Şimdi Ara

KALEMİZE İKİ TOP GELDİ İKİSİDE GOL OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah rızası içinde bi top çıkar Volkan ne bu Allah aşkına. Mert kaleyi devralmalı olmuyor böyle. Volkan takımın sahibi değil. Ama Volkanı yedek oturtacak bir hoca var ama o da Chelsea de şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Allah rızası içinde bi top çıkar Volkan ne bu Allah aşkına. Mert kaleyi devralmalı olmuyor böyle. Volkan takımın sahibi değil. Ama Volkanı yedek oturtacak bir hoca var ama o da Chelsea de şuan

O Chelsea deki hoca bu takımın başında olacak ki bak gör bu oyuncular neler yapıyor
  • Aynen volkanın performansını hiç beğenmedim böyle giderse kesik yiyeceğini bilsin skor iyi diye çok göze batmadım sanmasın ayağını denk alsın
  • Mert olsa ilk konu kesinlikle yemezdi. 2 cisi tuhaf bi goldu rakip çok sert vurunca değişik bir hal aldı.
  • Adam Aziz Yıldırım ile kanka üç tane kendi kalesine gol atsa sonraki maç gene ilk on bir çıkar.
  • bence haftaya mert alır kaleyi,sow'u bile kesen hoca volkana acımaz
  • abartmayalım tabiki mert daha istekli, ama yenilen goller kesinlikle kademe hataları, ciddiyetsizlik ve defans problemi öncelikle.

volkan ın en büyük eksigi topu oyuna degajla veya sallayarak sokması. onuda hocaları göremiyor yıllardır. defans geriye oynamak zorunda kaldıgında kafa biraz çalışsa o defansın (mümkün degil tabi) kaleciye attıkları geri pasında boşa çıkıp tekrardan o topu kaleciden istemeleri lazım. veya ortadan birileri gelecek o anda . volkan da sıkışmamak, hata yapmamak için sallıyor ileriye, rakip indirip gene üzerimize geliyor, eee ne anladık bu işten.

avrupalı böyle oynamıyor işte. pinpon degil bu iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bunu anlamiyorum..harikalar yaratan bir mert var..oynat iste..daha ne bekliyorsun..elinde salih gibi bir yetenek var..oynat iste..

Sonra 3 kurusluk adamlara milyon eurolar veriyoruz ulke olarak..salih in ailesimi menecerimi bilmiyorum ama oynatmayacaksaniz kiralayin felan diye fb yonetimi ile konusmus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersun yanal formsuz olanı kesiyor.haftaya da merti koyarsa buyuk takdir toplar.insallah oyle yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Ben de bunu anlamiyorum..harikalar yaratan bir mert var..oynat iste..daha ne bekliyorsun..elinde salih gibi bir yetenek var..oynat iste..

Sonra 3 kurusluk adamlara milyon eurolar veriyoruz ulke olarak..salih in ailesimi menecerimi bilmiyorum ama oynatmayacaksaniz kiralayin felan diye fb yonetimi ile konusmus..

Salih yalanladı onu

• Volkan performans olarak miadını doldurmaya başlamıştı ama sözleşmesini yenilediler maalesef.
  • Volkan da bu yıl performans kaybı var, kaleyi mert e devretmeli artık

• Emre'yi, Sow'U nasıl kestiyse Volkan'ı da kesmesi lazım.
  • volkanı kesecek teknik adam daha fenerin başına gelmedi yiyiyorsa kessin evinden aldırır
  • kesinlikle kaleyi mertin devralması lazım ersun yanal formu düşene kesik atıyor inşallah haftaya da merti oynatır

• quote:

Allah rızası içinde bi top çıkar Volkan ne bu Allah aşkına. Mert kaleyi devralmalı olmuyor böyle. Volkan takımın sahibi değil. Ama Volkanı yedek oturtacak bir hoca var ama o da Chelsea de şuan

Real Madrid başında da var benzer hoca. Real Madrid' de teknik direktör değişti ama Casillas hala yedek. İlk onbire geri dönecek diye düşündü herkes ama yeni hocaları da onu 11 almıyor.

Konuya dönersek Volkan bu sezon cidden çok kötü başladı. İlk gol için çok bir şey demem ama ikinci gol cidden yakışmadı. Böyle gol yenmez.
  • Volkan'ın hatası ilk golde, orada elinden sektirdi topu geçen sene aynen Eneramo'nun bize attiği gol gibi. 2. golde top çok değişik bir hal aldi, orda kurtarmisti zaten. Ama yavaş yavaş kale Mert'e geçecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Real Madrid başında da var benzer hoca. Real Madrid' de teknik direktör değişti ama Casillas hala yedek. İlk onbire geri dönecek diye düşündü herkes ama yeni hocaları da onu 11 almıyor.

Konuya dönersek Volkan bu sezon cidden çok kötü başladı. İlk gol için çok bir şey demem ama ikinci gol cidden yakışmadı. Böyle gol yenmez.

O değil de harbi çok ayıp ediyolar Casillas'a

• 2. golü görmedim ama 1. gol alvesin hatası gökhan resmen 2. defansla baş başa bıraktı o da öndeki alınca arkadaki bomboş kaldı. pozisyon o noktaya gelince kaleci niye kurtaramadı denilmez ki adamda direk gelişine güzel vurdu topa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

2. golü görmedim ama 1. gol alvesin hatası gökhan resmen 2. defansla baş başa bıraktı o da öndeki alınca arkadaki bomboş kaldı. pozisyon o noktaya gelince kaleci niye kurtaramadı denilmez ki adamda direk gelişine güzel vurdu topa.

2 golü görseydin kaleci hatası olduğunu anlardın. Volkan topa dokundu ve havalanan top Volkanın uzandığını köşenin ters köşesinden içeri girdi. Bu tür gol yediği zaman bir kaleci kesinlikle kaleci hatasıdır. Böyle gol yenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.