Şimdi Ara

Kaleci Volkan hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Gerçekleşeceğini bildiğim bir dileğim olsa , şüphesiz bu dileğim FB medyasına olurdu suan.,
    Volkan'ı yediniz bitirdiniz.

Aklı selim oldugumdan beri FB sevdiğim sevmediğim futbolcuları bir kenara ayırır.Bazen tüm türkiye ile ters düşen şeyler düşünürüm.Ve derim ki kendi kendime ben futboldan anlamıyorum herhalde.

Ali Güneş'in futbolcu mu , taverna şarkıcısı mı oldugunu yıllar boyu anlayamadım.Herkes topçu dedi.FB'ye ne kazandırdı diye sorsanız cevabını ben veremem , topçu diyenlere sorun , derim

Ümit ÖZAT'a olan bakış açım hiç değişmedi.Güreş veya halterle ilgilenen biri olsa saygı duyarım.Ama topçuluguna inanmadım , inanmıyorum inanmayacagımda..Neymiş efendim Ugur Boral'dan söke söke almış formayı.Özlemiş formasını hakkını verecekmiş. O oynadıgı zaman FB defansı daha güvenirli oluyormuş.

Volkan golü yediği zaman Ümit'in elleri belinde idi.Golü atan futbolcunun peşinden koşma gereksinimi duymamıştı.Zira onun kıvrak futbol zekası o topun auta gideceğine 1 e 10 bahse girerdi.Kim yazdı Ümit'İ????
    Kim eleştirdi yerden yere vurdu?
    Kim markajındaki adamı tutma ciddiyetsizliğini kamuoyuna sundu??

Ya Tuncay..Sözüm ona yıldız futbolcu.1 maç var 8 maç ortada olmayan bir yıldız(!) Yıldız olmanın 1.şartı istikrarlı olmaktan geçer.Tuncay'ın vücudunun hiçbiryerinde istikrar yok ki futbolunda olsun. 1 maç oynadıgı zaman , bu çocugu ya Liverpool izliyor ya Barcelona ya da w.Bremen.ya geri kalan rezil maçlarını izleyen scout hiç mi yok.Gazeteler neden yazmıyor bunları.3 adımdan kaleyi tutturamayan , kahraman olmak sevdasına golleri leblebi çekirdek gibi harcıyan yıldızımız Tuncay. Seni türkiyeye yıldız diye tanıtan kalemler kırılsın.Fundumental çalış , topa hakimiyetin yok , diyen bir yazar yok mu koskoca FB'li medyada

Vay be Appiah.En çok sen koşuyorsun diye , sana da gönlümüzü verdik.Hırsına , kazanma azmine hayran kaldık.Sonra sen ne yaptın.Sağ kanatta oynayamıyorum deyip , mirasın üstüne yattın. Alkmaar maçında hep yalandan koştun.ne adam savundun ne kademeye girdin.Ama bunu bir tek ben görmüşümdür , FB'li medya sana tek kelam etmediğine göre ;

Alkmaar maçının yıldızları Lugano , Tümer ve Deniz idi.Kalpleriyle oynadılar.Denizin sakatlıgı musade etmedi maçı bitirmesine..Top kaybediyor diye Selçuk'u bitiren medya şimdi onun için çalışıyor.

Neyse uzatmiim..FB medyasını lanetlerimi sunuyorum.

SAdece Denize klatılmıyorum. Allah aşkına biri bana bu adamın son 6 maç ya da bu sezon kaç tane top kaptırdığını kaçının gol olduğunun istatistiğini versin. Deli etti bu adam beni ya. Bu zşco hşçmi not tutmuyor abi. Tutsaydı Denizi keserdi zaten bu takımdan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.