Şimdi Ara

kale savaşı: castle clash oynayan varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
20.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murad35

quote:

Orijinalden alıntı: akreba

2 sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinir
    1-Oyun nerden türkçe yapılıyo İOS kullanıcısıyım.(ayarlarda Türkçe yok)
    2-Köy binasını yükselttikçe COC(clash of clans) daki gibi adamlar saldırdıgında falan alıcagı ganimet artıyomu yoksa sabitmi?
    teşekkürler

Turkce versiyonu henuz cikmadigi zamanlarda indirmistim ve suan icin bende Ingilizce den Turkce ye geçiş yapamiyorum ama kullanici id si kayitli oldugu icin bu versiyonu kaldirip Turkce versiyonunu indirip kurduktan sonra tekrar ayni kullanici adiyla giris yapildiginda koyun yerine gelecektir

Koy binasi ile ilgili avantaj veya dezavanyaj yok diye biliyorum karsi rakibin toplam koy rutbe puanina gore honor puani kazaniliyor

Oyuna 1 hafta önce başlamıştım.Ama ingilizce cevapladığınız için teşekkürler.

• Hızla gelişiyorum
     kale savaşı: castle clash oynayan varmı? kale savaşı: castle clash oynayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up Time...

• ISPOD KRILA kullanıcısına yanıt
    arenada karşı tarafa meydan okumak için öncelikle kendi herolarınızı savunmaya yerleştirmiş olmanız gerekir.. meydan oku dediğiniz zaman sizin de herolarınız savaşta yer alacaktır...
  • Robot adam hakkında ne düşünüyorsunuz

• Derya_68 kullanıcısına yanıt
    zaten öyle yapıyorum ki yine olmuyor
    ama meydan oku dedi?inde sende alttaki herolary kendi tarafyna yerle?tirmen lazym ki... benim dedi?im savunman bo? kalmamasy için.. meydan okumada da ekran altynda gösterilen herolardan istedi?ini seçip sava?y ba?latacaksyn..
    teşekkür ettim dostum
    :) eyvallah
    uups dostum falan dedim de saygılar ablacım
  • oyuna daha yeni başladım geç kaldım sanırım biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Oyun güzelmi[

Mesajlar yeteri kadar açık değil mi?

• Arkadaslar bende turkce versiyonunu oynuyorum. Bazi efsane kahramanlari var listede olmayan. Oz falan bunu eventlami kazanmislar eskiden bilen varmi acaba. Karargâh adım. Ekleyebilirsiniz. Lonca kuran varsa bende gelebilirim.su an kadar sadece simsek tanısıni alabildim kırık ile.

• Yabancı server de oynuyorum kafanıza takılan konu falan olursa bana sorabilirsiniz 3 aya yakındır oynuyorum...

• Bende ilk defa duydum bu oyunu

• oyundaki hareketler 8 bit resmen.90lardaki oyunlar gibi donuk donuk hareketler var. markette bulunan onlarca Clash Of Clans cakması oyunlardan bir tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traktorrrrr -- 12 Haziran 2014; 1:48:26 >
  • Güzel zevkli bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Dioxide -- 5 Ocak 2015; 17:29:39 >
  • Meraba Arkadaşlar,

Castle Clash ingilizce serverda oynayan arkadaşlar varsa loncama beklerim. Tek başıma boss1'i kesiyorum. Sadece onur rozeti kazanmak için bile ekleyebilirsiniz.Loncamın adı Thor_01 dir. Şimdiden oynayanları bekliyorum iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: darzan031

Yabancı server de oynuyorum kafanıza takılan konu falan olursa bana sorabilirsiniz 3 aya yakındır oynuyorum...

Hocam;

Castle Clash ingilizce serverda oynayan arkadaşlar varsa loncama beklerim. Tek başıma boss1'i kesiyorum. Sadece onur rozeti kazanmak için bile ekleyebilirsiniz.Loncamın adı Thor_01 dir. Şimdiden oynayanları bekliyorum iyi günler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.