Şimdi Ara

Kalemle Yazı Yazarken Yaşadığınız Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar hemen konuya giriyorum. Ben yazı yazarken aşşağıdaki resimde gösterdiğim parmağımın tırnağı altta kalıyor. Diğer parmak onun tırnağının üzerine geldiği için rahat yazamıyorum. Ayrıca işaret ve orta parmağımın eklemlerinde de çok fazla mouse kullanmam nedeniyle ağrılar var. Bu sorunu yaşayanlan benden başkaları da var mı acaba.

• Yok
  •  Kalemle Yazı Yazarken Yaşadığınız Sorunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Konu ciddidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

Sırf bu yüzden kullanmadığım kalemlerim var,öylesine koymadım
  • quote:

quote:

Sırf bu yüzden kullanmadığım kalemlerim var,öylesine koymadım

Arkasının kapağını takmayı seviyorsun, takınca da uzun oluyor diye kullanmıyorsun öyle mi. Ne diyelim. Allah başka dert vermesin. Ama benim parmaklarım son 5 aydır ağrıyor. Karpal tünelden şüpheleniyorum.
  • quote:

mıyorsun öyle mi. Ne diyelim. Allah başka dert vermesin. Ama benim parmaklarım son 5 aydır ağrıyor. Karpal tünelden şüpheleniyorum.

Sadece parmak mu ? Nasıl ağrıyor ? Annem de ellerim yanıyor diyordu,uyuşuyordu
  • Benim de -yazarken fazla bastırmamdan olsa gerek- sağ elimin orta parmağının sol tarafı şişiyor. Uzun yazı yazarken de ağrıyor. Tatilde bir sorun yok ama sınavlarda, dönem ödevlerinde gerçekten çok sıkıntı çekiyorum. Bir çözümü olan varsa haberdar etsin lütfen.
  • quote:

quote:

mıyorsun öyle mi. Ne diyelim. Allah başka dert vermesin. Ama benim parmaklarım son 5 aydır ağrıyor. Karpal tünelden şüpheleniyorum.

Sadece parmak mu ? Nasıl ağrıyor ? Annem de ellerim yanıyor diyordu,uyuşuyordu

Uyuşma yok eklem yerleri ağrıyor parmaklarımın. Uzun süre bilgisayar kullanıyorum. Günde 2 saat kadar da yazı yazıyorum. 5 aydır böyle iyileşme yok. Sanki eklemler kurumuş. Yağsız çalışan motor gibi.
  • Elim terliyor kalem kayiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin kardeş.
  • Ben Sürekli Uç Kırarım.Refleks Gibi Bir Şey Artık Farketmiyorum Bile.Cümleyi Bitirdiysem Kesinlikle Kırarım Ucunu ki Sertleşsin.Ucu Sivri Olmasa Asla Yazı Yazamam.Bu Arada 0.5 kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.