Şimdi Ara

kale savaşı: castle clash oynayan varmı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
20.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben castle clashın yabancı serverini oynuyorum 6 hero basesini açmaya bilen varsa bana yardımcı olabilit mi arkadaşlat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benım hesap tr server'ında
     kale savaşı: castle clash oynayan varmı?

edit : oyun hakkında herhangi bir sorusu olan varsa bana sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 28 Mart 2015; 3:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darzan031

Ben castle clashın yabancı serverini oynuyorum 6 hero basesini açmaya bilen varsa bana yardımcı olabilit mi arkadaşlat?

ordu kampı-mana kasası-mana değirmeni-altın kasası-altın madeni bu 5 binadan 4'er tane 16 lvl inşaa edersen 6.karargah açılır.
  • Beledeiye binam 10 nerdeyse herşeyi fulledim. Ne yapmam lazım? Yani oyunda ne yapılıyor tam anlayamadım. 4 tane işçim 5k pembe taşım var. Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Beledeiye binam 10 nerdeyse herşeyi fulledim. Ne yapmam lazım? Yani oyunda ne yapılıyor tam anlayamadım. 4 tane işçim 5k pembe taşım var. Yardımcı olursanız sevinirim

Oyundaki binaların seviyeleri 20 ye çıkıyor max. Mana değirmeni mana kasası altın madeni altın kasası ordu kampı bunlardan 4er tane 16lwl yaparsanız 1 kahraman daha koyarsınız şehrinize.pembe taşlarla da hero basın şansınıza ne çıkarsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Beledeiye binam 10 nerdeyse herşeyi fulledim. Ne yapmam lazım? Yani oyunda ne yapılıyor tam anlayamadım. 4 tane işçim 5k pembe taşım var. Yardımcı olursanız sevinirim

Oyundaki binaların seviyeleri 20 ye çıkıyor max. Mana değirmeni mana kasası altın madeni altın kasası ordu kampı bunlardan 4er tane 16lwl yaparsanız 1 kahraman daha koyarsınız şehrinize.pembe taşlarla da hero basın şansınıza ne çıkarsa artık.

Teşekkür ederim. Ama ben başkasına mı saldıracağım ne yapacağım onu anlayamadım tam.
  • Oyun hesabimi nasil silebilirim
    Oyunu birakmak istiyorum çok zaman harciyor
    Veya elimdeki en iyi olan kahramanları tüketip oyunu birakabilirim
    Yardimlariniz için şimdiden tesekurler

• Oynayan oyun hakkında bilgisi olan kahramanlar hakkında yardımcı olabilir mi?

• sol üstteki sarı yıldız olan şeyi ve yeşil taş olayını nasıl hızlı arttırıyoruz lütfen cevap
  • sarı yıldız rozettir o boss kesince ve zamanla artar yeşil taşta kırık denir oda dalga görevleri ve meşale savaşlarında toplanır.kabaklı köyünüz varsa takas yapabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETKİNLİK:Yeni kayıt olacak kişiler için 21 Temmuz-31 Temmuz arası davet kodu girerek 100 mücevher+özel kahraman kartı kazanma şansı var.Kod paylaşımı da yaparız.  

Benim kodum: GVU33K4B iyi oyunlar :)

• ETKİNLİK:Yeni kayıt olacak kişiler için 21 Temmuz-31 Temmuz arası davet kodu girerek 100 mücevher+özel kahraman kartı kazanma şansı var.Kod paylaşımı da yaparız.  

Benim kodum: GVU33K4B iyi oyunlar :)

• Tr serverda kabakli hesap clash of clans hesabiyla takasliktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben 3 aydır oynuyorum şu an 3 druid 120 60 60 yıldırım tanrısı(thunder god) 120 ninja 120 paladin 80 dişi şeytan 100 bunlar var oyun çok sürükleyici ve kaliteli grafikler pek iç açıcı sayılmasada stratejik olmadığını söyleyenler var ama büyülerin kullanımı nereden saldırdığın askerleri ne zaman gönderdiğin gibi birsürü strateji kullanılabilir mesela ben yıldırım tanrısı ve druidi uzaktan gönderiyorum yıldırım tanrısı şimşekle heroları savunma kulelerini vb yıkıyor druidde saldırı olursa canını arttırmak için var savunmalar bitince kalan yerleri hılıca yıkmak için askerleri yolluyorum pupmpkin duke gelmiyor diye dünyabnın sonu değil immortep olunca kum fırtınasında her taraf yerle bir oluyor kret kullanma seviye arttırma evrim gibi birçok şekilde heroları güçlendirebiliyoruz
  • fearless06 F kullanıcısına yanıt
    sarı yıldız dediğini arenada sıralamanı yükseltince sana saatte belli bir miktar veriyor ve l1 l2 falan varya onlarlada kazanabilirsin yeş,l taşla ne demek istediğini anlamadım böyle 6 gen gibi bi şeli olanı diyorsan o kahramanların yetilerini geliştirmeye yarıyor
  • arkadaşlar yardım edin elmas ile kahraman aldım 2 3 tane elmas harcadı ama kahramanları göremiyorum. kahraman mihrabında görünmüyor kahraman karargahında da görünmüyor nereye atıyor bu kahramanları? günlük girdiğimde hediye de veriyor o hediyeleri de göremiyorum. yardımcı olun lütfen.
  • Vietnam serverindr oynayan varsa mesaj atsın toplanalım guild kuralım

• arkadaşlar bende yeni indirdim de oyunu türkçe nasıl yapabilirim güzel oyuna benziyor sardı beni :)
  • abuzyan A kullanıcısına yanıt
    m
     kale savaşı: castle clash oynayan varmı? kale savaşı: castle clash oynayan varmı? kale savaşı: castle clash oynayan varmı? kale savaşı: castle clash oynayan varmı? kale savaşı: castle clash oynayan varmı? kale savaşı: castle clash oynayan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar1988

arkadaşlar yardım edin elmas ile kahraman aldım 2 3 tane elmas harcadı ama kahramanları göremiyorum. kahraman mihrabında görünmüyor kahraman karargahında da görünmüyor nereye atıyor bu kahramanları? günlük girdiğimde hediye de veriyor o hediyeleri de göremiyorum. yardımcı olun lütfen.

Depona bak.

Birde niye Tr de oynamiyo kimse oyunu vietnama bile gitmissiniz ne gerek var.Tr de oyuncu az diye herkes baska yerde oynarsa nasil oyuncu cogalacak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.