk mesajımı anlayarak okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 28 Haziran 2020; 12:38:46 >
  • Kaldırımlar arabalar için değil, yayalar içindir.Park ile ilgili sıkıntınız varsa belediyeye şikayette bulunun.

Kaldırımlara park ederek engelli bireylere bir engel de siz koyuyorsunuz.Normal yayaları zaten söylemiyorum...
  • Hocam kendinizle çelişmişsiniz. Hem kaldırıma park etmenin yasak olduğunu biliyorum diye yazmışsınız, hem de bu ceza için soygun demişsiniz. Yasak yasaktır.

• Acelem vardı kırmızıda geçtim ceza kesilmiş

Aynı mantık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.