Şimdi Ara

kale savaşı: castle clash oynayan varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
20.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clana gelmek isteyenler TalkLess yazip gelsin. Guildi bulamazsaniz talkless yazip deneyin. Bazen kucuk harf yuzunden sorun cikartabiliyor. Bekleriz herkesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hero baselerim hep boş bir türlü Altardan hero kıstıramadım.
  • Bana göre coc'ta hiç güzel değil. Aktif olarak jungle heat oynuyorum. Ama bunu da bir deneyeceğim.

• hocam bende oynuyorum adim Ventres ama pek bişey anlamadim baya geliştim ama bu alev nasil kasilir ?
  • The Originals kullanıcısına yanıt
    zindanları temizledikçe geliyor bildiğim kadarıyla.
  • Oyunla ilgili genel bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki linki inceleyebilir

http://www.androidoyun.info/android-strateji-oyunu-kale-savasi-castle-clash/
  • Bende tesadüfen bu oyuna kapıldım fakat arenaya girip meydan oku dediğimde benim adamım meydan okumaya gelmiyo. Karşı taraf gelip 10 saniyede yenip gidiyor 5 savaştır aynı şey oluyo. Neyi yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• yapuxna kullanıcısına yanıt
    kardes bi sorum olacak şimdi yanlışlıkla oyunu kaldırdım g maille değilde facebok ile baglan demiştim eski oyun gitti ama hala telefonuma eski oyunla ilgili mesajlar geliyor biri size saldırdı diye eski oyunu tekrar kurtarma şansım varmı acaba ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesik0136

kardes bi sorum olacak şimdi yanlışlıkla oyunu kaldırdım g maille değilde facebok ile baglan demiştim eski oyun gitti ama hala telefonuma eski oyunla ilgili mesajlar geliyor biri size saldırdı diye eski oyunu tekrar kurtarma şansım varmı acaba ...

sol altta bi çark var ordan hesap değiştir de hesabını seç
  • Clan neye yarıyor arkadaşlar

• Arkadaşlar ben bu oyuna telefondan başlamıştım fakat bi kaç hesap daha açtım asıl hesaba döndüğümde hesabım ziyaretçi oturumda gözüküyor. bu hesabımı ziyaretçi oturumdan nasıl kutarırım? Oyun telefondan silinse asıl hesabım gidicek ama diğerleri mail üzerinde olduğu için tekrar girilebilir . Asıl hesabımın ID üzerinden kurtarılma imkanı varmıdır.?
  • Köy binası sınırı kaç ve coc daki gibi köy binasını geliştirdikçe gelen ganimet falan azalıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akreba -- 11 Mayıs 2014; 3:13:18 >
  • Oyun çok iyi bence herkez oynamalı.
    Oyundaki adım Karalahana arkadas olarak ekleyin takılırız

• forumun yarısı oynuyor nerdeyse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

forumun yarısı oynuyor nerdeyse :D

Abartma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Madsabial

quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

forumun yarısı oynuyor nerdeyse :D

Abartma :)

Ana konunun sayfasina bak :) ha yarisi derken android ve ios anlaminda

• Haci castle clash gibi oyun zor bulunur bna göre play storedeki en iyi oyun.. Baslamayanlar bi denemeli bence bu arada Gokturk loncasindayim gelebilen varsa gelsin 1.sradayiz

• bir lonca holü kurman gerekiyor diyor bunu nasıl kuracağım acaba?
  • Bir ara oynuyordum, şimdi neden sildiğimi hatırlayamadım. Tekrar yüklüyorum şuan.

Ayrıca aynı yapımcının Clash of Lords 2 adlı oyununu oynuyorum. Çok sardı şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Bir ara oynuyordum, şimdi neden sildiğimi hatırlayamadım. Tekrar yüklüyorum şuan.

Ayrıca aynı yapımcının Clash of Lords 2 adlı oyununu oynuyorum. Çok sardı şuan.

hangisi daha iyi hocam ben 1 aydır oynuyorum castle clash yavaş yavaş sarmamaya başladı sanki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.