Şimdi Ara

kale savaşı: castle clash oynayan varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
20.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diardi_

Bende tesadüfen bu oyuna kapıldım fakat arenaya girip meydan oku dediğimde benim adamım meydan okumaya gelmiyo. Karşı taraf gelip 10 saniyede yenip gidiyor 5 savaştır aynı şey oluyo. Neyi yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arkadasa kimse cevap vermemis açıkcası aynı sorunu bende yaşıyorum nerde yanlış yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Bir ara oynuyordum, şimdi neden sildiğimi hatırlayamadım. Tekrar yüklüyorum şuan.

Ayrıca aynı yapımcının Clash of Lords 2 adlı oyununu oynuyorum. Çok sardı şuan.

hangisi daha iyi hocam ben 1 aydır oynuyorum castle clash yavaş yavaş sarmamaya başladı sanki

Castle Clash durmadan asker bas falan derken çok zaman harcıyordu, Clash of Lords 2'de sadece Kahramanlar olduğu için uğraştırmıyor. Çok iyi bir oyun.

Bence Clash of Lords 2 daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bir ara oynuyordum, şimdi neden sildiğimi hatırlayamadım. Tekrar yüklüyorum şuan.

hangisi daha iyi hocam ben 1 aydır oynuyorum castle clash yavaş yavaş sarmamaya başladı sanki

Castle Clash durmadan asker bas falan derken çok zaman harcıyordu, Clash of Lords 2'de sadece Kahramanlar olduğu için uğraştırmıyor. Çok iyi bir oyun.

indirdim de oynayamıyorum iş yerinde nedense bağlantı hatası veriyor evde deneyeceğim teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

indirdim de oynayamıyorum iş yerinde nedense bağlantı hatası veriyor evde deneyeceğim teşekkürler

Önemli değil :)

• Baya sarıyoda kahraman almak çok zor genelde hep balçık geliyor 4 kahramanda takılı kaldım level atlatıyorum şuanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Baya sarıyoda kahraman almak çok zor genelde hep balçık geliyor 4 kahramanda takılı kaldım level atlatıyorum şuanlık.

hocam yeni kurdum ama anlamadım olayı biraz açıklar mısınız
  • Bugün 61. Gün benim oyundaki ismin DaRZan0 ama ingilizcesinde oynuyorum ben

• Tavsiyeleriniz neler
     kale savaşı: castle clash oynayan varmı?

• Kahramanları geliştirmek ve yükseltmek için geren alev nasil kazanilior bilen varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gozel2121

Kahramanları geliştirmek ve yükseltmek için geren alev nasil kazanilior bilen varmi acaba

zindandaki bölümleri geçmen gerekiyor.
  • murad35 kullanıcısına yanıt
    İsmini çok duyduğum bir oyun. Link verebilir misin?
  • Link için teşekkürler.
  • 2 sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinir
    1-Oyun nerden türkçe yapılıyo İOS kullanıcısıyım.(ayarlarda Türkçe yok)
    2-Köy binasını yükselttikçe COC(clash of clans) daki gibi adamlar saldırdıgında falan alıcagı ganimet artıyomu yoksa sabitmi?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akreba -- 19 Mayıs 2014; 13:37:11 >
  • Oyun nasıl bişi stratejimi ?

• Strateji oyunumu biraz anlatın

• Doomknightww kullanıcısına yanıt
    Clash of Clans ve Jungle Heat tarzında oyun ve bazı alternatif kahramanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzyan

quote:

Orijinalden alıntı: diardi_

Bende tesadüfen bu oyuna kapıldım fakat arenaya girip meydan oku dediğimde benim adamım meydan okumaya gelmiyo. Karşı taraf gelip 10 saniyede yenip gidiyor 5 savaştır aynı şey oluyo. Neyi yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arkadasa kimse cevap vermemis açıkcası aynı sorunu bende yaşıyorum nerde yanlış yapıyoruz?

Evet bunu ben de yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akreba

2 sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinir
    1-Oyun nerden türkçe yapılıyo İOS kullanıcısıyım.(ayarlarda Türkçe yok)
    2-Köy binasını yükselttikçe COC(clash of clans) daki gibi adamlar saldırdıgında falan alıcagı ganimet artıyomu yoksa sabitmi?
    teşekkürler

Turkce versiyonu henuz cikmadigi zamanlarda indirmistim ve suan icin bende Ingilizce den Turkce ye geçiş yapamiyorum ama kullanici id si kayitli oldugu icin bu versiyonu kaldirip Turkce versiyonunu indirip kurduktan sonra tekrar ayni kullanici adiyla giris yapildiginda koyun yerine gelecektir

Koy binasi ile ilgili avantaj veya dezavanyaj yok diye biliyorum karsi rakibin toplam koy rutbe puanina gore honor puani kazaniliyor

• MeymunHusnu kullanıcısına yanıt
    Eger surekli savasip ganimet toplama yolunu izleyeceksen altin ve iksir ureticilerini cok gelistirne onceligin asker sayini ve askerlerinin seviyelerini arttirmak olmali

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.