google maps Google Maps https://www.google.com/maps/@-6.2644458,106.7199753,3a,75y,150.63h,83.24t/data=!3m6!1e1!3m4!1snZDHnCSlqPHJLeqxuc7qBA!2e0!7i16384!8i8192sonra şurda beraber yaşasak. çok mu zor |
endonezyalı kız bulup evlenmek
-
-
endonezyaliyi napican kanka. thailer daha iyi degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onlar erkek çıkıyor. endonezyalılar müslüman heralde bizi kendilerine yakın gördükleri için ilgi duyuyolar
-
Oha yol ne kadar iyi hiç rögar falan yok dümdüz yol
güzel mekanmış.
x li sitede hijab yazınca full endonezyalılar çıkıyor muhafazakar bir ülke bizim kültürümüze yakınlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan üstünde uğraştığım bir konu
Endonezya da o sekil erkek cikma bakimindan. Bu arada bir ara Jakarta'ya transfer ihtimalim vardi. Yablis hatirlamiyorsam ev seceneklerinden biri de buydu.
Endonezyali kiz bulabilmen cok zor. Onlarda 4 kadin bir erkekle rahatca evleniyor ve kadinlar bundan gurur duyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 30 Kasım 2021; 7:38:28 >
O değil de Tayland ve Endonezya Tinder' de atağa kalktı heralde.
Mutlaka her gün en az bir adet eşleşme talebi geliyor oradaki kızlardan...
-
İranlı bulun, daha iyi
Hem daha güzel oluyor kızları
nasıl zor dil öğrenme ve dating sitelerinde türklere ya endonezyalılar dönüş yapıyor ya meksikalılar benim hatırladığım forumdan da endonezyalı kadınla evlenip türkiyeye getiren vardı baya da güzel hanım hanımcık bir bayana benziyodu
-
Çok yabancı kızla tanıştım, uzak doğulu kızlarda japon kızları candır.
Daha doğuya gidersek ruslar güzeldir ama anlaşması zor, ingilizce çöp yine de bir şekilde kıstırırsan libido tavan yatakta canavar oluyorlar.
O bölgeye yakın şuan hâlâ Ukraynalı konuştuğum tatilde ayarladığım üç hatun var, genel olarak Ukraynalılar Ruslara göre bir iki gömlek daha kaliteliler, mesela Ukraynalı bir kızlan çok ani gelişen comolokko yaptık ve bu kız ertesi gün kardeşinin bana birşeyler hissettiğini öğrendi, kardeşini de üzmemek için bana bb cnm dedi.
Değişikleri de var ama bunların, baya bi ilerledik öpüşmeler danslar kafalar en son sex istemiyorum dedi mesela. Belaruslular da çok güzeldir ama çok tanımadım o yüzden yorum doğru olmaz onlara ama fıstıklar.
Yukarıda arkadaş İranlı demiş, evet onların da güzeli güzel oluyor. Lübnanlı yeni nesil kızlar hele ağzınızın suyu akar, fiziğinden mi başliyim nereden başlıyim bilemedim en iyisi bunu da başlamadan bitirmek
Hehehehe güzel gittik şimdi sıra Türk kızlarında. Şaka lan bu değişikleri anlatıp canımı sıkamamz zaten daha yazmaya da üşendim.. Merak eden sorarsa cevaplarım seve seve yine de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 30 Kasım 2021; 15:57:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben ingilizce öğretmeniyim oraya gelsem iş bulabilir miyim
İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum formasyonum var. Bu sene kpss kasıyorum atanırsam Türkiye'de kalırım atanamazsam Türkiye'de özel okullarda kölelik yapacağıma tayland'a giderim daha iyi. Bi de ben Toeic sınavına giricem onun belgesini de götürürüm. Bunca belgeye istinaden işe alırlar umarım.
Benim bi arkadaşım lampang'a taşındı hocam orada iş buldu, ki o ingilizce öğretmeni bile değil. Ama tabi 4-5 yıl önceydi bu, şimdi piyasa nasıl bilmiyorum. Jobstreet gibi sitelerde ben işlere başvuruyorum cv'mi gönderiyorum ama geri dönüş pek yok. Direkt taylanda gelip adamların kapısına dayanmayı düşünüyorum beni işe alın diye :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İranlı bulun, daha iyi
Hem daha güzel oluyor kızları |
Benzer içerikler
- clonex kullananlar yorumları
- oda ampul kaç watt olmalı
- psikiyatriye gitmek ilerde sorun olur mu
- sarışın mı esmer mi
- kızıl sakal peygamber soyu
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X