Kalecisiz, Forvetsiz ve Seyircisiz Şampiyon Olduk Aboubakar ligde toplam 2135 dakika forma giymiş toplasan 24 maç etmiyor 16 hafta oynamamış Beşiktaş forvetle değil takım oyunuyla şampiyon oldu |
Kalecisiz, Forvetsiz ve Seyircisiz Şampiyon Olduk
-
-
Ama şu da var 24 maçlık Aboubakar performansı şampiyonluğu getirdi. Onun varlığı hem Ghezzal'i hem de Larin'i rahatlattı.
Kaleci konusuna ise katılıyorum. Ersin çok genç bir isim bu sene iyi bir performans alamadık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence siz 100 yıllık bir şampiyonluk tarihi yaratmak istiyorsunuz.Taraftar kimse de yoktu, lakin forvetsiz demek için bu sene 0 beşiktaş maçı izlemek gerek yada kör olmak demek.Biz Forvetsiz oynadık siz kalecisiz oynadınız.Bizim ana forvetimiz sizin vida kadar gol atmış, daha söyleyecek söz bulamıyorum.
-
beşiktaş, abubakar, gezzal, rosier ve joseph harici küme düşmeye oynayacak bir kadroyla şampiyon oldu. ben hala olan bitene inanamıyorum.
sene başındaki halimiz, 12.liğe kadar düşmemiz, avrupa maçlarındaki rezalet oyun, sergenin kovulma arefesine gelmesi ve sonra liderlik. ligin sonuna doğru, başa dönüp kümede kalmaya oynayan takım gibi oynamamız..
yani ersin, nsakala, necip, welington, nkodou, larin vs bunları gs veya fb'ye teklif etsen dalga mı geçiyon lan derler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X