Şimdi Ara

kale savaşı: castle clash oynayan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
20.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reliq

Clash of clans ile arasındaki temel farklar neler? Yani bu oyunu güzel yapan nedir?

Savaşa gönderdiğin askerler ölmez ise, savaş bittiğinde köyüne geri dönüyorlar. Ölmemiş askerlerin boşuna yok olmuyor.

Asker üretme süresi CoC göre daha kısa. Oyuna yeni başladım Belki ilerki seviyelerde aynı yada daha uzun oluyordur.

CoCdaki Barbar Kral gibi bir çok hero var. Herolar level atlıyor. Heroları geliştirmesi zevkli.

Arena diye bir yer var. Burada heroları savaştırıyorsun. Gelen puan ile yeni hero alabiliyorsun veya Heroların level atlaması için kullanıyorsun.
  • Exzina E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, oyuna başladım ama coc daki zevki alamadım. Coc ve bunu oynuyorum ama önceliğim coc. Gelişmesi gereken bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl arkadaş ekliyoruz ben göremedim?
  • Beyler guildi olan varsa yazsın da girelim.
  • bizim arkadaşlar oynuyor. beni pek sarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

Klan savaşı yazınca çıkmıyor. İngilizcesi nedir?

Google playde giriip kale savaşı yazarsanız çıkar hocam.
  • Guild kuran var mı? Yoksa kuralm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exzina

Guild kuran var mı? Yoksa kuralm

Guild kuralım da , guild'in bir yararı yok ki. Guild savaşları vs olsa iyi olurmuş.
  • Beyler simdi baskasi tarafindan saldiriya ugradigimda altin ve manalarim gidiyor, onceden boyle degildi yardimci olabilcek varmi???

• Arkadaşlar lonca kuracak var mı?
  • 2 aydır oynuyordum belki sarar diye ama sarmadi bugün sildim. clash of clans çok daha güzel bana göre ona devam ediyorum

• Bu oyunun bilgisayar versiyonu var mı acaba ? yani hero çıkarıp kasabileceğimiz bir strateji oyunu ?
  • beyler asker bu oyunda nasıl asker sahibi oluyoruz yardım.
  • lonca'ma katılın arkadaşlar İZMİR loncamın adı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undisput3d -- 15 Mart 2014; 14:08:43 >
  • Selamlar arkadaşlar oyunun tek eksiği genel chat diğer herşeyi clash of clans dan daha iyi thoru 100 level 5-6 kademeye getirip herşeye tek atmak çok zevkli diğer oyunu yükledim hero olayı yok 2 tane adam var onuda ilerki seviyede alıyorsun ayrıca savaştan askerler geri dönmüyor o şekilde kredi kasmak çok zor.
  • eğitim bölümünde askerlerini 5 seviye yapınca yeni asker cıkıyo. yeni başlıyacak arkadaşlar duvarları örerek başlasınlar sonra duvar eklemek zor oluyo ilk 500 kristalede inşaatcı alın 2.si 1000 kristal ama inşaatcını 1 tane daha yedek al mutlaka çok işe yarıyo. clas of clans dan en büyük farkı hero ceşitliliği ve savaşarak lvl almaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbaybars

Bu oyunun bilgisayar versiyonu var mı acaba ? yani hero çıkarıp kasabileceğimiz bir strateji oyunu ?

Hocam tam buna benzemesede bi bilgisayar için "Disciples" serisine bakmanı öneririm.Grafiklere çok takılma gerçi en son oyununda fena değildi grafikleri ama ilk oyunlar kötü yine de oynaması çok zevkli.
  • Hero farkı var kardeş

• Bende oynuyorum fakat pek sevmedim

• Oynuyorum.Clash of clans'dan daha eğlenceli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.