Şimdi Ara

Kaleci Eldivenine Nerede İsim Yazdırılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim 1 haftadır tabiri caizse başımın etini yiyor yeni aldığı eldivene isim yazdırtıyım diye.Eldiven Adidas Fingersave bileğinde isim içinyazılabilmesi için yerde yapılmış ama adidas a sorduğumda yapamadıklarını va yapan biyer bilmediklerini söylediler.Duyan,bilen varsa yardımınızı bekliyorum.Teşekkürler...

• Valla nerde yazdırılır bilmiyorum ama kendi çapımda bir çözüm ürettim, sonucunda herkes mutlu olur diye düşünüyorum.

Kardeşinin ismini pc'de şöyle yaz, yazıcıdan yazdır :  Kaleci Eldivenine Nerede İsim Yazdırılabilir?

sonra yazdırdığın o kağıda tam kardeşinin isminin üstüne ortalanacak şekilde koli bantı yapıştır. ama iyice yapıştır bastırarak. ardından kaleci eldivenindeki yere uygun şekilde falçatayla kes.

sonra kestiğin bantı bi kova suyun içine sok. suyun içinde parmağınla kağıtları iyice temizle. kardeşinin ismi olan mürekkepli yer banta geçecek banta yapışmış geri kalan kağıtlar su yüzünden çözülecek. suyun için elinde yapışmayacak ama sudan çıkınca yapışkan hale gelecek tekrar.

sudan çıkar bir iki salla ardından eldivene yapıştır. sonra da bi bez parçasıyla veya tişörtünün bi kenarıyla iyice parmağınla ütüleyerek bastır ve öyle yapıştır. çok iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. umarım işine yarar

• Nike beyoğlu mağazasında ve aslantepe gsstoreda ayakkabıya yazabiliyorlar.Büyük ihtimal eldivene de yazılıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: |CemUzun|

Valla nerde yazdırılır bilmiyorum ama kendi çapımda bir çözüm ürettim, sonucunda herkes mutlu olur diye düşünüyorum.

Kardeşinin ismini pc'de şöyle yaz, yazıcıdan yazdır :  Kaleci Eldivenine Nerede İsim Yazdırılabilir?

sonra yazdırdığın o kağıda tam kardeşinin isminin üstüne ortalanacak şekilde koli bantı yapıştır. ama iyice yapıştır bastırarak. ardından kaleci eldivenindeki yere uygun şekilde falçatayla kes.

sonra kestiğin bantı bi kova suyun içine sok. suyun içinde parmağınla kağıtları iyice temizle. kardeşinin ismi olan mürekkepli yer banta geçecek banta yapışmış geri kalan kağıtlar su yüzünden çözülecek. suyun için elinde yapışmayacak ama sudan çıkınca yapışkan hale gelecek tekrar.

sudan çıkar bir iki salla ardından eldivene yapıştır. sonra da bi bez parçasıyla veya tişörtünün bi kenarıyla iyice parmağınla ütüleyerek bastır ve öyle yapıştır. çok iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. umarım işine yarar

çok teşekkür ederim bu kadar detaylı anlattığın için fakat ütü eldivenin yapısını bozar bu yöntemi uygulayamam :\

• quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

Nike beyoğlu mağazasında ve aslantepe gsstoreda ayakkabıya yazabiliyorlar.Büyük ihtimal eldivene de yazılıyordur

Nike kendi ürününe yazıyordur diye düşünüyorum ama gsstore a uğrıycam yazarlar umarımda bende kurtulurum:)
  • Hafız eğer Ankaradaysan İzmir Caddesinde Ülkealan Pasajı var onun alt katında her türlü yardımcı olurlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetaw

Hafız eğer Ankaradaysan İzmir Caddesinde Ülkealan Pasajı var onun alt katında her türlü yardımcı olurlar..

istanbuldayım beyoğlu adidas yazıyormuş sanırım onlarla görüşmeden kesin bişey söyliyemem tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.