Şimdi Ara

Kaldirima park eden arac (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerim336

Ne kadar da abartiyorsunuz. Yok lastikleri indir yok arabayi çiz falan. Adam hep oraya koyuyorsa cama not atarsiniz. Hala daha koyarsa eyvallah ama onerdikleriniz cozum degil. Birisi sizin arabaniza yapsa hosunuza gidermiydi her ne kadar hatali park etsenizde

Hatalı park etmediğim ve etmeyeceğim için sorun yok... Umarım senin aracın da, hatalı park ile birilerinin gözüne batar... Daha fazla yazarak hatalı park etmeyi legalleştirmeye çalışanla aynı yöne bakmak istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

Ne kadar da abartiyorsunuz. Yok lastikleri indir yok arabayi çiz falan. Adam hep oraya koyuyorsa cama not atarsiniz. Hala daha koyarsa eyvallah ama onerdikleriniz cozum degil. Birisi sizin arabaniza yapsa hosunuza gidermiydi her ne kadar hatali park etsenizde

Hatalı park etmediğim ve etmeyeceğim için sorun yok... Umarım senin aracın da, hatalı park ile birilerinin gözüne batar... Daha fazla yazarak hatalı park etmeyi legalleştirmeye çalışanla aynı yöne bakmak istemiyorum...

Yazdiklarimdan hatali parki legallestirmeyi dedigimi cikardiysan bravo tebrik ederim. Bende hatali park etmem merak etme. Yazdiklarimi bir daha oku.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• trafik polisini arayın hemen gelir.garanti olsun istersen benim aracıma daha önceden ceza yazdınız bu araca niye bir şey yapmıyorsunuz de
  • kapının önündeki pislikten çöpten rahatsız olmayan vatadaş, kaldırımdaki araçtan rahatsız oluyor. ilginç.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

kapının önündeki pislikten çöpten rahatsız olmayan vatadaş, kaldırımdaki araçtan rahatsız oluyor. ilginç.......

Arkadas kit misisiniz nesiniz okumuyor musunuz yazilanlari? Cop saatine denk gelmis evet!!! Tek tek aciklamama mi yapacagiz herkese hayret bir sey. Evet cop de rahatsiz edici arac da rahatsiz edici.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.